|
Nu esti logat.
Idei fixe-6#96 2008-12-02 00:50:50
Re: idei fixeatunci incearca cum ai spus si tu sa gasesti ceva ca sa faci legatura...eu cand plec nu imi prea fac probleme pt ca am si 2 incuietori si incerc usa dupa aia, deci e ok, nu ma mai gandesc la usa iubesc si sunt iubita Offline #97 2008-12-02 10:05:57
Re: idei fixe
stiu cum e! si eu am obsesia asta cu incuiatul usii, pentru ca tot plecand de acasa si incuind-o la un moment dat devine un automatism si de asta se intampla sa nu iti mai amintesti si sa iti faci griji....incearca atunci cand o incui sa nu te gandesti la altceva si sa iti spui in gand "Acum am incuiat usa!"....asa o sa stii ca ai incuiat-o..... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #98 2008-12-02 11:17:24
Re: idei fixe
Asta incerc sa fac, numai ca uit sa o fac oh Doamne..in 30 de minute trebuie sa plec...daca si azi uit....de maine iau lecitina Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #99 2008-12-02 11:47:45
Re: idei fixenu-mi place sa bea cineva din cana s-au paharul meu indiferent cine este chiar si iubi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|