|
Nu esti logat.
Intrebari in legatura cu anticonceptionalele#1 2007-09-18 10:53:46
intrebari in legatura cu anticonceptionaleleBuna Offline #2 2007-09-18 10:59:54
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionaleleali-alinutza21, totul este cat se poate de bine si normal... Menstruatia a venit exact cand trebuia sa vina... poate veni in oricare dintre cele 7 zile de pauza, iar tie ti-a venit in ziua 4, ceea ce e cat se poate de normal. Offline #3 2007-09-18 12:35:48
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelemultumesc mult alexia Offline #4 2007-09-18 12:40:08
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionaleleCu placere. Offline #5 2007-09-18 12:49:57
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionaleleIn cele 7 zile iti poate veni oricand, de regula iti vine dupa 2-3 zile dupa ultima pastila administrata. Da esti protejata si in cele 7 zile de pauza daca le-ai administrat pe cele 21 corect. Dupa ce ai relatat, ai luat corect si ti-a venit menstruatia in mod normal si esti protejata, deci nu ai motive de ingrijorare. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-18 13:41:10
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelebuna!! ma si yo o intrebare dak stie cineva sa-mi raspunda...iau logest d 3 luni si akum kteva sapt am aflat k am ulcer...si iau niste pastile pt asta: OMERAN si DEBRIDAT...stie cineva dak are vreun efect negativ k iau si pastilele alea si logest ?sau dak nu isi mai fac efectu logest din kuza pastilelor alora??? Offline #7 2007-09-18 13:47:40
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionaleleIeri am vazut la televizor ca o femeie a murit din cauza combinatiei fumat+anticonceptionale. Din tot felul de studii a reiestit ca fumatul pasiv poate fi la fel sau poate chiar mai daunator decat fumatul activ. Or daca esti nefumatoare, dar esti vesnic inconjurata de persoane care fumeaza (la serviciu, in cluburi/baruri/restaurante, prieten care fumeaza etc), in cazul asta e periculos sa folosesti anticonceptionale? Cand ma analizez ma sperii, cand ma compar ma linistesc! Offline #8 2007-09-18 13:50:35
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelesi eu am vazut stirea la TV dar era mentionat si faptul ca nu i s-a facut nici un test privin viteza de coagulare a sangelui, tinand cont ca era o fumatoare inraita si probabil nici la controale periodice nu se ducea Offline #9 2007-09-18 13:52:45
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalele
subscriu ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #10 2007-09-18 13:53:53
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalele
nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-09-18 14:06:51
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelemultumesc mult de tot...eram foarte stresata k poate nu isi face logestul efect din kuza k iau acele pastile...multumesc:* Offline #12 2007-09-20 20:50:39
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionaleleBuna...sper ca nu supar pe nimeni daca mai am si eu cateva intrebari despre anticonceptionale....stiu ca ma mai pus cateva si acum vreo 2 zile, dar intre timp am mai citit cate ceva aici p forum si as mai avea cateva nelamuriri....doctorul care mi le-a recomandat (pt k aveam probleme cu ciclu si menstruatia) nu mi-a explicat cam cum sta treaba. Offline #13 2007-09-20 20:53:16
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionaleledaca a venit dupa folia respectiva nu mai conteaza in a cata zi le-ai luat. se iau din prima zi de menstruatie pt protectie in special. nici nu prea avea cum sa ti le dea altfel avand in vedere ca ai ciclurile atat de neregulate... mami de minuni Offline #14 2007-09-20 20:53:26
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelealinutza, se recomanda de obicei inceperea pastilelor in prima zi a menstrei pentru a nu mai fi nevoie de protectie suplimentara. Asta este singurul motiv. Medicul nu a vrut sa mai astepte pt ca poate iti intarzia din nou menstra.. nu ai de ce sa-ti faci griji. Offline #15 2007-09-20 21:09:21
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionaleleIn primul rand va felicit pentru acest forum, este foarte folositor! Apoi, as dori si eu sa cer parerea voastra: iau Triregol de 2 luni, am inceput cea de-a treia folie. Nu am avut deloc probleme de la el, nici un efect secundar, cred ca mi se potrivesc perfect... Insa eu am terminat relatia cu "el", deci nu as avea nevoie de antibebe pentru protectie. In schimb, pilulele m-au ajutat la eliminarea sindromului premenstual, din acest motiv nu as renunta la ele... Ma gandesc insa si la efectul acestora pe termen lung... Ce-mi recomandati? Sa continuu cu ele sau sa termin folia si sa le intrerup? Offline #16 2007-09-20 21:14:29
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelepoti si sa le iei in continuare, poti sa le si opresti. nu patesti nimic pe termen lung. daca aveai pe cineva si le luai pt protectie nu iti faceai probleme ca ar cauza ceva pe termen lung mami de minuni Offline #17 2007-09-20 21:15:28#18 2007-09-20 21:15:59
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelecu placere mami de minuni Offline #19 2007-09-20 21:17:21
Re: intrebari in legatura cu anticonceptionalelemultumesc pt raspunsuri eu_vreau si alexia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|