|
Nu esti logat.
Aoleu problema#1 2007-09-20 09:54:54
aoleu problemaam facut tratament pentru gardnerella si trebuia sa astept mestra dupa care sa repet analizele. azi mi-a venit, insa ieri am avut mancarimi si cand am ajuns acasa m-am spalat, eram plina de secretie branzoasa. candida, nu? p-asta cum oi mai fi facut-o, ca parca nu mai scap de problemele astea. oricum o sa merg la medic, dar mai stie cineva ceva, ati mai patit si voi asta? Offline #2 2007-09-20 09:57:06
Re: aoleu problemada. am patit si era candida. dar trebuie totusi pus un diagnostic de catre un medic..pentru siguranta si pentru un tratament corect Offline #3 2007-09-20 10:00:42
Re: aoleu problemada, stiu ca trebuie sa ma duc la medic si o sa merg, dar cum am facut-o, de la ce? fac tratament de gardnerella si culmea ma aleg cu candida, se mai termina oare? Offline #4 2007-09-20 10:34:09
Re: aoleu problemase termina...in principiu apare dupa tratamentul pentru gardnerella(nu mai tin minte care schema ai avut-o insa daca nu a fost cea cu metronidazol...e foarte probabil ca de acolo e) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-20 11:46:19
Re: aoleu problemada, nu a fost cel cu metronidazol, am avut fasygyn si poligynax. nu as vrea sa fiu rautacioasa dar macar tratamentul de candida as vrea sa fie cel bun, ca dau o gramada de bani pe analize totusi. o sa va spun dupa analize ce tratament am. saptamana viitoare merg. multumesc ptr raspuns doctoressa. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-20 11:52:48
Re: aoleu problemafaqsigyn=metronidazol...deci pe aia ai avut-o...candida se face tot pe dezechilibru de flora ca si gardnerella... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-09-20 13:22:18
Re: aoleu problemacredeti ca ar putea fi sistemul imunitar slabit, sa ajut cu ceva? Offline #8 2007-09-20 13:58:38
Re: aoleu problemanu cred asa ceva...cred ca ti-ai construit(nu stiu cum) un dezechilibru de flora vaginala) atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-09-24 10:24:04
Re: aoleu problemagardnerella poate reveni? Offline #10 2007-09-24 10:45:41
Re: aoleu problemaNici mie se pare ca nu mi-a trecut cu fasigin +flagyl ovule! Secretiile au reaparut si starea de disconfort e si mai suparatoare!Nush ce sa mai incerc.....iar doctorii mi-au dat 2 tratamente nepotrivite ...cel putin pentru mine,ca doar si ei o iau tot pe "ghicite".Poate gasesc o farmacista buna sa ma consult cu ea.Nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai spun...Voi fetelor ce tratamente ati mai urmat?eu prima data doxicilina +cervugid si apoi cel scris mai sus.Doctoressa,spune-mi si mie te rog care e doza de metronidazol si perioada cat trebuie luat.....iar ca ovule,ce altceva as putea lua:fasigin,klion,polyginax..sau...sau?Te rog mult raspunde-mi ca sunt tare disperata!Va pup pe toate! Offline #11 2007-09-24 12:41:46
Re: aoleu problemaIdeea de a te consulta cu farmacista oricit de buna ar fi ea, e cea mai proasta posibil. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-09-24 13:26:49
Re: aoleu problemade ce ar putea fi intretinut acest dezechilibru? Offline #13 2007-09-24 13:28:49
Re: aoleu problemavalerrie, ar putea fi intretinut de:spalaturi vaginale frecvente sau dimpotriva absente, lenjerie sintetica, strimta, consum excesiv de dulciuri, etc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-09-24 13:33:02
Re: aoleu problemade spalaturi absente nu poate fi vorba. Ultima oara a fost editat de valerrie (2007-09-24 13:34:24) Offline #15 2007-09-24 15:12:09
Re: aoleu problemaspalaturile cu degetul ar fi suficiente...insa sa nu fie dese...adica, dupa fiecare contact sexual si, daca nu ai contacte sexuale, sa nu fie mai dese decit la 2-3 zile maxim(mai rar se poate) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-09-24 15:57:13
Re: aoleu problemapphhhiu la 2-3 zile, pai ca sa vedeti cat sunt de dobitoaca eu ma spal cu degetul la fiecare dus, adica seara si dimineata. Offline #17 2007-09-24 15:58:41
Re: aoleu problemapai de la asta a aparut si dezechilibul... mami de minuni Offline #18 2007-09-24 16:08:09
Re: aoleu problemasi acum cum sa fac sa-mi recapat echilibrul? adica, sa nu mai fac prostii in continuare. momentan fac tratament pentru candida cu gynozol 400 , 3 ovule si am luat si o pastila de...., am uitat cum ii zice doza unica. Offline #19 2007-09-24 16:09:53
Re: aoleu problemaflucovim probabil...incepe prin a nu te mai spala in vagin atit de des... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|