homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

!!!!!!inflamare

#1 2007-09-16 10:01:42

byanca77
New member
Inregistrat: 2007-04-10

!!!!!!inflamare

Buna .....revin si eu cu o mica dar poate totusi mare problema. astazi dupa ce am facut dragoste cu iuby meu am observat ceva foarte ciudat care intr-un fel m-a speriat. am observat stupefiata ca mie mi s-au umflat fffffffffffff tare labiile si la el la fel , pielea care vine peste s-a umflat extraordinar de tare . Pana acuma nu am mai patit asa ceva , doctoritza daca ai putea sa imi spui din ce cauza ....sa fie oare din cauza ca eu am avut candida si poate acuma mi-a revenit? oricum ma duc la un examen la ginecolog dar asta numai marti. Hai ca la mine inteleg ...dar de ce i s-a umflat si lui ? l-am facut cu crema (nidoflor), am facut bine ? oare sa fi luat si el de la mine candida? desi eu am avut de mult timp candida , de ce numai acuma sa apara si la el ? dupa atata timp? si dc are si el candida ce tratament ar trebui sa ia?

sper sa imi raspundeti cat mai repede
Va multumesc din suflet

Byanca

#2 2007-09-16 19:44:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: !!!!!!inflamare

cel mai probabil e vb de candidoza...si are si el...dac intradevar in urma examenului ginecologic vei fi diagnosticata cu candidoza...e de ajuns daca se da cu clotrimazol crema si ia o pastiluta de flucovim 150...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-09-17 10:51:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: !!!!!!inflamare

asta excluzin d varianta ca frecarea corespunzatoare actului sexual cu pricina s-a prodis pe uscat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.