|
Nu esti logat.
Harmonet vs Karissa-2#20 2006-08-10 12:08:03
Re: Harmonet vs Karissadeea_k, nu ai gresit, avind in vedere ca e vorba de o compozitie identica. In ceea ce priveste diferenta dintre prospecte, raspunsul e unul simplu:depinde cit de acoperita se vrea firma producatoare impotriva eventualelor consumatoare dispuse sa o dea in judecata. Marea majoritate a lucrurilor inspaimintatoare scrise la capitolul efecte adverse, sunt fenomene extrem de rare(cauta un prospect de aspirina si te vei ingrozi citind ce scrie la efecte adverse) dar producatorul se simte obligat sa le treaca acolo, pentru ca daca cumva, printr-un ghinion absolut, se intimpla, sa nu poata fii dat in judecata ca nu a anuntat despre acest risc, oricit ar fi el de mic. Sigur, mai depinde apoi si de cine face traducerea la prospect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2006-08-30 23:12:30
Re: Harmonet vs Karissaam si eu o intrebare,e cat de cat normal ca anticonceptionalele karissa sa iti prelungeasca ciclul? este prima luna in care iau,recomandate de medic pt chist ovarian, si de 11 zile ciclul meu nu se mai opreste...asta pe langa faptul k am pus in jur de 1kg pe mine...oare nu sunt potrivite? medicul meu e in concediu acum si nu am cum sa imi fac consult.... as avea nevoie de un raspuns urgent,sa stiu daca sa mai continui tratamenul sau nu...ms Offline #22 2006-08-31 00:24:11
Re: Harmonet vs KarissaBuna, sunt nou pe forum, dar sunt foarte bucuros ca exista asa ceva! Este important ca oricine sa se poata informa despre ceva atat de important cum este o sarcina (nedorita) si despre urmari ale administrarii contraceptivelor orale. Felicitari moderatorilor, am apucat sa citesc ceva raspunsuri, f bine puse la punct! Anti-BB nu inseamna sa nu ai copii, ci sa ai cand VREI asta! Offline #23 2006-08-31 12:17:10
Re: Harmonet vs KarissaHarmonet nu apare pe lista produselor retrase, insa sar pute sa fi problema la firma carel produce, ori nu la inregistrat cum trebe si acum sunt in conflict cu celalate doua firme, cine avand drept sal produca. Sau nu mai au stocuri, dar pe maine aflu mai multe Offline #24 2006-08-31 13:55:38
Re: Harmonet vs Karissamadyyy, nu ti s-a prelungit menstruatia, ai spotting, e firesc, se poate intimpla, stiu ca e neplacut, dar nu e periculos. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2006-08-31 18:13:56
Re: Harmonet vs KarissaPt. Doctoressa Offline #26 2006-08-31 18:20:11
Re: Harmonet vs KarissaAm si eu o intrebare! Sunt in prima luna cand iau Karissa. Este adevarat ca aditional trebuie sa mai folosesc si prezervative in primele saptamani?? S-ar putea sa fie numai un zvon dar totusi am vrut sa intreb.. Offline #27 2006-08-31 18:23:53
Re: Harmonet vs KarissaDaca ai inceput sa iei contraceptivele din prima zi de menstruatie, esti protejata inca de atunci(deci nu trebuie prezervativ), daca insa ai inceput in a 5a zi, primele 7 zile trebuie sa folosesti si prezervativ, nu mai mult, doar 7 zile. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2006-08-31 18:30:25
Re: Harmonet vs Karissamultumesc pt raspunsul rapid Offline #29 2006-08-31 18:35:15
Re: Harmonet vs Karissacu placere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2006-11-18 15:22:46
Re: Harmonet vs Karissasi daca spotting-ul continua si dupa 2-3 luni,trebuie schimbate pastilutele? Offline #31 2006-11-18 15:35:40
Re: Harmonet vs Karissa2-3 luni se poate sa ai spotting. daca el continua dupa 3 luni, trebuie consultat medicul si schimbat contraceptivul. Nobody home Offline #32 2006-11-20 12:43:06
Re: Harmonet vs Karissaauziti, daca iau karissa si in acelasi timp iau si antibiotice...cat timp dupa terminarea antibiotecelor trebuie sa ma protejez suplimentar? Offline #33 2006-11-20 12:44:38
Re: Harmonet vs KarissaJANE, 7 zile protectie suplimentara, daca nu ma insel... Sa vedem si alte pareri! Carpe diem! Offline #34 2006-11-20 13:08:34
Re: Harmonet vs KarissaTrebuie si in timpul tratamentului cu antibiotice si, dupa cum bine a zis Penellope, 7 zile de la incetarea lui. Ultima oara a fost editat de persifona (2006-11-20 13:08:46) #35 2006-11-24 20:49:01
Re: Harmonet vs Karissadraga lala2006 vreau sa vin si eu in ajutorul tau...si eu sufar de aceeasi problema ca si tine.mie doctorul mi-a recomandat inaite de a face tratament sa fac spalaturi intravaginale cam 6zile (dimineata si seara cu ceai de musetel)dupa care sa introduc doua zile consecutiv ovul lomexin.in perioada cat fac spalaturile intravaginale sa iau medicamente pe cale orala nizoral.si eu si sotul meu la aceeasi ora in fiecare zi si dupa masa. sper sa dea randament la tine......................eu nu am respectat tratamentul si tre sa-l repet. am sa incerc si eu cu iaurt.SUCCES! "in lumea de azi,calitatea unei civilizatii este data de preocuparea pentru cei slabi " (dakmara gergescu) Offline #36 2006-11-24 20:58:51
Re: Harmonet vs Karissaam uitat sa specific : in cele doua zile cand introduci ovulele nu te mai speli.intrudu-le seara cand te culci .poate o anumita perioada ar trebui sa stopezi contactul sexual neprotejat (ma refer la prezervativ)este f important tratamentul cu nizoral sa-l faci o data cu partenerul.eu nu am respectat asta si cred ca aici am gresit.mai vorbim... "in lumea de azi,calitatea unei civilizatii este data de preocuparea pentru cei slabi " (dakmara gergescu) Offline #37 2007-07-31 15:16:49
Re: Harmonet vs Karissabuna...am si o problema: in ziua cand am luat prima pastila de anticonceptional (Karissa) doctorul de familie mi-a recomandat sa iau antibiotice pentru ca aveam o explozie de furuncuri si nu imi treceau cu nimic,mi-a recomandat oxacilina si aulin.problema mea este : daca anticonceptionalele isi mai fac efectul in timpul administrarii antibioticelor? nu am avut contact sexual neprotejat in saptamana in care am luat antibioticele concomitent cu anticonceptionalele. Offline #38 2007-07-31 15:18:33
Re: Harmonet vs Karissacontraceptia este compomisa din cauza antibioticelor deci protectie pe toata durata tratamentli + inca 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|