|
Nu esti logat.
Intrebare - urgent#1 2007-09-16 21:58:02
intrebare - urgentCa metoda contraceptiva folosesc anticonceptionalele Yasmin. Ieri, nu stiu exact cum, dar am vomitat la vreo 2-3 ore dupa ce am luat pastila mancarea care o mancasem cu 6-7 inainte. Offline #2 2007-09-16 22:05:45
Re: intrebare - urgentacea pastila nu s a absorbit...deci...ce ai de facut: trebuie sa o inlocuiesti de pe o folie de rezerva...dupa care e nevoie sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastilute...la cat iei de obicei pilula? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-09-16 22:15:04
Re: intrebare - urgentpe la 15, dar atunci nici nu mi-a trecut prin cap sa iau alta, eram intr-o stare de tot kktu si am luat-o deja pe cea de azi.. nu au trecut inca 24 de ore de la contact si vreau sa iau postinor..dar vreau sa stiu acum, daca continui cu pastilele sa le iau normal dupa postinor? le intrerup?..hmm Offline #4 2007-09-16 22:19:07
Re: intrebare - urgentdeci stai sa vad daca am inteles...la ora 15 ai luat pastila dar ai vomato...si la 14 ore de la ora normala de luare a pilulei ai avut un contact neprotejat...daca asa e atunci nu lua postinor...nu e nevoie...in schimb e nevoie de prezervativ pana inghiti 7 pastilute...numarand de la cea vomitata.... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-16 22:23:49
Re: intrebare - urgentda asa e..ai inteles bine..dar de ce imi recomanzi asta? as vrea sa inteleg..pentru ca daca organismu nu a absorbit pastila, exista riscul, nu? Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-16 22:25:43
Re: intrebare - urgentexista o fereastra de 12 ore in care poti lua pastila uitata,vomat fara ca protectia sa ti fie afectata...tu ai depasit acea fereastra cu 2 ore...deci protectia ti a fost afectata...dar nu avea cum sa se declanseze ovulatia in acele 2 ore...mai ales ca iei anticonceptionale de cateva luni...dar ca sa fi tu sigura mai asteapta si alte sfaturi...postinorul il poti lua pana la 72 de ore de la contact...dar eu sunt de parere ca nu e necesar... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-16 22:26:12) happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-09-16 22:34:42
Re: intrebare - urgentda, sunt perfect de acord, nici eu nu cred ca ar trebui sa iau postinor..chestia e ca si efectul postinorului scade daca trec mai mult de 24 de ore..si nu prea vad ca se mai inghesuie nimeni la ora asta sa ma sfatuiasca.. Offline #8 2007-09-16 22:39:40
Re: intrebare - urgente drept...din pacate e tarziu s o suni pe doctoressa...mai stai pe aici...poate mai isi dau si alte fete cu parerea... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-09-16 23:25:43
Re: intrebare - urgentma gandeam..de fapt nu e vorba de 2 ore in care sa nu fi fost timp sa se declanseze ovulatia..e vorba de 12 ore..pentru ca sperma a ramas in mine, eu luandu-mi pastila la ora normala.. Offline #10 2007-09-17 01:14:30
Re: intrebare - urgentdin cate tin minte (ca si eu am luat yasmin) pe prospect scrie c adaca uiti o apstila in sapt a 2a nu ar fi probleme... Verifica si tu...vezi ce scrie pe prospect. S-ar putea sa fie de ajuns sa mai iei acum inca o pastiluta (in locul celeia pe care ai uitat-o) si atata tot. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-09-17 09:16:07
Re: intrebare - urgent
si daca nu o inlocuieste si folosete protectie suplimentara,are ceva? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #12 2007-09-17 13:00:50
Re: intrebare - urgentAndreea86: am citit foarte clar prospectu, dar poate nu ai inteles . Toata treaba asta se intampla sambata, deci sambata ar fi trebuit sa iau inca una. Chestia e ca eu atunci eram prea varza sa imi dau seama ce mai trebuie sa fac, mi-a fost foarte rau toata ziua. Deci eu practic am sarit peste o pastila si am facut sex neprotejat -> nasol. Am luat postinoru pana la urma. Asta e. Nu risc un avort. Offline #13 2007-09-17 13:13:18
Re: intrebare - urgentdaca iei pastila uitata ai mai putine riscuri sa apara singerare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-09-17 13:23:01
Re: intrebare - urgentadica daca vomiti pastila din acea zi,trebuie luata alta pastila plus protectie suplimentara pana inghitzi 7 pastilute? sper sa fii inteles bine don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #15 2007-09-17 13:26:04
Re: intrebare - urgentdaca vomiti pastila, iei ceva sa nu mai vomiti si apoi iei din nou pastila...pe care nu o mai vomiti...nu ar trebui sa iti ia mai mult de 4-5 ore sa faci asta...in acest caz nu ai nevoie de protectie suplimentara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-09-17 13:29:18
Re: intrebare - urgentmultumesc doctoressa...o sa imi iau si eu o folie ptr orice eventualitate don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #17 2007-11-26 08:00:45
Re: intrebare - urgentfetelor eu am luat pastila la noua 9 seara si la 3.30 dim am vomitat ce sa fac????sunt f speriata deoarece am avut contact neprotejat sambata seara.... Offline #18 2007-11-26 09:43:07
Re: intrebare - urgentde la 9 si pana la 3 au trecut 6 ore.deci, dupa mine, pastiluta a fost absorbita, deci nu ar trebui sa-ti faci griji.mai ateapta si rasp altor fete, dar eu cred ca ar trebui sa stai linistita. Offline #19 2007-11-26 10:36:21
Re: intrebare - urgentdak vomitzi in mai putin de 4 ore dupa c ai luat pastilutza sunt probleme ...asa k eu zic k n`ai nimik http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|