|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....#1 2007-09-18 11:26:10
va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....Buna ziua Offline #2 2007-09-18 11:31:18
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....daca esti in primele 2 luni dupa cum zici a fost spotting-ul.nu ai de ce sa iti faci griji.iti va veni si menstruatia in una din zilele de pauza.daca spottingul apare si dupa 3 luni de luat pastilutze mergi la medic sa ti le skimbe. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-09-18 11:35:54
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....rraluka11, aceasta singerare poate fi foarte bine considerata menstra...indiferent ca mai apare sau nu alta singerare, tu incepe linistita folia urmatoare...si nu mai da banii pe teste de sarcina ca sunt inutile, nu ai cum sa fii gravida...mai bine ii stringi si iti iei o bluzita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-09-18 11:39:00
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....Dar nu stiu ce sa ma mai fac pt. ca sunt disperata ca nu o sa imi mai vina in astea 7 zile de pauza. Deja sunt in ziua a patra si nimic. Dar in caz ca nu o sa imi mai vina, ce sa fac, sa incep o alta folie sambata? Banuiesc ca testul acesta de sarcina pe care l-am facut astazi mi-ar fi iesit pozitiv daca eram insarcinata. Plus ca am mai facut unul si alaltaieri si tot negativ mi-a iesit. Ultima oara a fost editat de rraluka11 (2007-09-18 11:41:00) Offline #5 2007-09-18 11:40:00
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....tu chiar nu citesti ce scriu eu???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-18 11:42:45
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....Mii de scuze, am citit ulterior ce ai scris....si cu riscul de a fi enervanta.....ma refeream la faptul ca scurgerile au fost de culoare maronie si nu rosiatice.... Offline #7 2007-09-18 11:44:19
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....nu conteaza...e o singerare progesteronica...nimic anormal, linisteste-te Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-09-18 11:45:51
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....Multumesc din suflet si o zi frumoasa in continuare! Offline #9 2007-09-19 09:46:14
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....va rog sa ma scuzati daca sunt enervanta....dar nu stiu ce sa ma fac...aseara nici nu am putut dormi.....ieri a fost a patra zi de pauza si am observat o vaga vaga sangerare iar azi e la fel de vaga. Testul de sarcina l-am facut iei, deci in a patra zi de pauza si mi-a iesit negativ ...oare sa fi fost prea devreme pentru test?? Dar daca nu sunt insarcinata, atunci de ce si luna trecuta si luna asta imi vine ciclul numai o zi, cu o sangerare usoara, si dupa aia se opreste? Pe mine de regula ma tinea cm 6 zile. Anticonceptionalele desorelle le iau numai de doua luni, asta pentru ca acum trei luni am facut o intrerupere de sarcina. Oare sa ma fi dereglat din cauza asta? Anticonceptionalele le-am luat corect in fiecare zi, numai ca am mai luat la prescrierea doctorului si antidepresive mianserin. Nu stiu ce ar putea fi si de ce testele de sarcina mi-au iesit negative iar menstruatia aproape lipsa. Sa mai repet testul de sarcina sau sa incep alta folie sambata. Multumesc mult ca m-ati ascultat....sper sa nu va fi plictisit prea tare si va rog mult sa imi dati si mie un sfat pentru ca nu stiu ce sa ma mai fac, iar saptamana asta nu imi pot permite sa merg la un doctor. Offline #10 2007-09-19 09:50:46
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....fluxul menstrual scade pe parcursul administrarii AC. poate sa fie si o singura zi...nu conteaza! a venit esti ok. mami de minuni Offline #11 2007-09-19 09:58:52
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....Dar totusi poate sa scada atat de tare incat abia sa fie vizibil, adica doar abia sa se vada o usoara pata de sange si dupa aia gata? Ma gandeam, eu avand 35 de ani sa nu fie dereglare de la ac sau sa intru la menopauza? Sau testele de sarcina pe care le-am facut (unul acum 5 zile si unul ieri, adica in a patra zi de pauza) sa imi dea eroare? Oare sa imi mai fac unul? Nici nu stiu ce sa mai fac.... Offline #12 2007-09-19 10:10:29
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....mai...totusi ai 35 de ani si eu vb romaneste atata timp cat le-ai luat corect poate sa vina si o singura picatura...tot menstra se cheama. be happy! mami de minuni Offline #13 2007-09-19 10:18:01
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....ok, am inteles si multumesc tare mult. De corect le-am luat foarte corect si la aceeasi ora in fiecare zi, numai ca in plus am luat si antidepresivele si din cauza asta sunt atat de speriata. Ma gandeam ca poate au scazut efectul ac (cu toate ca eu iau aceste antidepresive de 3 luni)....de asta sunt atat de insistenta si de speriata.... Offline #14 2007-09-19 10:24:00
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....acum am gasit un post de-al doctoressei in care spunea ca mianserin scade efectul AC si ca trebuie protectie suplimentara pe perioada tratamentului...testul ala l-ai facut cam devreme...mai fa unul vineri, sambata. sorry ca te-am indus in eroare... mami de minuni Offline #15 2007-09-19 10:31:15
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....si daca fac testul sambata dimineta si iese negativ, pot incepe urmatoarea folie de sambata seara? Offline #16 2007-09-19 10:33:50
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....da mami de minuni Offline #17 2007-09-19 11:42:06
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....doctoressa, tu ce ma sfatuiesti sa fac? Offline #18 2007-09-19 14:26:18
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....rraluka nu cred ca stresul asta iti face bine. oricum timpul te va lamuri. Offline #19 2007-09-19 14:43:11
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....
merci mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|