|
Nu esti logat.
Muzica in power point#1 2007-10-05 15:49:16
muzica in power pointmai fetelor spuneti-mi si mie cum sa fac sa pun muzica intr-o prezentare power point.ca nu reusesc...am inteles ca trebuie sa fie waw.am incercat si cu asta,dar nimic.explicati-mi si mie mai bine.si vreau sa cante toata melodia.nu sa o ia de la capat la urmatoarea pagina. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #2 2007-10-05 15:55:11
Re: muzica in power pointmerge sa pui si mp3 dar canta doar pe calculatorul tau. Daca o trimiti cuiva, nu merge decat daca are si persoana respectiva melodia. Cel putin mie asa mi s-a intamplat cand am incercat sa fac asta... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #3 2007-10-05 16:03:19Re: muzica in power pointada merge si mp3 si dai la insert-sound from file inserezi acolo ce melodie vrei.. Offline #4 2007-10-07 16:21:10
Re: muzica in power pointnu stiti ce extensie trebuie sa aiba un videoclip sa poata fi pus in powerpoint?ca am de facut o prezentare,am pus imaginile,am scris ce a trebuit,am bagat si muzica,iar la sfarsit vreau sa bag un videclip care il am cu extensia .avi si zice ca nu merge...sau nu se poate pune si videoclip dupa ce sunt puse imaginile,muzica si scrisul? Offline #5 2007-10-07 16:32:48
Re: muzica in power pointeu lucrez cu programul PINACLE, are f. multe chestii frumoase. Am inteles ac merge downl. si de pe net. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-07 16:40:38
Re: muzica in power point
o sa incerc sa il iau de pe net...sper sa reusesc sa pun si video .daca nu,o sa mai incerc in powerpoint Offline #7 2007-10-08 16:53:22
Re: muzica in power pointsi totusi, cum fac, sa inserez o melodie, dar care sa mearga si daca trimit si la altcineva slideshow-ul, iar persoana respectiva nu are melodia?help me pls! Offline #8 2007-10-08 18:09:00
Re: muzica in power pointastept un raspun.k am nevoie de asa ceva.mersi Offline #9 2007-10-08 21:00:58
Re: muzica in power pointmergi la SLIDE DESIGN---->SLIDE TRANSITION si acolo la SOUND dai clic pe sageata aia mica si ultima chestie este OTHER SOUND. dar trebuie sa fie wav..adica la mine numai asa merge, mp3 nu vrea...si atat Offline #10 2007-10-08 21:14:41
Re: muzica in power pointsi daca e waw, merge si daca trimit slideshow-ul? Offline #12 2007-10-08 21:59:53
Re: muzica in power pointDa, merge. Dar wav sunt f scurte si fara versuri, nu? Eu am facut o prezentare asa, dar era foarte lunga si cu wav se termina mult inainte de terminarea slide-urilor... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #13 2007-10-08 22:09:28
Re: muzica in power pointnu stiu cum se face...si eu am avut de facut o prezentare in powerpoint si a trebuit sa trimit si melodia,pt ca persoana respectiva nu o avea si nu i-a mers muzica pana nu i-am trimis eu piesa pt ca nu o avea in calculator...oare se poate si altfel? Offline #14 2008-10-19 18:57:45
Re: muzica in power pointSi pe mine m-ar interesa un raspuns. La mine se intampla la fel, nu reusesc sa inserez o melodie in pp, astfel incat sa fie citita de un alt calculator ce nu are in memorie melodia respectiva. Si stiu ca se poate, pantru ca am vazut astfel de prezentari. Ultima oara a fost editat de loricica (2008-10-19 21:08:58) Offline #15 2008-10-19 22:10:16
Re: muzica in power pointam invatat si eu ceva nou "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #16 2008-10-20 14:19:48
spuneti-mi si mie va rog daca se poate descarca gratis powerpoint de pe site-ul asta sau de pe alte site-uri... ca eu de mult ma chinui sa-mi reinstalez programul pe care l-am sters candva Offline #17 2008-10-20 18:58:19
merge sa inserezi aproape orice format atata timp cat nu te intereseaza sa aiba oa numita dimensiune...trebuie sa alegi un tip de slide care sa aiba optiunea"insert sound".acolo inserezi fisierul dorit .iti apare pe slide un buton ca o boxda pe care dai click drepta si ai niste optiuni in care alegi setarile dorite.daca ruleaza doar odata ii dai sa se opreasca muzica dupa x slideuri, unde x e nr slideurilor tale, dc nu ai loop continuu .dupa ce setezi astea ascunzi butonul acela pt sunet sau il stergi si gata. Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #18 2010-07-15 11:18:10
Re: muzica in power pointbuna bay oameni buni am o pb am facut o prezentare pp 2007 am facut tot ce trebuia pt a adauga mel wav si am sabilizat-o kt sa stea pe un slide dar nu pot sa o ssalvez asa mi se salveaza mel pt toate side urile mai putin pt ultimile 3 am 19 slideuri am incerkt de o miee de ori si nu se salveaza ce pot sa fac ajutati ma va rog e foarte importanta prezentarea va multumesc Offline #19 2010-07-15 11:24:47
Re: muzica in power pointva rog sp ce sa fac si dk nu ati inteles ce am scris va mai explic odata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|