|
Nu esti logat.
Prednison...???#1 2007-09-17 21:26:40
Prednison...???Doctoressa(sau cine se pricepe),am si eu o nelamurire,si sper sa gasesc ajutor. Am luat prednison timp de 6 ani,pt o boala cronica: sdr. adrenogenital-cong. La inceput luam cate 3 pastile(de 5 mg)-am luat 3 timp de 4 ani..apoi am trecut la 2,si tot asa,pana la 1 si jumatate. Ultima oara a fost editat de bebicuta (2007-09-17 21:30:11) Offline #2 2007-09-18 10:16:06
Re: Prednison...???Ar fi bine sa nu te joci cu pastilele de prednison...presupun ca in acesti ani ai cautat sa te documentezi despre boala ta si ce presupune ea, asadar ar trebui sa stii ca, in absenta tratamentului sexualizarea se va inversa, vei capata caractere sexuale masculine...aparind astfel starea de intersexualitate(asadar nu vei fi nici fata nici baiat ci o combinatie)...plus eventuala crestere in greutate si toate celelalte probleme. Asa ca eu m-as mai gindi daca un eventual risc de osteoporoza datorat cortozonului(risc real de altfel, nu te contrazic) merita sa iti asumi tot cortegiul de semne clinice ale afectiunii tale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-18 15:07:59
Re: Prednison...???Deci ar trebui sa incep sa le reiau? Presupun ca o pastila pe zi ajunge?Asta era doza pe care o luam la ultima vizita la doctor,atunci cand toate analizele au iesit OK-si cand doctorita mi-a recomandat sa iau o pastila si jumatate.(Si da,m-am documentat mult despre aceasta afectiune,insa nu foarte multa lume reuseste sa imi respunda la toate intrebarile.) Ultima oara a fost editat de bebicuta (2007-09-18 15:30:57) Offline #4 2007-09-18 15:39:01
Re: Prednison...???bebicuta, nu stiu daca o pastila pe zi ajunge...nu stiu de cind ai intrerupt/rarit tratamentul si nicic cum ar putea fi acum analizele tale...in plus, nu sunt endocrinolog. Stiu insa sigur ca ar trebui sa reiei tratamentul si sa reiei vizitele la medic(poate nu la acelasi daca nu il consideri ok) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|