homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfat- Permanent

#1 2007-09-26 19:51:02

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Sfat- Permanent

Nu....nu am chef sa ma vad bunicutza smile
   Dar..ma uitam zilele astea cu mama la Clona (telenovelista din mine)...si imi place la nebunie cum are Jade parul...e bruneta cu parul ala ondulat... si mi s-a pus pata sa-mi fac un permanent usor...de fapt mama mi-a dat ideea...k am inteles k nu trebuie sa stai sa te faca neaparat buncitza la par..poa sa ti-l tina si mai putin si sa iasa...
   Am parul brunet,lung (cam pana in zona lombara) si drept...mi-am facut niste moate (reteta mamei) de revelion anu trecut si mi-a placut la nebunie cum a iesit...dar permanentul ar tine mai mult,nu?
   Problema e k nu prea stiu cum sta treaba cu permanentu asta (cu ce se mananca)...am vazut doar vreo 2 fete care au incercat (si nu le-a prea iesit)...si eu fac urat la fazele cu parul..m-am kinuit mult sa ajung cu el la lungimea asta...si dak pateste ceva e valeu lol
    Voi cam ce stiti de procedeul asta...astept pareri si sfaturi
http://i23.servimg.com/u/f23/11/29/40/00/jade10.jpg
  Cam asa ceva ar trebui sa iasa...n-am gasit poza mai buna sad

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-09-26 19:58:09)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2007-09-26 19:56:27

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: Sfat- Permanent

din cate stiu eu nu prea e bine pentru par sa iti faci permanent! am avut o colega care si-a facut un permanent usor si ii statea bine! nu era cret tare, era doar putin ondulat!

#3 2007-09-26 20:12:10

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Lelaina ! Eu sunt facuta permanent big_smile
De un an jumate... Si am mai fost facuta o data in clasa a 10a si m-a tinut pana intr-a 11-a pe la jumate..
Depinde si de tipul de par pe care il ai. Al meu e batzos asa, nu fin. Si m-a tinut un an jumate...
Mie mi se pare super...

Problema este ca trebuie sa dai de o tipa priceputa.. ca ultima oara m-am facut la una incepatoare (ca era ieftin big_smile ) si m-a facut oaie. Noroc ca s-a lasat in vreo 2 luni big_smile

Acum a venit vremea sa fac din nou... si nush unde :-S

#4 2007-09-26 20:13:21

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

si eu te sfatuiesc sa nu ti-l faci...te vei alege cu un par ars,chiar foarte ars....si dupa aia vei fi nevoita sa faci ca mine (dupa ce mi-am facut suvite blonde la greu) sa-l scurtezi foarte mult.
eu am parul cret si cand am tuns tot ce era ars mai sa plang dupa el
eu sunt creatza dar satena deschis si nu mi-as schimba culoarea in negru(ca jade ca si eu ma uit)...n-as mai repeta greseala de a-i face rau cu mana mea
parul sanatos e cel mai admirat...

#5 2007-09-26 20:22:59

alexia
Addicted member

Butterfly.. nush ce ai patit tu dar mie nu mi-a ars parul deloc...si sunt si vopsita.

Publicitate

loading...

#6 2007-09-26 20:24:04

Lelaina
Hero member

problema de culoare nu ar fi..si niki de lungime.... e vorba de permanentul in sine....k n-am niki o idee cu ce se mananca..ce se face....si cum.... de ce sa se arda? nu.... grater(

#7 2007-09-26 20:26:32

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

eu nu prea ma pricep dar cred ca ar iesi mai bine daca te-ar face cu bigudiuri mai mari, nu din acelea micute. insa nu stiu daca se face permanent asa :-?

alexia puteam sa jur ca asa e parul tau natural big_smile

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#8 2007-09-26 20:29:52

just-me
Hero member

da si eu cred ca cel mai bine e cu bigudiuri.chestia e ca depinde si de structura parului,dar parul e supus unor procedee...

#9 2007-09-26 20:32:20

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

Daca ai firul subtire si moale (cum e al meu), solutia de permanant se face simpla, fara balsam, se pune parul pe moate (spiralate sau obisnuite) si se lasa cam o ora (atentie, pt par moale si flescait, altfel se arde), cu capul invelit intr-o punga de plastic si un prosop (sa stea la caldura). Dupa care se spala parul cu sampon (fara balsam), se usuca (FARA FOEHN, altfel arati ca un papuas !!! ) si se da cu spuma. Daca suporti cum arati, bine ar fi sa nu dai cu spuma o saptamina, si nici sa nu-l speli, pt ca solutia actioneaza mai bine si va tine mai mult.

Daca ai firul mai aspru si mai gros, la operatiunea de mai sus se pune si balsam in solutia de permanent si in sampon.

Bine ar fi sa te duci la o profesionista, si de preferinta una mai in virsta, ca fetele astea tinere nu prea stiu sa faca permanent. De frica sa nu-ti arda parul te tin prea putin sau fac solutia prea slaba. Eu am avut experiente neplacute la salonul Champs Elysees, din Romana (de, in centru), unde am dat banii degeaba, aveam parul usor ondulat !!!

