homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai scap de infectie...:(

#1 2007-09-16 11:55:44

Anuc
Membru
Inregistrat: 2007-09-16

nu mai scap de infectie...:(

Buna,

am si eu o problema de aproape 2 luni si nu mai stiu ce sa cred sau sa fac. a inceput totul cand am luat antibiotic puternic ca sa-mi treaca o infectie la ureche. am banuit eu ca de aici mi s-a modificat secretia vaginala si mi-a intarziat ciclul cateva zile. Avand in vedere ca aveam si mancarimi, usturimi, etc, am fost la ginecolog. Acolo mi-au zis ca am colul inflamat si am facut un papanicolau si o secretie vaginala.

Rezultatele:
papanicolau: intens fond inflamator si hemoragic. asociat se obs alterari celulare de natura inflamatorie. Flora microbiana polimorfa. Frotiu de tip inflamator. Se recomanda repetarea dupa tratament inflamator.

secretie: frecvente epitelii superficiale si intremediare, grecvente pmn, frecv bacili doderlein, frecv levurisi pseudofilamente miceliene, absent tricomonas vaginalis.

Am primit tratament cu Tergynan (10 ovule, din care am pus doar 9 ptr ca una am pierdut-o).
La cateva zile a aparut o eruptie pe corp si am fost la dermato. Mi-a dat sa fac analize de sange si o ecografie abdominala. tratamentul a constat din claritine, no-spa, urinex, alergin. Am urmat cate o cutie din fiecare si desi medicul mi-a zis sa fac tratament cam o luna, am facut o pauza de cateva zile.

intrebarea mea e, ce sa fac in continuare? am aceeasi secretie modificata si deranjanta, usoare dureri abdominale, dureri de cap si de mijloc. (mi s-a descoperit si nicip la rinichi la eco si poate unele simptome sunt legate de asta).

Rog un sfat

Multumesc

Anuc

#2 2007-09-16 12:23:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: nu mai scap de infectie...:(

gynozol de 400 mg, 3 zile si un flucovim de 150 mg pe gura in ziua primului ovul. dupa ce termini tratamentul asta iei o seringa de 5, pui in ea iaurt simplu fara fructe si il introduci cu ajutorul seringii in vagin seara inainte de culcare timp de 5 zile. la fel, de la farmacie iti cumperi biotics si iei timp de o luna. e posibil sa fi facut o alergie la primul tratament. fa-l pe asta. e cel care da cele mai bune rezultate. da-i si partenerului o pastila de flucovim 150 si crema clotrimazol sa se unga pe penis.

mami de minuni hjarta

#3 2007-09-16 15:26:46

Anuc
Membru
Inregistrat: 2007-09-16

Re: nu mai scap de infectie...:(

Multumesc, o sa incerc si asta smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.