|
Nu esti logat.
Cadou best friend..criza de timp !!!#1 2007-05-16 12:32:02
Cadou best friend..criza de timp !!!Vinerea asta e ziua prietenei mele celei mai bune...face 19 ani Problema e k suntem in aceeasi clasa si anul asta terminam liceul si ne studentzim as vrea sa-i fac un cadou,cva la care peste ani sa se uite cu drag si sa-i aminteasca de noi.. Problema e k nush CE!! Am putin timp si un buget de cam 500 de mii..any ideas? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-05-16 12:54:10
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!un inel de arint http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-05-16 13:45:19
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!I-am luat cam tot ce se putea in materie de bijuterii -un inel de argint cu chihlimbar,Pandantiv,cercei,etc... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #4 2007-05-16 13:47:17
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!si o inimioara de aia care se rupe in jum si pe care scrie best friends? stiu ca e cam copilaresc dar eu am avut happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-05-16 14:35:00
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!o rama confectionata de tine in care sa pui o poza reusita cu voi doua, si o declaratie pe spate Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-16 14:58:06
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!gandeste-te la ceva mai simbolic, care sa reprezinte prietenia voastra http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-05-16 15:23:51
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!cumpara un tricou simplu simplu si inscriptioneaza-l cu: Offline #8 2007-05-16 15:28:43
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!e buna ideea asta cu tricoul...si un imprimat nu e mai mult de 300 de mii (si la 300 iti dau ei si tricoul...dar banuiesc ca depinde si unde mergi) si in plus gasesti la ei tot felul de texte haioase...sau poze...sau poti sa pui si text scris de tine...si asa iti mai ramai bani sa i cumperi si altceva...un mutzunache care sa i aminteasca de tine spre exemplu... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-05-16 16:38:59
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!
Foarte tare..ai un pupic maree de la mine..kiar misto ideea...se pare k o sa am de munca un pic,dar merita..multumesc fetelor de sugestii,kiar mi-au fost de ajutor Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #10 2007-05-16 18:12:04
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!mi se pare super ideea cu cufarul de lemn...cred ca o sa o pun si eu in practica pt ziua prietenei mele Offline #11 2007-05-17 19:49:13
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!Fetelor..am reusit sa iau cadoul..am renuntat la cufar fiindka nu am gasit nikiunul care sa-mi placa truly madly deeply...asadar am optat pt un caietel foarte dragutz de la totem..si maine ma duc sa developez niste poze cu noi si o sa fac un album personalizat- gen poza si pe pagina alaturata comment.. Sunt destul de incantata de idee..ma gandesc k peste ani asta o sa-i amiteasca mai mult de noi dekt bijuurile pe care i le-am luat pana aku Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2007-05-17 22:53:37
Re: Cadou best friend..criza de timp !!!f frumoase si interesante ideile!dar..ce m-a facut sa raspund acestui subiect a fost urmatorul gand:"felicitari ca ai o prietena adevarata" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|