|
Nu esti logat.
Orgasm#1 2007-09-08 15:34:45
orgasmbuna, mi am inceput relatia sexuala de aprox 1 an dar o am regulata de juma de an. totusi inca nu am avut niciun orgasm. decat clitorizian... simt placere doar cand sunt masturbata in timpul actului sexual sau in afara actului sexual. ce sfaturi ai putea sa ne dai mie si prietenului meu pentru a putea avea in sfarsit un orgasm...de altfel stiu ca dupa ce isi incepe fata viata sexuala dureaza ceva pana are primul orgasm dar voiam sa stiu mai multe..argumente ..si poate si metode prin a ajunge la orgasm... Offline #2 2007-09-08 15:43:08
Re: orgasmda o cautare, s-a vorbit f mult despre orgasm pe forum o sa gasesti cu siguranta sfaturi Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-09-10 11:16:35
Re: orgasmda. nu exista retete clare. poate doar niste pozitii si buna dispozitie. succes Offline #4 2007-10-01 08:28:39
Re: orgasmDraga mea, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|