|
Nu esti logat.
Help! Relatie pe moarte...#1 2007-03-17 23:49:47Help! Relatie pe moarte...Ceva parca nu mai merge...mai mereu ne contrazicem sau ajungem sa ne certam...pe diverse teme stupide...mie una mi se pune pata mai din orice...parca din scanteia aia de inceput n-a mai ramas nimic...mereu suntem cu gandul la probleme...si cele cateva ore petrecute impreuna sunt pline de certuri, impacari, certuri, impacari...pentru ca apoi sa obosim amandoi si sa o lasam pe altadata...chiar am pus problema daca ar trebui sa ne despartim...avem un an si 5 luni d cand suntem impreuna...cum sa facem sa salvam ce a fost si poate inca mai este frumos intre noi? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2007-03-18 00:18:31Re: Help! Relatie pe moarte...calm, relaxare, deschidere spre ceva nou; lucruri care sa va scoata un pic din monotonie si din problemele de zi cu zi! Ultima oara a fost editat de annna (2007-03-19 15:32:50) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2007-03-19 12:33:11
Re: Help! Relatie pe moarte...daca simti ca nu a mai ramas nimic, nu crezi ca ar fi mai nimerit sa privesti inainte decit sa incerci sa reinvii un foc stins de acum? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-03-19 14:15:32
Re: Help! Relatie pe moarte...Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust... nu mai e buna.... Offline #5 2007-03-19 21:25:21
Re: Help! Relatie pe moarte...wildhoney si noi am avut perioade de genul asta, eu zic ca merita sa depuneti efort,nu numai u ci si el ma refer daca vrei sa mearga,este adevarat ca nu mai este ca la inceput dar poti sa faci sa fie ceva mai bun decat inceputul.yo tind spre optimism.controlati-va nervii.. nu va mai certati din orice lucru minor.viata e scurta..in loc sa va certati si sa va enervati unul pe altul bucurat-va de viata.si mie imi sare repede tzandara dar uneori ma gandesc ca daca ma cert acu cu el si pe urma mor sau mi se intampla ceva si n-am apukat sa pretuiesc fiecare moment din cauza certurilor si prostiilor . Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-19 21:28:15) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-20 14:58:16Re: Help! Relatie pe moarte...Imi place senzatia de siguranta pe care mi-o da relatia noastra...nu ma intelegeti gresit, inca tin la el dar ceva scartaie...nu pot sa ma gandesc la o alta relatie, chiar daca imi place sentimentul ala al inceputului nu imi plac surprizele. si la cineva nou intotdeauna poti avea parte de surprize... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2007-03-25 13:31:44
Re: Help! Relatie pe moarte...Wildhoney, te inteleg ca nimeni alta De ceva vreme ma confrunt cu aceeasi probl. si nu stiu sa ii mai fac fata, nu mai pot! Il iubesc inca si sunt sigura ca si el mai simte acelasi lucru pt mine... suntem despartiti iar, eu i-am cerut acum 2 zile o pauza dupa o alta cearta nu pot sa privesc inainte, ma ancorez in trecut si seara e groaznica pt mine. Nu mai stiu ce sa fac sa salvez relatia noastra, iar orgoliul e in noi cat casa! urat There ain't no sunshine now that he's gone Offline #8 2007-03-25 13:33:25
Re: Help! Relatie pe moarte...orgoliu avem toti. dar intr-o relatie trebuie sa cedeze cineva. dar nu mereu aceeasi persoana... Nobody home Offline #9 2007-03-25 13:37:47
Re: Help! Relatie pe moarte...(( uaiiiii dar cum sa dau inapoi??? i-am zis ca vreau o pauza si a fost de acord, i-am zis ca nu ma multumesc cu putin asa cum poate o face el si ca nu suport sa fiu pe locul 2 si nu a ripostat. ma mir... caci cu o seara inainte imi trimisese un msg sa imi spuna ca ma iubeste si ca isi cere scuze ca iar am inceput cu stangul There ain't no sunshine now that he's gone Offline #10 2007-04-05 09:15:53
