|
Nu esti logat.
S-a inventat vaccinul anticancer!!!#1 2007-01-21 19:00:16
S-a inventat vaccinul anticancer!!!Am citi de curand intr o revista cum ca s ar fi inventat un vaccin anti_HPV, aprobat si de FAD (Federal Drug Administration) si care este eficient in proportie de aproape 100%. Primele vizate sunt fetele cu varste intre 9-26 de ani deoarece maj femeilor peste 26 au fost expusedeja la virus. Efectuarea vaccinului nu te scuteste de prezervativ sau de efectuarea testului Papanicolau. Din pacate si cu vaccinul facut ramane o vulnerabilitate la cancer deoarece sunt specii de Papilloma pe care remediul nu actioneaza si nici nuse stye cat dureaza efectul vaccinului... happy with him...inlove with him... Offline #2 2007-01-21 22:06:17
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!io nu prea am incredere in vaccinuri, si nu am facut decat vaccinurile care trebuia sa le fac la scoala. mi se pare k cel mai important e sa incerci sa fi pe cat posibil sanatos si sa ai o imunitate buna http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-01-22 12:00:32
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!e un vaccin care previne cancerul de col uterin...se face la ginecolog(dak a aparut deja la noi in tara) nu la scoala... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-01-22 13:34:46
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!am priceput k nu se face la scoala dar nu pricepusem k e doar pt cancerul de col, credeam k e pt orice fel (aproximativ) de cancer. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-01-22 13:45:44
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!e doar pentru cel de col? sau si pentru cancerul ovarian? Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-22 17:36:11
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!si k tot vb de cancer de col... de la ce se face??? stiu k poti sa faci cancer de col de la ranile pe col netratate.. se mai face si de la altceva? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-01-22 18:21:33
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!eu nu cred sa fie bun.. ma rog e prima data cand aud de asa ceva.. ar fi chiar tare sa existe, sa beneficiem de el si sa si functioneze oricum, daca o fi aparut, o fi aparut in strainatate, si pana ajunge la noi o sa cam dureze.. You think you know but you have no idea Offline #8 2007-01-23 00:44:55
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!au arata cei de la "prima" la stiri k tot my multe femei mor anual de cancer de col uterin..yo nu mi-am fct papanicolalul..cum se face? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-01-23 09:10:44
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!Majoritatea cazurilor de cancer de col se presupune ca sunt din cauza virusului papiloma. De acea vaccinul despre care vorbiti nu este defapt impotriva cancerului ci importriva HPV (virusul papiloma). Acest virus este destul de frecvent la femei are diverse tulpine (de unele se zice ca ar fi cancerigene, altele nu) si cauzeaza diverse afectiuni ale colului. Doar netratate aceste afectiuni in timp pot duce la cancerul de col uterin. Ultima oara a fost editat de moniv (2007-01-23 09:11:55) Offline #10 2007-01-23 10:41:04
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!pai mi-am fct 1 singura data examen de secretie,dar nu cred ca este acelais cu papanicolalul.cred k p forum am citi de zicea asa. nushu sigur. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-01-23 10:41:25) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-01-23 11:20:00
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!Da, sunt diferite, intrebai cum se face papanicolau. Rapunsul a fost ca pentru pacienta e lafel cum ai face un examen de secretie. Adica doar se recolteaza secretie. Testul face parte din examenul ginecologic de rutina si urmareste modificarile celulare anormale de la nivelul cervixului. Daca vrei sa citesti mai multe despre test si cum se efectueaza analiza de laborarot poti gasi pe multe siteuri informatii: Ultima oara a fost editat de moniv (2007-01-23 11:20:28) Offline #12 2007-01-23 12:01:47
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!ms movin,chiar as vrea s-mi fac,nu mi-am fct pana acum. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-01-23 12:10:07
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!cupla. Offline #14 2007-01-23 12:40:32
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!chiar mi-a fost de ajutor site-ul ala.am inceput sa mananc cat mai mult iaurt simplu si incerc sa-mi echilibrez mesele si s fc exercitii fizice. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #15 2007-01-24 01:11:02
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!am auzit si eu azi la stiri de vaccinul ala, cica nu e inca parut la noi,si pot sa-l faca doar femeile tinere pana in 30-35 de ani. Offline #16 2007-01-24 16:12:13
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!se face la femei tinere pentru ca la ele s-a dovedit deocamdata eficientza. Offline #17 2007-01-24 16:53:59
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!e recomanda fetelor pana in 26 de ani docamdata numai...dar e oricum o veste buna... happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-01-24 16:57:32
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!ma incadrez, sunt pana in 26 de ani http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2007-02-05 21:40:28
Re: S-a inventat vaccinul anticancer!!!si eu am auzit azi la tv despre vaccinul asta, doctoressa ce parere ai o fi bun daca il faci? © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|