|
Nu esti logat.
O mica dilema#1 2007-09-17 21:11:01
o mica dilemaSalutare....felicitari in primul rand pentru forum,e super tare:).am si eu o mica pb:am luat logest km 2 ani,dar acum nu-mi mai plac,nu ma mai simt bine cu ele,in sensul k ma simt cam balonata si imi simt si picioarele putin umflate,in rest nu am avut probleme cu logest(la inceput dadeau pofta de mancare,dar a fost ok apoi pt k m-am controlat:D)......acum as vrea yasmin k am obs k toata lumea le lauda,oricum depinde de organismul fiecaruia.......chiar trebuie sa ma duc la medicul de planning si sa-mi fac si niste analize pt a le schimba,sau pot pur si simplu sa ma duc la farmacie sa le iau.........ideea e ca nu ma asigura nimeni oricum k analizele ar fi facute bine:D.....si sincer nu as vrea unele pastilutze kre sa ingrase,k am o pb cu sb asta,nu ca as fi grasa,sunt ok,mai bine raman asa decat sa mai pun ceva kg in plus.......deci planning sau farmacie????si inca ceva......la cat timp este bine sa faci pauza dupa ce iei pastile(nu ma refer la pauza de 7 zile).....ms frumos.pupici Offline #2 2007-09-17 21:14:02
Re: o mica dilemacategoric planning.nu lua din auzite,poate nu sunt potrivite pt tine Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-09-17 21:14:27
Re: o mica dilemadu-te la planning, nu le lua asa pur si simplu... ca nu poti sa stii ce reactii pot sa apara. e si asta un tratament care trebuie luat la sfatul medicului. altfel... risti degeaba. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-09-17 21:29:08
Re: o mica dilemaSi eu iau logest si nu am absolut nik...esti sigura k din cauza lor esti balonata? Dk vrei sa le schimbi cere sfatul medicului... iar pauza aceea se face cam la 3 ani din cate stiam eu... Offline #5 2007-09-18 11:20:17
Re: o mica dilemanu se face pauza...nu e obligatorie! nu e recomandata nicaieri in literatura de specialitate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|