. Mie nu mi s-a ars parul, decit putin la virfuri, care oricum se tund dupa ce scoti bigudiurile. Poti face si diferite tratamente de intretinere, masti, balsam etc.

permanentul usuca parul, deci pt cele care au parul gras (ca mine) poate fi o solutie sa il usuce. Pt cele cu parul uscat de la natura, exista tot felul de balsamuri si tratamente.

Asa e, daca vrei sa ai buclele frumoase si nu sa arati ca o oaie creata (ca o taranca din anii '80, scuzati expresia), nu il usuci cu foehnul, decit cu acel dispozitiv care se cheama difuzor: arata ca un disc cu tepi, astfel incit aerul cald e "difuzat" printre tepi si nu vine jet puternic pe par. Asta daca nu suportati sa-l uscati in aer liber. Oricum, sa stiti, daca nu stiti deja, ca foehnul usuca parul si contribuie la despicarea virfurilor.

Daca vrei sa ai buclele adunate (ca aia din reclama cu "mi-l rasucesc pe degete"), dai cu spuma pe parul umed, dupa ce-l speli si-l stergi cu prosopul, il aranjezi cu un piepten rar (furculita, cum ii zic eu), si-l usuci. Daca parul e scurt, intr-o ora s-a uscat.
Cind te trezesti dimineata, NU-l piepteni, iti uzi miinile si ti-l aranjezi cu miinile ude ! Ii refaci forma imediat !

Eu am un par foarte moale, rar si gras, si mi-e lene sa stau cu foehnul tot timpul sa-l aranjez si sa-i dau forma, ca dupa o zi sa stea pleostit; asa ca de cind ma fac permanent mi s-au rezolvat toate problemele ! Am incercat sa renunt si nu mi-a placut deloc, asa ca am revenit !

Ultima oara a fost editat de amrita (2007-09-26 20:33:22)

You are the sunshine of my life..

#10 2007-09-26 20:32:43

Lelaina
Hero member

asta vorbeam si yo cu alexia...de bigudiuri mai mari...dar nush dak s-o face lol

plus k am avut un soc...si yo credeam k alexia are parul cret smile

#11 2007-09-26 20:33:46

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

hmm..nush ce sa ti spun...imi dau si eu cu parerea...si zic ca intr adevar jade avea mese si ca acele suvitze buclate care le vezi u in film sunt de fapt par artificial...

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#12 2007-09-26 20:46:47

alexia
Addicted member

big_smile Imi pare bine ca v-am pacalit tongue

#13 2007-09-26 20:47:34

alexia
Addicted member

amrita, ai vreun salon unde stii ca face permanentul bine? In bucuresti? PLsssss! Trebuie sa ma fac urgent si nu stiu unde..

#14 2007-09-26 20:48:18

Lelaina
Hero member

ms mult amrita....aku ma simt si yo kt de kt mai lamurita.... ink nu-s hotarata ce o sa fac,,,o sa mai sondex terenu si o sa ma decid...
   Cu uscatul nu e problema...k de obicei ma spal seara...si il las la uscat natural...urasc feonul
    Scz de curiozitate....dar ai ceva experientza in doemniu cu parul? big_smile k vad k la permanent te pricepi

#15 2007-09-26 20:56:31

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

si eu vreau sa stiu daca se poate face permanent pe niste bigudiuri mai mari... pentru ca am parul de lungime medie, un fir gros si destul de sanatos, dar de ingrasa repede si isi pierde forma sad nu vreau decat sa-i dau o forma cu niste onduleuri mai mari... in genul celor pe care le are tipa din reclama de la Elseve L'Oreal pt par vopsit big_smile daca stiti smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#16 2007-09-26 21:01:44

persifona
Vizitator

alexia a scris:

HAHAHAHAHAHA lol Si eu am crezut ca e parul tau de la mama natura.
M-as face si eu, nu stiu.. ma gandisem mai de mult, dar parul era facut praf, pentru ca am schimbat vreo 5 culori de par in 3 luni, asa ca m-am facut roscata si gata, sa fiu sigura ca nu-l mai chinui.
Acum ca mi-e sanatos parul, as incerca si eu :-?
Cam cat costa un permanent?

#17 2007-09-26 21:02:11

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

si eu as vrea sa-mi bag permanent in par,cu toate ca ma un par cam dificil.e un pic ars pe la varfuri si mi-e frica sa nu mi-l mai arda si solutia.nu stiu cum mi-ar sta, il am cam pana mai jos de umeri,tunsa gheruta in v si e ondulat dar numai la varfuri.as vrea cu bigudiuri mari, pt ca cu alea mici cred ca-mi iese ca la o oaie.nu sunt prea hotarata,ca mi l-am mai facut odata suvite blonde si mi l-au ars de am tras nu stiu cat de saracu` par pana cand a revenit la normal.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#18 2007-09-26 21:02:23

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

alexia a scris:

adica?

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#19 2007-09-26 21:02:59

just-me
Hero member

anna asta poti face cu un ondulator sau cu bigudiuri mari...
si inca ceva sa tinem cont ca in film e mereu aranjat,dat cu toate cele
Ely le-a pacalit facandu-le sa creada ca e parul ei natural(la asta se referea)

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-09-26 21:04:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.