|
Nu esti logat.
Parerea voastra..#1 2007-03-14 01:16:33
parerea voastra..Tin mult la prietenul meu.. E exact tipul de persoana pe care o vreau langa me.. Doar k exista o "mica" problema.. Si anume nushh. de cate ori avem contacte sexuale e un pic ciudat.. Si am tot vbit despre asta cu el, el aducea discutiile ceva la genu k trebuie sa facem ceva ca nu te vad k ai orgasm, vreau sa te simti tu bine in primu rand.. nushh pur si implu nu suntem pe aceeasi lungime de unda.. el daca ma lasa pe mine sa fca ce vreau eu nu stiu ce sa fac. oricum ideea e k desi ca durata sau asa e ok.. nu ajung acolo.. sau ma plictisesc la un moment dat.. nu stiu ce nu e in regula..In fine.. incerc sa fac ceva in legatura cu asta si ma gandeam k poate imi spuneti voi o parere o idee un sfat ceva.. Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #2 2007-03-14 07:31:29
Re: parerea voastra..incearca ceva nou .... sau prelungiti preludiul ... poate poate si nu te concentra atata de tare sa ai orgasm ... lasate dusa de val ca o sa apara si el it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-03-14 09:58:59
Re: parerea voastra..in primul rand, fa-l pe el s ainteleaga ca nu e obligatoriu sai ai mereu orgasm. in al doliea, explica-i ca nu e nici o problema daca nui ai azi. poate vei avea maine sau peste 2 ani; important e ca te simti bine in timpul actului. si in al treilea zi-i ca cu cat te stresezi mai rau sa ai orgasm cu atat mai greu iti va fi sa-l ai. as aca sa nu te mai streseze. Nobody home Offline #4 2007-03-14 10:20:21
Re: parerea voastra..
Subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-03-14 11:48:35
Re: parerea voastra..adaug: afla ce iti produce placere, ca sa stii ce sa faci. El poate sa stea si in cap si in coada, daca tu nu stii ce sa faci, in ce fel sa participi la actul sexual asa fel incit sa scoti maxim de beneficii din el, nu vei obtine orgasm Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-14 12:24:43
Re: parerea voastra..cu cat te gandesti mai mult la orgasm,cu atat mai greu il vei avea! Offline #7 2007-03-14 21:59:44
Re: parerea voastra..ms frumos ptr sfaturi fetele.. va tin la curent..a.. uitasem sa precizez.. stiu k ptr el partea asta cu sexu e f importanta - na ptr care nu e-.. si stiu ca se intelegea foarte bine la capitolul asta cu fosta lui prietena.. Ma bantuie genul asta de fantome.. si cred k si din cauza asta nu reusesc sa ma deconectez.. dar na.. ce sa discut cu el..sa`i spun stii..io sunt paranoica.. am luat`o razna si nu`mi iese din cap ideea ca o sa ma lasi ptr alta..ca sa nu mai spun ca cu cat incerc sa u ma gandesc cu atat despic firu mai rau in 4..sunt numai io cu capu din punctu asta de vedere sau se intampla si la altii? Ultima oara a fost editat de miru (2007-03-14 22:12:18) Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde.. Offline #8 2007-03-14 22:32:28
Re: parerea voastra..nu te mai gandii cum era cu fosta ...asta tine de trecut ... tre sa te bucuri tu te el nu sa o intreci pe fosta ... daca intelegi ce vreau sa zic si linistestete ... important e ca va simtiti bine unu cu altu...cu timpu o sa apara si orgasmu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #9 2007-04-15 02:00:33
Re: parerea voastra..exact...daca era pt el sexul cel mai important lucru nu iti mai zicea ca vrea ca si tu sa te simti bine,si daca nu vroia o relatie cu tine,sufleteste si trupeste,atunci ar fi plecat la fetele cu care a facut sex...eu zic ca un barbat are mai mare satisfactie cand stie ca a reusit sa "rezolve" problemele unei fete in ceea ce priveste orgasmul sau alte chestii...si cand veti reusii satisfactia va fi de 1000 de ori mai mare pt amandoi,si va fi mai important decat daca ai fi avut o aventura de-o noapte si iti iesea sexul din prima....si incearca sa pui accent pe apropierea dintre voi ca oameni in timpul actului/preludiului..cum au zis si fetele...si incearca sa renunti la inhibitii si la comparatii cu fostele,ca pe nici un baiat nu il atrage o fata crispata...mai stai tu deasupra...sau fi tu cea care il duci spre o partida de sex..succes In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|