homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!-2

#20 2007-09-21 02:22:41

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!

ganditi de 1000 de ori inainte sa dati la o fac...de ex din absolventii de politehnica si din cei ai universitatii aproape toti nu au folosit nici macar un curs din cate li s-au predat...inveti multe lucruri abstracte si fara de folos....cel putin la profilul real...iar dc vrei sa te faci prof/prfa...doamne ferste!!1 nu vei folosi chiar imic din fac....exaenul de titularizare se da din materia de liceu...facultatea e...pt a privi prin alta prisma lucrurile si ati ddezvolta gandirea...atat....resutl....inveti tu tot ceea ce iti va fi necesar

Ultima oara a fost editat de bela (2007-09-21 02:23:30)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#21 2007-09-21 02:59:46

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

eu vreau sa ma fac prof universitar. Daca nu-mi vine alta idee pana atunci, imi dau doctoratu si ma fac prof in fac big_smile saau.. analist politic tongue

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-21 03:03:54)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#22 2007-09-21 09:22:33

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

me_Arwen a scris:

sunt clasa a XIIa ,la inceput ce-i drept:)...dar cred k e normal sa ma hotarasc unde as ,da la ce facultate...
as vrea in galati sa intru,acolo sunt 2 universitati...As dori sa stiu in c a constat admiterea,precum si materia pe parcursul anilor de studii in cadrul facultatilor de stiinte adminstrative,sectia adminstratie publica. farmacie,sectia asistent farmacie dar si relatii internationale si studii europene...
la farmacie cred k ar fi km greu sa intru pt k sunt la filo si nu le am cu bio chimie etc,dar mi-ar placea sa ajung farmacista...iar de celelate nu prea stiu mare lucru...asa k astept impresii,sfaturi,sugestii  de la studentii acestor facultati...va rog mult...   va multumesc anticipat!

eu anul asta am avut admiterea...si..am avut ocazia sa raman la mai multe facultati ...la galatzi ..la Ase ...Drept...si Ch alimentara... eu am terminat economicul..shtiu ce`nseamna conta finante..economie..samd . La ASE e o ruda d a mea si mi`a spus "Anual ies dupa bancile facultatii aprox 300 de cotabili economishti marketeri, etc...deci...pana vei ajunge u...multa apa pe dunare va curge..asa k stai tranqila k mai ai o gramada

#23 2007-09-21 09:43:00

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

JanisJoplin a scris:

myra si acum in ce domeniu muncesti? daca ai mai scris pe aici imi cer scuze:P

Acum lucrez in vanzari - PR - si am o munca foarte solicitanta, ceea ce imi place, vorbesc muuult la tel, si imi place - sunt Gemeni - si , cel mai important acum am bani sa-mi satisfac aproape toate poftele...am suferit toata facultatea din cauza lipsei de bani, haine, masina...colegele mele aveau haine de milioane si eu abia aveam bani de tigari, noroc cu mama ca m-a ajutat cat a putut ea de mult...aa, si ma ocup si cu managementul calitatii, un domeniu total nou pentru mine, dar totul depinde de tine cat timp esti dispus sa sacrifici pt cariera.va pup

#24 2007-09-27 16:36:10

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

si eu sunt a12a si nu prea stiu incotro sa ma indrept. sunt din arad asa ca voi alege o facultate din arad sau timisoara. problema e ca site-urile facultatilor nu prea ofera informatii utile. nu prea stiu cu ce se mananca nicio facultate, ce studiezi, etc. adevarul e ca nici nu am o pasiune pt una dintre materiile de la scoala. daca cei de aici sunt la facultati ati putea da niste informatii legat de ce se studiaza ? ca sa ne facem macar o idee noi, viitorii boboci smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Publicitate

loading...

#25 2007-09-27 16:43:19

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

myra si cum ai ajuns in asta facand Litere?
eu ma si vad cu boccleutza'n spate la anu cautand de munca in bucuresti..din poarta'n poarta...pana ajung la ceva bun!tongue

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-09-27 16:43:30)

6 ani de dragoste  hjarta

#26 2007-09-27 16:49:31

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

uff nici eu nu am stiu la ce sa dau cand am terminat clasa a 12.
am terminat liceul de industrie usoara iar cand m-am dus sa ma inscriu la facultate a ales tata pt mn si de aceasta tata....pt ca el imi alege tot in viata se pare...si uite asa am intrat la facultatea de litere-stiinte specializarea administratie publica.
eu imi doream la turism...era si la mn aici la facultate sectia de turism dar na...du-te acolo, fa aia...etc...
si acum sunt anu 4...si recunosc ca nu am facut o pasiune din adm.publica..daca ma intrebati ceva sunt total paralela...

