|
Nu esti logat.
Cearcane:(#1 2007-07-04 00:07:21
cearcane:(fetelor..am o problema cu cearcanele...adik am cearcane d knd ma stiu dar..nu l mai suport..acum folosesc corector insa tot mi s pare k s cunosc...stiti cumva vreun tratament sau o crema eficienta? sau un remediu naturist ceva? Offline #2 2007-07-04 00:18:14
Re: cearcane:(somn mult...sau daca tot nutrece inseamna ca ai cva in corp,de exp poti avea "viermisori" nuj exact cum se numesc in termeni medicali,dar vb ff serios...stiu pe cineva care avea cearcane,si orice facea nu ii treceau si si-a facut nijte analize si i-a iesit ce am zis mai sus,dar poate fi de la alta infectie in corp...imi pare rau,nu as vrea sa te sperii dar daca sunt adanci si nu ai ce sa le faci e o prbl medicala sigur,ami ales daca esti tanara Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #3 2007-07-04 11:18:40
Re: cearcane:(Cearcanele de multe ori indica si ca am avea probleme cu rinichii, ficatul...daca dormi suficient inseamna ca nu e de la somn. Fa-ti si u niste analize ceva si incearca sa nu stai fff mult in fatza calculatorului. #4 2007-07-04 12:33:35
Re: cearcane:(pai da..d dormit nu prea dorm k nu prea am cand...stiu insa k atunci cand eram mai odihnita nu s mai vedeau asa rau...si nici probleme medicale nu am,makr cu sanatatea stau si eu bine ...insa ma gandeam la o crema ceva...sau la felii d cartofi sau de castravete..astea au efect? Offline #5 2007-07-04 12:43:51
Re: cearcane:(http://www.topsanatate.ro/articol/10-re … 4656.html, pt ochi incearca sa gasesti o crema cu extract de albastrele de la plafar Publicitateloading...
#6 2007-07-04 17:33:16
Re: cearcane:(anumite persoane nu pot scapa de cearcane...ele sunt o chestie mostenita genetic care ne insoteste toata viata...daca le ai de cand te sti eu zic sa te obisnuiesti cu ele...sau poate ca exista vreo operatie estetica care le rezolva...dar nu i vad rostul... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-07-04 19:16:19
Re: cearcane:(la ea sigur e din cauza somnului...daca zice ca nu doarme.... expect the worst , hope for the best! Offline #8 2007-07-04 19:57:40
Re: cearcane:(
eu le am dintr-a 8-a,dorm 7-8 ore pe noapte,stau la computer cate 3-4 ore pe zi si tot am cearcane!am cautat crema de albastrele(era precizata in alt subiect)dar nu am gasit asa ca am cumparat gel contur pt ochi..dar..nu cu efectul scontat.am incercat si felii de castravete o saptamana si tot nimic!of Offline #9 2007-07-04 20:01:07
Re: cearcane:(eu am o colega care pateste la fel.si de asta nu-i lipseste niciodata machiajul(bineinteles tona de fond de ten)desi are doar 17 ani...la 25 o sa arate de 40.toate o avertizam dar degeaba.... expect the worst , hope for the best! Offline #10 2007-07-04 20:05:35
eu nu ma machiez deloc!fffff rar cu un pic de fard pe ploape(unul mi-am cumparat deci nici nu am de unde alege).iar cu rimel..cum e vara si transpir..nici nu poate fi vorba(ca tot unul am si rezistent la apa-ca sa nu se intinda-nu vreau sa imi cumpar) Offline #11 2007-07-04 20:09:47
Re: cearcane:(pt cele care nu se demachiaza seara si asta e o cauza. expect the worst , hope for the best! Offline #12 2007-07-04 22:07:52
Re: cearcane:(Si andrutza avea dreptate cand zicea de rinichi, iar daca cearcanele sunt din cauza lor, e bine sa se bea multe lichide, ajuta mult. Offline #13 2007-07-04 23:51:53
si eu stiu la fel Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #14 2007-07-04 23:57:07
Re: cearcane:(fetelor eu stiam ca poti sa te dai cu cartofi:D leac babesc. taiai un cartof crud si te dadeai cu el in acele zone. iti deschide pielea.dar daca este de la oboseala sau de la rinichi bea multa apa, dormi cat e nevoie ,nu mult ca nu e bine sau du-te la doctor. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #15 2007-11-22 09:14:22
Re: cearcane:(intre timp a mai descoperit cineva vreun produs sau metoda de acoperit sau, de ce nu, de tratat cearcanele...eu m-am saturat de ele si dorm destul nu am probleme cu rinichii sau ficatul sau orice...doar ca stau in fata de calculatorului vreo 10 ore pe zi ca asta mi-e meseria...si ma sperii dimineata cand le vad...vreau sa va zic ca nu mi-au trecut nici cu ceai negru/verde aplicat pe ochi, nici cu creme de la plafar/de la cele mai scumpe firme...din contra am luat crema cu albastrele Blossom si mi s-au umflat atat de tare ochii ca ziceai ca-s batuta...iar de la L'oreal mi s-a uscat pielea in jurul ochilor ca se cojea...singurele cu care ma dau sunt cele de la avon sau oriflame oricat de blamate ar fi ele sunt foarte bune...in sensul ca nu au chiar efect de trament asupra cearcanelor dar macar nu-ti fac rau ca acele creme foarte scumpe si proaste...am incercat si castraveti si cartofi si linguri tinute la congelator si apoi aplicate...nik...deci mai aveti vreo idee? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #16 2007-11-22 09:17:28
Re: cearcane:(eu m`am nascut cu cearcane .... le-am mostenit de la mama. we're part of a neverending story Offline #17 2007-11-22 09:21:36
Re: cearcane:(si ce faci?...ce folosesti?...cum le acoperi? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #18 2007-11-22 11:15:11
Re: cearcane:(Oboseala si cearcanele Offline #19 2007-11-22 11:20:40
Re: cearcane:(pe catalin gavrila il cunosc eu asa ca nu va sfatuiesc "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|