|
Nu esti logat.
Am o grija..help!!!#1 2007-04-25 21:20:40
am o grija..help!!!buna,azi am luat ultima pastila de pe folie,dar dupa o ora am avut diaree.iar inainte sa iau pastiluta am avut contact sexual.e ceva problema?oare am eliminat pastila?ce sa fac?va multumesc Offline #2 2007-04-25 21:39:53
Re: am o grija..help!!!exact cate scaune ai avut dupa pastila si preventiv ia ceva pt. diaree VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-26 10:43:05
Re: am o grija..help!!!am si eu o intrebare asemanatoare cu cea a pe care a pus-o carlita....mi se intampla aproape mereu: seara iau pastila la ora 23 iar dimineata am cam 2-3 scaune moi (am colon iritabil si mai ales cand sunt stresata in examene am 3 scaune moi zilnic, dar nu sunt apa, doar moi ,uneori f moi). aceasta situatie poate sa scada sau chiar sa elimine efectul ac? ce pot face ? am fost la medic dar se pare ca e de la stress si nu prea am ce face...am nevoie de un sfat. multumesc anticipat Offline #4 2007-04-26 10:51:03
Re: am o grija..help!!!normal la 4 scaune pe zi e problema...si tu esti cam la limita...nu stiu ce sa zic...de la stres ca de la stres...dar trebuie sa iei ceva medicamente...incearca cu imodium si vezi... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-04-26 12:28:59
Re: am o grija..help!!!un singur scaun am avut si nu apa apa..ci asa moale ...oare am eliminat pastiala?era ultima Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-26 12:37:31
Re: am o grija..help!!!carlita, nu ai probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-04-26 16:54:40
Re: am o grija..help!!!multumesc, doctoressa. deci la 3 scaune moi nu trebuie sa imi fac probleme. Offline #8 2007-04-26 17:27:26
Re: am o grija..help!!!sunt atit de indepartate de ora la care iei pastila.....in plus, ele sunt datorate unei probleme a colonului, pastila nici nu viseaza sa ajunga pina acolo iar pe segmentul de intestin unde ea ajunge nu ai motilitate crescuta. Sa facem justa distinctie intre diaree si aceste scaune moi, urmare a unei suferinte cronice colice. Pe scurt, cred ca poti avea si 20, tot nu ar conta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-04-27 16:18:11
Re: am o grija..help!!!multuesc, mult pentru explicatie doctoressa. Offline #10 2007-06-19 09:20:43
Re: am o grija..help!!!Buna, fetelor...am si eu o intrebare asemanatoare....am luat pastila la ora 23 ieri si apoi m-am trezit de durere la ora 3 si apoi la ora 9, cand am eliminat doua scaune f.moi (cred k de la caldura). Afecteaza cumva efectul pastilei? Trebuie protectie suplimentara? Va multumesc si va pup dulce!!! Ultima oara a fost editat de deea19 (2007-06-19 09:21:00) Offline #11 2007-06-19 11:58:06
Re: am o grija..help!!!pana la noua dimineata era absorbita de muuult pastila. Timpul minim de absorbtie este de 4 ore. Pupici!!! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #12 2008-06-13 00:11:05
Re: am o grija..help!!!cred ca sunt paranoica dar totusi va intreb:in seara asta cand am luat pastila i-am simtit gustul dulce si ma gandeam ca poate fi o problema daca s-a topit putin din ea pe limba...pot fi probleme de absorbtie?...sa iau alta? Offline #13 2008-06-13 06:45:29© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|