#27 2007-09-27 16:51:14

dm0nika
New member
Inregistrat: 2007-09-01

bela a scris:

ganditi de 1000 de ori inainte sa dati la o fac...de ex din absolventii de politehnica si din cei ai universitatii aproape toti nu au folosit nici macar un curs din cate li s-au predat...inveti multe lucruri abstracte si fara de folos....cel putin la profilul real...iar dc vrei sa te faci prof/prfa...doamne ferste!!1 nu vei folosi chiar imic din fac....exaenul de titularizare se da din materia de liceu...facultatea e...pt a privi prin alta prisma lucrurile si ati ddezvolta gandirea...atat....resutl....inveti tu tot ceea ce iti va fi necesar

Adevar graiesti. Eu sunt la electronica in anul 4 si de la inceput stiam k nu mi se potriveste dar am continuat. Si din cate am vazut de la absolventi de anul asta angajatorii sunt mai mult interesati dak tu stii MS Office decat ce ai  facut  in 5 ani de facultate. Asa k da....facultatea mai degraba dezvolta un stil de gandire decat altceva...

I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history
I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience
That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death.

#28 2007-09-27 17:29:30

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

da si pe mine ma intereseaza cum ai ajuns sa faci asta myra ptr ca si pe mine ma apuca groza ..ce voi face cand voi termina literele???nu vreau in invatamant sub nici o forma

#29 2007-09-29 13:03:18

girlish
Full member

e careva care e la psihologie sau asistenta sociala? sau care a terminat aceste facultati?

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#30 2007-09-29 15:18:03

LadyInRed
Hero member

e cineva la chimie alimentara? big_smile sau la... Stiinta si Ingineria alimentelor park asa smile

#31 2007-09-29 15:27:49

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

La ce universitate LadyInRed? Eu sunt la biotehnologii la agronomie.. tot un fel de chimie alimentara facem..

#32 2007-09-29 15:47:21

LadyInRed
Hero member

dar eu sunt la galati sad si cum e? k si eu tot la sectie de biotehnologii suntem ...e greu? :-S

#33 2007-09-29 15:53:12

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

e careva pe la romano -americana???

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#34 2007-09-29 16:32:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

girlish a scris:

e careva care e la psihologie sau asistenta sociala? sau care a terminat aceste facultati?

eu sunt la psihologie...dc?

happy with him...inlove with him...puss

#35 2007-09-30 20:51:29

girlish
Full member

fiindca as vrea si eu sa dau la psihologie si as vrea sa stau de vorba cu cineva de la psiho smile

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#36 2010-10-06 15:17:14

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

fetelor, sunt destul de indecisa.

inca din a 8-a mi-am dorit sa urmez arhitectura: pot spune ca am talent la desen, si imi place atat matematica, cat si fizica.
sunt in clasa a 12-a la liceu  vocational, profilul arhitectura.  de curand, am inceput pregatirea in Iasi cu un profesor, si inca din prima sedinta am fost foarte demoralizata. am stat de vorba si cu alti studenti din facultate si mi-au zis ca mai bine sa urmez altceva... dupa 6 ani de studiu, mai trebuie apoi sa cersesc si stagiatura pe la alti arhitecti, inca 2 ani. sunt tare indecisa. daca sunt fete care imi pot povesti referitor la programa anilor scolari, m-ar ajuta foarte mult ! hjarta

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#37 2010-10-06 15:30:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Trebuie sa alegi ce vrei sa faci in viata... ce trebuie, sau ce vrei smile Daca nu te bazezi pe banii pe care i-ai castiga ca arhitect (in primii ani cel putin) si esti dispusa sa faci stagii de practica neplatite, bineinteles, urmeaza-ti visul si vocatia smile Daca vrei o slujba bine platita, indreapta-te spre ceva care se cauta in zilele noastre.
Eu am ajuns la Management, desi visul meu e sa lucrez in publicitate. Nu regret, pentru ca nu pot sa spun ca nu imi place, dar tot nu ma las, si candva o sa fac si publicitate.
Oricum mai e si posibilitatea sa te "gaseasca" vreun angajator inca din bancile facultatii, daca esti stralucita in ceea ce faci smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#38 2011-04-06 23:15:35

danayuly
New member
Inregistrat: 2011-04-02

e cineva de aici care e la facultate la galati farmacie?

Ultima oara a fost editat de danayuly (2011-04-07 12:58:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.