|
Nu esti logat.
Intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilute#1 2007-07-31 09:03:23
intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastiluteIau Yasmine...pana acum nu am avut probleme, doar ca ieri am avut foarte multe scaune moi(primul dupa aprox 12 ore dupa ce am luat pastila). Am luat diferite medicamente si regim dar zi dim am patit-o iar......am avut scaun moale la aprox 7 ore dupa ce am luat pastila...e posibil sa nu se fi absorbit in organism si sa trebuiasca protectie suplimentara??va rog mult raspundeti-mi si mie ca uneva am citit ca nu mai au niciun efect pastilele in luna respectiva si parca nu prea-mi vine sa cred.....eu mai am 2 zile pana termin folia..dar vreau sa stiu daca cumpar prezervative sau nu. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2007-07-31 09:43:42
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutehmnmm,ce sa zic trecusera 12 ore cand ai avut scaunele iar azi au trecut 7 ore,eu in locul tau as mai lua ceva sa treaca dar m-as proteja si suplimentar ca nu se stie niciodata zici ca mai ai 2 pastile eu in locul tau as mai lua niste pastile in plus pana se reinstaleaza protectia si apoi as face pauza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-07-31 10:42:36
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastiluteEu citisem pe forum ca o pastila de yasmin se absoarbe in organism cam in 4 ore.Si ca sa fii sigura zic ca ar trebui sa folosesti si prezervativ. Ultima oara a fost editat de andreutza24 (2007-07-31 10:44:02) Offline #4 2007-07-31 10:46:18
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutedaca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi, trebuie protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile. eu asa stiu, nu conteaza la cat timp dupa ce ai inghitit pastila se intampla minunea. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-07-31 11:17:09
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutedeci o sa termin folia asta si mai numar o saptamana??sauo continui pe asta inca o saptamana?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-31 13:44:42
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastiluteadica incepand de azi numeri 7 pastile. dupa ce le-ai inghitit, gata. Nobody home Offline #7 2007-08-01 11:04:36
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutemai am o problema acum.....azi-noapte am facut febra mare si am luat un algocalmin, un nurofen si un paracetamol.....interactioneaza vrunul cu pastilele?? tot 7 numar?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2007-08-01 11:15:50
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutetot 7 numeri ,pastilele enumerate de tine nu interactioneaza cu ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-01 11:39:53
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastiluteaha.....at ma duc sa mai iau un algocalmin si un nurofen ca iara m-a luat febra www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #10 2007-08-01 17:20:56
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilute
eu stiu ca daca ai mai mult de 4 scaune dupa 4 ore de la inghitirea pastilei, nu trebuie protectie suplimentara...pastila s-a absorbit, ce s-ar mai putea elimina prin acele scaune??? incep sa ma ingrijorez pt ca mereu am mers pe ideea asta (tot pe forum am citit ca daca e dupa cele 4 ore nu e nicio problema)... Nothing happens without a reason... Offline #11 2007-08-01 17:23:14
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutehmm...la inceput asa ziceam e drept...primele 4 ore de la luare pastilei...dar apoi a zis doctoressa ca de fapt e vb de 4 sacune moi pe zi...explicatia medicala nu stiu sa ti o spun... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-08-01 17:31:14
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutepai in primele patru ore de la luarea pastilei, daca ai 4 scaune moi e o problema...dar daca ai sa zicem , dupa 10 ore, chiar si 4 scaune [care se presupune ca elimina cam tot ce ai in stomac] nu cred ca aduc probleme pt ca pastila aia s-a absorbit de ceva timp... Nothing happens without a reason... Offline #13 2007-08-01 17:32:29
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutenu sunt probleme pt. pastila luata acum 10 ore dar poat sa apara probleme pt.pastila urmatoare daca criza nu inceteaza. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-08-01 17:36:41
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastiluteaaa...aici intervine alta poblema si stiu, dar eu ma refer la pastila inghtita inainte de primul scaun... Nothing happens without a reason... Offline #15 2007-08-01 17:37:48
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutedoctoressa a spus ca e vb de mai mult de 4 scaune moi pe zi...acuma tu faci cum crezi... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-08-01 18:50:25
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastiluteacum am alta problema..... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #17 2007-08-01 18:58:12
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutedaca oricum iei si antibiotice...fa pauza la sfarsitul foliei...si apoi incepeo normal pe urmatoarea...si protectie suplimentara pana inghiti 7 pastilute din folia urmatoare... happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-08-01 21:01:20
Re: intrebare legata de eliminarea rapida a unei pastilutemultumesc www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|