|
Nu esti logat.
Daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!-2#20 2007-09-21 02:22:41
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!ganditi de 1000 de ori inainte sa dati la o fac...de ex din absolventii de politehnica si din cei ai universitatii aproape toti nu au folosit nici macar un curs din cate li s-au predat...inveti multe lucruri abstracte si fara de folos....cel putin la profilul real...iar dc vrei sa te faci prof/prfa...doamne ferste!!1 nu vei folosi chiar imic din fac....exaenul de titularizare se da din materia de liceu...facultatea e...pt a privi prin alta prisma lucrurile si ati ddezvolta gandirea...atat....resutl....inveti tu tot ceea ce iti va fi necesar Ultima oara a fost editat de bela (2007-09-21 02:23:30) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #21 2007-09-21 02:59:46
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!eu vreau sa ma fac prof universitar. Daca nu-mi vine alta idee pana atunci, imi dau doctoratu si ma fac prof in fac saau.. analist politic Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-21 03:03:54) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #22 2007-09-21 09:22:33
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!
eu anul asta am avut admiterea...si..am avut ocazia sa raman la mai multe facultati ...la galatzi ..la Ase ...Drept...si Ch alimentara... eu am terminat economicul..shtiu ce`nseamna conta finante..economie..samd . La ASE e o ruda d a mea si mi`a spus "Anual ies dupa bancile facultatii aprox 300 de cotabili economishti marketeri, etc...deci...pana vei ajunge u...multa apa pe dunare va curge..asa k stai tranqila k mai ai o gramada http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #23 2007-09-21 09:43:00
Acum lucrez in vanzari - PR - si am o munca foarte solicitanta, ceea ce imi place, vorbesc muuult la tel, si imi place - sunt Gemeni - si , cel mai important acum am bani sa-mi satisfac aproape toate poftele...am suferit toata facultatea din cauza lipsei de bani, haine, masina...colegele mele aveau haine de milioane si eu abia aveam bani de tigari, noroc cu mama ca m-a ajutat cat a putut ea de mult...aa, si ma ocup si cu managementul calitatii, un domeniu total nou pentru mine, dar totul depinde de tine cat timp esti dispus sa sacrifici pt cariera.va pup Offline #24 2007-09-27 16:36:10
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!si eu sunt a12a si nu prea stiu incotro sa ma indrept. sunt din arad asa ca voi alege o facultate din arad sau timisoara. problema e ca site-urile facultatilor nu prea ofera informatii utile. nu prea stiu cu ce se mananca nicio facultate, ce studiezi, etc. adevarul e ca nici nu am o pasiune pt una dintre materiile de la scoala. daca cei de aici sunt la facultati ati putea da niste informatii legat de ce se studiaza ? ca sa ne facem macar o idee noi, viitorii boboci "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-27 16:43:19
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!myra si cum ai ajuns in asta facand Litere? Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-09-27 16:43:30) 6 ani de dragoste Offline #26 2007-09-27 16:49:31
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!uff nici eu nu am stiu la ce sa dau cand am terminat clasa a 12. Offline #27 2007-09-27 16:51:14
Adevar graiesti. Eu sunt la electronica in anul 4 si de la inceput stiam k nu mi se potriveste dar am continuat. Si din cate am vazut de la absolventi de anul asta angajatorii sunt mai mult interesati dak tu stii MS Office decat ce ai facut in 5 ani de facultate. Asa k da....facultatea mai degraba dezvolta un stil de gandire decat altceva... I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #28 2007-09-27 17:29:30
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!da si pe mine ma intereseaza cum ai ajuns sa faci asta myra ptr ca si pe mine ma apuca groza ..ce voi face cand voi termina literele???nu vreau in invatamant sub nici o forma Offline #29 2007-09-29 13:03:18
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!e careva care e la psihologie sau asistenta sociala? sau care a terminat aceste facultati? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #30 2007-09-29 15:18:03
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!e cineva la chimie alimentara? sau la... Stiinta si Ingineria alimentelor park asa http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #31 2007-09-29 15:27:49
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!La ce universitate LadyInRed? Eu sunt la biotehnologii la agronomie.. tot un fel de chimie alimentara facem.. Offline #32 2007-09-29 15:47:21
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!dar eu sunt la galati si cum e? k si eu tot la sectie de biotehnologii suntem ...e greu? :-S http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #33 2007-09-29 15:53:12
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!e careva pe la romano -americana??? Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #34 2007-09-29 16:32:50
eu sunt la psihologie...dc? happy with him...inlove with him... Offline #35 2007-09-30 20:51:29
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!fiindca as vrea si eu sa dau la psihologie si as vrea sa stau de vorba cu cineva de la psiho "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #36 2010-10-06 15:17:14
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!fetelor, sunt destul de indecisa. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #37 2010-10-06 15:30:13
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!Trebuie sa alegi ce vrei sa faci in viata... ce trebuie, sau ce vrei Daca nu te bazezi pe banii pe care i-ai castiga ca arhitect (in primii ani cel putin) si esti dispusa sa faci stagii de practica neplatite, bineinteles, urmeaza-ti visul si vocatia Daca vrei o slujba bine platita, indreapta-te spre ceva care se cauta in zilele noastre. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #38 2011-04-06 23:15:35
Re: daca se poate sa ma ajutati sa iau o decizie...!e cineva de aici care e la facultate la galati farmacie? Ultima oara a fost editat de danayuly (2011-04-07 12:58:22) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|