|
Nu esti logat.
Pensii private!-2#20 2007-09-18 15:44:35
Re: pensii private!si eu sunt agent de marketing insa in iasi:) eu nici macar nu am inceput activitatea pt ca nu s-au sinchisit astia de la firma sa ne dea adeziunile...sper ca de maine-poimaine sa ma apuc si eu de treaba insa nu stiu daca voi face ceva:-?? voi ati avut succes si ati incheiat vreun contract pana acum? Nothing happens without a reason... Offline #21 2007-09-18 16:46:43
Re: pensii private!2 oricum in prima zi mai mult dai informatii, pliante, ii explici omului ce si cum.. si ii spui ca te intorci dupa o zi sau 2, sa tina buletinu la el daca vrea sa-i faci si cand te intorci il intrebi daca mai are vreo nelamurire, daca vrea sa adere, etc.. oriucum merge greu.. au toti un sictir in ei si sunt speriati d bombe d zici k vrei sa le furi ceva "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #22 2007-09-24 14:19:59
Re: pensii private!fetele, am si eu o intrebare... Offline #23 2007-09-24 14:26:15Re: pensii private!micaella4 uite http://www.pensiaprivata.com/ sper sa te ajute. eu aici am citit..nu stiu sa ma exprim sa iti explic sper sa fie ok Offline #24 2007-09-24 14:34:33
Re: pensii private!
eu stiu ca ar trebui ca banii tai sa ramana in cont fara probleme pana incepi sa cotizezi din nou. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-25 14:03:44
Re: pensii private!micaella4 da, esti obligata sa-ti alegi un fond de pensii,altfel vei fi automat repartizata de catre stat la unul.faptul ca esti studenta nu are nici o legatura cu asta. chiar daca n-o sa mai lucrezi banii care s-au strans in cont o sa ramana acolo si vor fi administrati in continuare, iar cand te vei angaja din nou vei continua sa cotizezi. Offline #26 2007-09-25 14:07:35
Re: pensii private!aham.. si cum functioneaza sistemul?... pur si simplu iti opresc ei din start procentul ala din salariul brut, nu?... sper ca nu tre sa te duci tu pe undeva cu banii in dinti sa-i depui.. Offline #27 2007-09-25 14:12:29
Re: pensii private!se opreste normal tot CAS-ul care reprezinta 9,5% din salariu si angajatorul trimite banii astia la casa de pensii,apoi casa de pensii trimite 2% catre fondul la care te-ai inscris.deci tu nu platesti nimic in plus si nici nu tre sa te duci tu sa depui banii undeva. Offline #28 2007-09-25 14:17:00
Re: pensii private!ms, ms.. Offline #29 2007-09-25 14:23:41
Re: pensii private!nu, trebuie sa gasesti un agent de marketing la fondul la care vrei sa adreri, trebuie sa-i dai o copie dupa buletin, el vacompleta un contract cu datele tale pe care tu trebuie sa il semnezi.nu-ti ia mai mult de 15 min pana iti explica toata treaba si un exemplar din contract va ramane la tine si ai acolo toate drepturile si obligatiile tale si ale administratorului fondului la care aderi.deci nu tre sa te duci sa stai la coada nicaieri. Offline #30 2007-09-25 14:24:53#31 2007-09-25 14:26:54
Re: pensii private!stai linistita,n-ai pentru ce! Offline #32 2007-09-25 15:18:26#33 2007-09-26 13:42:34
Re: pensii private!nu stiu sigur care-i treba cu comisionul asta,dar nu e suportat de tine direct.dar stiu sigur ca cel mai mic comision de audit e la allianz tiriac. Offline #34 2007-09-26 16:48:05
Re: pensii private!vreau si eu informatii de la mai multe firmecare se ocupa cu pensiile private k sa stiu ce aleg....fetelor puteti sa imi trimiteti si mie cateva informatii?cele care va ocupati k asa ceva? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #35 2007-09-26 16:54:05
Re: pensii private!stie careva vreun site unde pot sa vad un top al bancilor care fac pensii private ? as vrea sa stiu care e cea mai bine cotata, cea cu cel mai mic grad de risc. stiu ca Generali e cea cu cel mai ridicat grad de risc, dar cea mai buna care e ? de ING am auzit numai de bine, dar as vrea date exacte. anyone ? Offline #36 2007-09-26 17:09:28
Re: pensii private!Sint atatea site-uri ca azi m-am zapacit deja de cap. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #37 2007-09-26 17:34:21
Re: pensii private!ms vdaiana ! Offline #38 2007-09-26 18:00:45
Re: pensii private!Deja vad doar pensii, procente si din astea. Azi m-au pus sa caut pe net informatii, sa putem sa le zicem angajatilor, eventual sa facem (adica eu) un fel de dosarel de informare si sa-l impartim (tot eu) prin birouri. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|