|
Nu esti logat.
Tunsoarea pottrivita#1 2007-10-03 10:17:58
tunsoarea pottrivitabuna fetelor..vin si eu cu o intrebar, am tot cautat pe google un site unde poti sa uploadezi o poza de-a ta si sa incerci diverse tunsori insa nu gasesc decat cateva unde trebuie sa platesti. suma e mica intr-adevar (10 $) dar eu nu am curaj sa imi pun cardul la bataie (datorita hackerilor din sistem). stiti cumva vreun asemenea site gratuit???? va multumesc si scuze de deranj "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #2 2007-10-03 10:22:56
Re: tunsoarea pottrivitaDaca gasesti...sa ma anunti si pe mine, te rog...ca m-ar interesa. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2007-10-03 10:24:49
Re: tunsoarea pottrivitaasta as vra si eu , am tot incercat aseara dar nu le-am gasit..hai ca incerc si pe odc sa vad daca gasesc ceva:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2007-10-03 10:25:40
Re: tunsoarea pottrivitaincearca si sa dai search cosmopolitan...nu stiu daca asa se numea programelul...dar asa scria pe cd. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2007-10-03 10:28:43
Re: tunsoarea pottrivitanu gasesc nimik..poate o fi fost cd atasat la revista cosmopolitan:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-03 10:32:43
Re: tunsoarea pottrivitada...e posibil. Dar pe site-urile care le-ai gasit cu plata...nu scria cum se numeste programelul? sa-i dai search pe odc? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2007-10-03 10:33:26
Re: tunsoarea pottrivitaam gasit ceva...da nu poti sa pui poza ta..insa poti sa construiesti ceva pe acolo "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #8 2007-10-03 10:34:46
Re: tunsoarea pottrivitaeu am incercat in photoshop sa tai tunsoarea...si s-o pun peste o poza cu mine...dar n-a iesit prea bine... si m-am lasat batuta. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2007-10-03 10:37:00
Re: tunsoarea pottrivitaeu am gasit o data ceva... dar era chiar nasol si iti dadea doar cateva tunsori free.. tot asa am cautat si eu pana mi-au iesit capacele.. acu nu mai stiu ce era Offline #10 2007-10-03 10:42:02
Re: tunsoarea pottrivitacautati pe google "Hair Pro 2006 Light" si e o aplicatie in care puteti sa incercati diverse tunsori Offline #11 2007-10-03 10:43:06
Re: tunsoarea pottrivitams ms "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #12 2007-10-03 10:50:55
Re: tunsoarea pottrivitacu placere! eu am aplicatia aia... ma mai joc knd vreau sa vad cum i-ar sta lu iubi cu anumite tunsori! mie im place bruneta cu breton, dar iubi are parul ondulat Offline #13 2007-10-03 10:53:11
Re: tunsoarea pottrivitanu gasesc decat varianta 2008 care are o eroare si nu merge. C.R.B.L te rog din suflet ai putea sa imi trimiti si mie programul ? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #14 2007-10-03 10:53:53
Re: tunsoarea pottrivitahttp://www.softpedia.com/progDownload/H … -5795.html If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2007-10-03 10:57:43
Re: tunsoarea pottrivita
Este un program "Cosmopolitan MakeOver". Nu stiu daca se gaseste pe net, dc++ etc. Eu il am pe cd. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2007-10-03 10:58:35
Re: tunsoarea pottrivitauite k te-a ajutat Andreea Offline #17 2007-10-03 11:00:16
Re: tunsoarea pottrivitaam mai gasit un programel free http://www.beautyriot.com/ "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2007-10-03 11:12:59
Re: tunsoarea pottrivita
Da...ala cred ca-l avea colega mea. Parca asa se numea... Retinusem numai cosmopolitan. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #19 2007-10-03 11:13:52
Re: tunsoarea pottrivitascuze, mie mi-a picat netul si nu mai vazusem ce ati scris...va multumesc din suflet tuturor..acum incerc sa vad ce reusesc "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|