|
Nu esti logat.
HPV? NU VA INGRIJORATI#1 2007-06-28 22:03:03
HPV? NU VA INGRIJORATIBuna, fetelor! Dana ma numesc sunt noua pe forum. Asa ca.. daca fac vreo gresala iertata sa-mi fie! Offline #2 2007-06-28 23:19:14
Re: HPV? NU VA INGRIJORATImultumim pentru sfaturi si pentru ce ne-ai povestit... cu siguranta o sa tinem minte Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #3 2007-06-29 00:26:46
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIda asa este si eu am stat cu spaima o luna de zile ca am pietre la rinichi si ca trebuie sa ma operez... pana m-am dus la un medic bun la ecografie si am vazut ca nu am nimic...dupa o luna de plans de spaima in ziua aceea am plans de bucurie eram cu tatal meu si cu prietenul ..doamne cat oi trai o sa tin minte ziua aia(dr .pop - de la diagnosis- fetelor vi-l recomand cu caldura e cel mai bun doctor din bucuresti...cica vede si unghiile copilului in burta...poate ca doctoreassa il stie...) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #4 2007-06-29 09:00:43
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIpeste tot dau de topicul asta. pls sterge 2 din ele Offline #5 2007-06-29 09:38:53
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIDa, e indicat sa mergi la mai multi medici. Numai ca... este si cam costisitor. Eu am fost la doi si m-au <<usurat> DE 450 RON. Dar asta e... sanatatea e nepretuita. Va pup dulce! Weekend placut tuturor si sanatate!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-02 13:23:25
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIarata daca ai sau nu virusul...nu si despre ce tulpini e vorba....merita facut un test din asta, devreme ce nu ai incredere in cele spuse de dermatolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-07-02 14:03:20
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIsi testelea astea trebuiesc sa insoteasca papanicolaul sau sunt facute doar daca in urma rezultatului de la papanicolau sunt suspiciuni de hpv? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-07-02 14:35:40
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIdoar daca e suspiciune Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-07-02 14:57:05
Re: HPV? NU VA INGRIJORATI
Te poti trezi si din senin ca il ai fara sa banuiesti nimic. Asa am patit eu. Am facut testul HPV-ADN ca sa fac si vaccinul apoi. Si surpriza! A iesit pozitiv, fara ca Papanicolau sa avertizeze nimic. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #10 2007-07-04 10:18:28
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIcred ca se poate recolta si singe pentru analiza asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-07-05 18:43:43
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIdoctoressa esti sigura ca se poate face testul hpv si pt barbati? Caci eu sper ca da. Daca da...daca stii unde anume se face..am merge cred oriunde in tara. Offline #12 2007-07-06 11:12:30
Re: HPV? NU VA INGRIJORATInu sunt sigura, Xeli....insa mi se pare logic si normal sa se poata! Ma gindesc sa intrebati la clinica de dermatologie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-07-06 11:53:15
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIsau la institultul de igiena din orasul tau. cei de acolo au o gama mai mare de virusuri, bacterii si alte minunatii pe care le pot depista, decat laboratoarele mici mami de minuni Offline #14 2007-07-06 19:36:48
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIXeli pe prietenul meu l-a trimis sa-si faca o peniscopie la sanador. Acum eu nu stiu exact in ce consta analiza asta (desi am o vaga banuiala) dar am inteles ca poate depista virusul. Din pacate trebuie sa astepte pana in septembrie ca era full la programari dar daca mai aflu ceva pana atunci te anunt. Multa sanatate Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #15 2007-07-08 17:07:31
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIIn Timisoara doctorii dermatologi spun ca nu se face testarea HPV la barbati. Offline #16 2007-07-08 18:15:17
Re: HPV? NU VA INGRIJORATISanador este in Bucuresti. Din pacate prietenul meu are programare pentru test tocmai in septembrie deci nu stiu sa-ti dau informatii exacte acum. Din cate am inteles poate depista virusul dar nu stiu daca si tulpinile. Oricum cand voi mai merge la control o voi ruga pe dna doctor sa-mi dea mai multe informatii si daca aflu ceva sigur scriu aici pe forum. Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #17 2007-07-08 22:53:05
Re: HPV? NU VA INGRIJORATIiubirica: Multumesc frumos. Chiar ne-ar fi de folos mai multe informatii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|