homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in piept?!

#1 2007-09-17 12:42:24

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

durere in piept?!

Buna. Iar trebuie sa fiu mai speciala, sa am nelamuriri big_smile. Am trecut de la Marvelonul care imi provocase o adevarata hemoragie la Loette, desigur la recomandarea medicului de planning. Sunt la a-8-a pastiluta si de vreo 2 zile am obs ca am o durere in piept, ceva gen o apasare in capul pieptului, exact intre cavitatea abdominala si cutia toracica...parca ma strange ceva. Nu e ceva extrem de dureros, dar ma intrebam daca ar putea sa aiba legatura cu antibebe. Oricum, la medic mi-e imposibil sa ajung zilele astea si daca nu ma deranjeaza f tare, nici nu as mai sta acum de asta. Si totusi, voi ce parere aveti? Eu tind sa cred ca va trece de la sine...dar...nu stiu ce sa zic...Sunt totusi un pic ingrijorata.In rest ma simt chiar ok de la pastilutele astea, fara spotting, greturi doar in prima zi, fara migrene...doar ca mai am putin si ajung Pamela Anderson dupa ce si-a pus silicoane. Oare pana cand o sa-mi creasca??? Pana la a cata folie  de antibebe? Prietenul meu e incantat, dar pe mine ma incomodeaza un pic. Va multumesc smile

#2 2007-09-17 12:50:04

Dienuk
Full member

Re: durere in piept?!

hmmm...cred ca nu ar trebui sa mai dorm pe o parte, ca ma storcesc lol cred ca ai dreptate, vai ce bine ma simt ca e doar in creierasul meu si nu e o problema reala. parca nici nu ma mai doare lol ms alexia, u made my day! eh, crede-ma ca la un moment dat ai vrea ca sanii sa se opreasca din crescut big_smile

#3 2007-09-17 16:04:08

valerrie
New member
Inregistrat: 2006-12-13

te-a prins curentul, sau ai iesit transpirata afara.
Da-ti seara inainte de culcare cu spirt cu menta ( amesteci intr-o sticla de spirt o juma de sticluta de ulei de menta ), e buna de raceala.

#4 2007-09-17 16:24:01

Dienuk
Full member

mutumesc mult valerrie, o sa incerc big_smile

#5 2007-09-17 20:29:17

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

dienuk si eu tot loette iau si la fel in primele luni aveam sanii mari si ma dureau ingrozitor nici nu puteam sa pun mana pe ei,dar dupa si-au revenit si au cam aceasi fmarime doar ca m-am cam ingrasat putin mai mult si s-au marit si ei,dar vreau sa slabesc ............sper ca in pauza aceasta o sa mai dau jos

Publicitate

loading...

#6 2007-09-17 22:21:32

Dienuk
Full member

andreiuta, si eu am luat cam un kg in aceasta prima sapt si de azi am inceput sa fiu mai atenta la ce mananc. ideea e ca iti creste pofta de mancare, totul e sa te poti controla. eu de exemplu mi-am propus sa nu mai mananc deloc pe cat posibil produse de panificatie, cat mai putine dulciuri, si fara mese la ore tarzii. se zice prin popor ca si ceva sport ar fi indicat big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.