|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-09-19 18:04:24
intrebareash vrea sa stiu ca daca analizele de sange facute la laborator pot identifica o sarcina...cine imi raspunde si mie pls? Offline #2 2007-09-19 18:05:17
Re: intrebaretrebuie sa ceri analize speciale de indentificare a sarcinii...analizele obisnuite nu evidentiaza absenta sua prezenta acesteia... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-09-19 23:57:30
Re: intrebareapropo de analize la sange pt depistarea sarcinii... unde se fac aceste analize??? ca eu am fost la un laborator (de fapt era o clinica unde se recolteaza sange) si am cerut astfel de analize si s-a uitat asistentele (erau 2) la mine ca la o nebuna zicandu-mi ca astfel de analize nu se fac. (adica nu exista nici un fel de analiza care sa poata depista o sarcina) si ca numai prin un test de urina se poate afla... sincer m-am simtit penibil ca era si multa lume acolo... Ultima oara a fost editat de Nicoleta4856 (2007-09-19 23:58:21) "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #4 2007-09-20 11:24:26
Re: intrebarese poate doza beta hcg si din singe...s-au uitat strimb la tine ca sa isi ascunda ignoranta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-20 11:29:21
Re: intrebaream patit-o si eu o data cu beta-hcg...mi-a zis ca imi da rezultatele in 2 saptamani exista se pare si laboranti care nu se pricep... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-20 15:13:52
Re: intrebarevoiam sa stiu daca AC favorizeaza candida,se poate lua un antimicotic ca sa previi asta? si a doua intrebare se face neaparat sau sunt si fete care scapa de candida,adica nu fac? iubind dincolo de moarte Offline #7 2007-09-20 15:15:14
Re: intrebarefavorizeaza. poti lua biotics daca vrei. sunt si fete care nu fac. mami de minuni Offline #8 2007-09-20 15:16:55
Re: intrebaresunt fete care nu au, favorizeaza dar nu toata lumea este neaprat ca la toata lumea sa para dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #9 2007-09-20 16:40:02
Re: intrebarerayuela...nu lua nimic...si nu te stresa...ai grija doar de igiena ta...nu folosi ob uri si poarta pe cat posibil doar chilot de bumbac...si spala te in vagin dupa fiecare contact sa nu ramana sperma...nu are rost sa traiesti cu sindromul drobului de sare... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-09-20 16:51:22
Re: intrebareasta e ideea...dar poate nu esti predispusa la asa ceva...si nivelul tau de lactobacili e normal...daca el creste nu crezi ca poate duce la o dereglare?...asa ca daca nu ai probleme nu lua...fa cum ti am zis pt ca ajuta si nu baga in tine pastile... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-09-20 17:01:16
Re: intrebareasta nu pot sa ti garantez...nimeni nu poate...la fel cum nimeni nu ti poate garanta ca nu vei face candidoza daca iei biotics...daca e ceva sa se intample se intampla...oricat te ai ferii...si vb aia...ce nu te omoara te face mai puternic...si in cazul meu a fost adevarat... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-09-20 17:09:46
Re: intrebaremulte nu ai cum sa le eviti...si asta ti spun din experienta...si daca nu sunt f in varsta am trecut prin multe si m am saturat sa incerc sa controlez tot ca pana la urma viata sa mi scuipe n fata sa zic asa...am avut toata viata grija de sanatatea mea...analize periodice...vizite la medic cand aveam orice durere si asta nu m a impiedicat sa fiu la un pas de moarte datorita unei probleme medicale...eu te am sfatuit ce sa faci...dar ca de obicei alegerea e a ta... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-09-21 15:03:37
Re: intrebare
f rau...toate astea fac parte din a fi femeie...ne definesc ca fiinte...sti cati barbati mor anual pt ca nu sunt diagnosticati la timp cu cancer de prostata? dr sti cate femei sunt salvate pt ca merg si si fac papul? eu zic ca toate astea merita si nu te obliga nimeni sa le faci si crede ma ca atata timp cat vei merge cu zambetul pe buze sau macar cu fruntea senina la medic...nu cu o atitudine negativista altfel ti se va parea cabinetul...persoana...si altfel vei putea sa iei deciziile... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-09-21 15:22:58
Re: intrebarerayuela...eu nu sunt psiholog...doar in devenire...dar iti spun ca daca asa gandesti poate ca ar trebui la un psiholog sa mergi...nu neaparat la un medic care are si abilitati de psiholog...sunt prea putini...daca exista...trebuie sa gandesti logic...medicii sunt contra cronometru aproape tot timpul si asa sunt obisnuit...psihologi au tot timpul din lume...atitudinea ta nu te va ajuta pe viitor...iti va face doar mi mult rau...nu zic ca nepasarea e buna...dar un gram de indiferenta sau nepasare e necesar...si mi se pare ca tu nu l ai...ceea ce nu e bine...nu e sanatos din punct de vedere psihic... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-09-21 15:32:41
rayuela, ma intristezi si ma ingrijorezi!!! nu mai spune chestii din astea, te rog eu mult de tot, ok? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2007-09-21 15:42:19
e normal sa ti fe frica...anormal e sa nu ti fie...si crede ma ca, conteaza s fie f bun ca medic...sa stie ce face...eu una sincer...daca intr u in cabinetu unui medic si ala imi vorbeste de sus sau face figuri sau mai stie cine ce eu ridic salut si plec...poate fi dragut...cumsecade...si asa mai departe dar sa fie mai pe langa...e vb de noroc...si nu ti fa griji ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-21 15:47:23) happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-09-21 16:01:10
Pai nimeni nu-ti rezolva problemele in locul tau, asta e cert. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-21 16:03:02) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #18 2007-09-21 16:03:42
Re: intrebareva rog mult, fara suparare, sunteti offtopic. daca ati putea purta conversatia pe un topic nou ar fi perfect mami de minuni Offline #19 2007-09-21 16:10:40
Re: intrebaretopic-ul a inceput cu totul altceva si discutia a degenerat. cu asta sunteti offtopic!!!!!! ori schimbati locatia ori inchid topic-ul! mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|