Re: Help! Relatie pe moarte...A murit!!!! TOT!!!! no more us! ma simt ingrozitor si plang intruna pe unde ma apuca... pe strada, in tramvai, in baruri, oriunde... nu stiu ce sa mai fac sa ma calmez si sa accept ca omul pe care il iubesc cu mai e langa mine!!! (( ma doare tot si il iubesc prea mult, prea mult! simt ca o iau razna (((((( cum sa trec peste?????? (((((( e prima data cand trec printr-o faza de genul si ma lasa puterile. am ajuns sa-mi fie scarba de mine pt ca simt si nu ma pot controla, ma umilesc. cum sa trec peste??????? nu-mi pot impune nimic... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #11 2007-04-05 09:19:04
Re: Help! Relatie pe moarte...poate va impacati nu se paote face nimic? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-04-05 09:31:23
Re: Help! Relatie pe moarte...nimic... am vorbit cu el... a zis ca nu mai vrea, nu mai vrea nicio relatie deocamdata cu absolut nimeni, a zis ca nu mai simte pt mine ce simtea inainte sa ne certam ( sunt down nu imi revin, scriu printre rauri de lacrimi (((( There ain't no sunshine now that he's gone Offline #13 2007-04-05 09:45:20
Re: Help! Relatie pe moarte...Alezzone..cand citesc ceea ce scrii,ma regasesc pe mine acum 5 luni..Aceleasi cuvinte..Eu cerand o pauza.El mi'o acorda.Eu ii spun ca il vreau inapoi.El imi spune ca nu mai vrea/poate.Te inteleg perfect,stiu ce simti..dar crede'ma:SE POATE TRECE PESTE! Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-04-05 09:45:40) Offline #14 2007-04-05 09:46:13
Re: Help! Relatie pe moarte...daca nu va mai intelegeti poate e mai bine asa:).eu zic sa ii dai spatiu sa se miste nu il mai cauta,lasa-l sa se gandeasca poate se linisteste si te cauta el.si noi in ultimul timp ne-am ceondanit din tot felul de prostioare si ma enervez cand ma gandesc la asta daca e sa ne certam sa o facem pe lucruri serioase.in fine acum e bine.si eu sunt orgolioasa dar el ma intrece de mult asa ca eu cedez in lucrurile marunte iar in ceea ce e cu adevarat important negociem:) Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-05 09:47:10) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-04-05 10:09:50
Re: Help! Relatie pe moarte...asta incerc sa aflu... cum pot trece peste??? imi e greu, arat ca o stafie, in ultima luna am slabit mult, nimic nu ma atrage... iesiri, faculta, petreceri, nimiiiiiiiiic!!! oriunde merg sunt stana de piatra si plang nu ma recunosc vine sesiunea... o pic??? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #16 2007-04-05 10:13:46
Re: Help! Relatie pe moarte...alezzone, iesi cu prietenele. du-te in locuri unde sunt multi oameni. du-te si incearca sa te distrezi. du-te la cumparaturi (chiar daca nu iti vei cumpara nimic) fa ceva sa nu iti amintesti de el. daca stai in casa si plangi, cum sa treci peste??? Nobody home Offline #17 2007-04-05 10:15:41
Re: Help! Relatie pe moarte...exact iesi din casa asa nu se rezolva nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-04-05 10:24:53
Re: Help! Relatie pe moarte...alezzone,pentru inceput pune intr'o punga tot ce ai primit de la el..maimutoi,felicitari etc.Mai mult rau iti face daca le vezi.Apoi,in nici un caz nu sta in casa..Iesi,plimba'te...vb nashirei..mergi la cumparaturi chiar daca nu cumperi nimic..NU II MAI DA MESAJE!! Asta ii da o satisfactie care il face sa te ignore si mai mult!! Offline #19 2007-04-05 10:25:04
Re: Help! Relatie pe moarte...da Nashira, asta am facut... am iesit aproape zilnic... cu mama la cumparaturi si tac malc, cu fetele si prietenii lor in oras si stau si privesc in gol... nimic, no fun, nothing ies si umblu de nebuna singura am iesit si cu el... in calitate de amici, a venit si la mine acasa, ultima data duminica, asa imi doream o impacare, I kissed him si nici un raspuns, am vrut sa vb despre noi si nu s-a putut... nu inteleg cum sapt trecuta imi spunea ca ma iubeste si ca nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai suntem si acum imi face asta... de aproape o luna o tinem asa... mesaje si telefoane si nimic altceva, abia ieri mi-a zis ca nu mai rezista si ca nu mai vrea, ca nu mai simte... ca nu mai simte!!!!!!! nu pot sa inteleg! chiar nu pot!!! cum sa ii treaca tot asa de pe o sapt pe alta????? ma termina psihic There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|