homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare despre un tratament

#1 2007-10-16 20:44:50

theok
New member
Inregistrat: 2007-09-12

intrebare despre un tratament

Dupa un examen de secretie, doctorul ginecolog mi-a recomnadat un tratment cu Betadine. Poate cienva sa-mi spuna ceva despre acest produs? sunt curioasa cat de eficient este. In plus trebuie sa fac spalaturi inainte de fiecare ovul cu apa si bicarbonat, cu irigiatorul. Tratamentul dureaza 12 zile... sunt ok atatea spalaturi cu irigatorul? mi-e cam frica de irigator smile spalaturile pot fi facute cu apa calda de la robinet sau trebuie fiarta si racita? si presupun ca si dimineata trebuie o curatare speciala pentru eliminearea urmelor de ovul,nu? insa normal ca nu tot cu irigatorul smile dar intrebam smile

#2 2007-10-16 20:46:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: intrebare despre un tratament

eu stiu ca pe durata tratamentelor cu ovule nu ai voie sa faci spalaturi nici cu irigatorul nici cu degetul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-10-16 20:51:29

theok
New member

multumesc pentru raspunsul rapid...nu stiam ca spalaturile nu sunt indicate pe durata oricarui taratment cu ovule...credeam ca se limiteaza la gynozol..acum stiu smile

#4 2007-10-16 20:54:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu asa stiu ca in general nu trebuie sa faci spalaturi.sper sa nu ma insel.asteapta sa vezi ce zice si unul dintre moderatori

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-10-16 20:54:31

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

si eu stiam faza asta cu spalaturile,dar d c ti le-a dat medicul..

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

#6 2007-10-16 21:00:19

theok
New member

pai asa a spus ca trebuie facut inainte de tratamentul cu ovule...si mi s-a parut excesiv smile
multumesc pentru raspunsuri, fetelor puss

Ultima oara a fost editat de theok (2007-10-16 21:01:55)

#7 2007-10-17 13:21:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

theok, stiai in principiu bine...nu orice ovule contraindica spalaturile....eu as zice deci sa te speli in vagin inainte de a pune ovulele alea...betadine e un dezinfectant...daca nu te speli cu apa cu bicarbonat inainte de a pune ovulul, el singur nu te va ajuta prea mult

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2007-10-18 11:25:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

da...10 zile

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.