|
Nu esti logat.
Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?#1 2007-09-10 01:02:51
Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?Buna!uite fetelor acusi vine si majortul celei mai bune prietene ale mele..si sunt in pana de idei in legatura cu ce cadou sa ii fac?bineteles ca am sa ii iau si cv...care sa iti aduca aminte de mn cu drag...dar mi-am dori ff mult sa ii iau si un cadou hazlu cv...voi c ma sfatuiti?ce cadouri da-ti deobicei la majorate?si faza cu cele 18 pedepse...mama is in mare dilema ca eu ..i le fac si nu sh....hai fetelor ma ajutati si pe mn cu oidee doua? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #2 2007-09-10 04:33:02
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?Eu de majoratul meu am primit un biberon...si mi-au pus in el whisky...sau nu nici nu stiu sigur ce era, ca am impresia ca au amestecat mai multe bauturi...si m-au pus sa beau. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2007-09-10 09:33:41
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?codynna, clar e ca tre' sa-i iei si ceva la misto, pe langa cadoul propriu-zis... Offline #4 2007-09-10 10:25:15
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?ceva funny....nu stiu de exemplu niste botosei o suzeta:Dsau de ce nu ceva cu tenta sexi take me as i am or watch me as i go! Offline #5 2007-09-10 15:31:52
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?eu zic ca ceva de la jolidon sau i.d. sarrieri ar fi misto Avem 1 an si 5 lunite Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-10 15:36:12
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?depinde si de cati banuti dispui..poti sa`i faci ceva personalizat dak vrei.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2007-09-10 16:29:55
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?cadoul propriu zis eu ma gandeam cv de aur...si cu inscriptie pe el....si dupaia cv traznit.......banii nu conteaza vrau doar sa nu uite acel cadou si acea zii:D Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #8 2007-10-12 17:29:38
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?da...a venit si majoratul celei mai bune prietene a mea...adica nu inca, saptamana viitoare...si nu stiu ce sa ii iau.noi suntem prietene nedespartite de 7 ani, si as vrea ceva care sa ramana ii amintire....dar...nu stiu ce:(((((alte sfaturi mai aveti? Offline #9 2007-10-12 17:36:03
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?ceva personalizat ai putea sai iei un lantisot sau un ceas sau un inel..... sa stie mereu ca acela e de la tine si sa il poarte mereu cu ea. Offline #10 2007-10-12 17:54:45
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?da...eu ma gandeam sa iau o bratara pe care sa gravez ceva...ce ziceti? Offline #11 2007-10-12 17:58:16
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?Deci am vazut eu ceva super....daca tot sunteti asa prietene nedespartite (eu ma gandeam sa-i fac lu iubitu) Sunt niste forme din sticla, globuri, dreptunghiuri inimioare. am vazut un suuuuper 2 maini care tin o inima (din sticla toata chestia asta) si inauntru.....in inima poza. si era 45 de lei chestia asta. Sunt si mai ieftine depinde de model. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #12 2007-10-12 18:04:14
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?aaa...da...cred k stiu despre ce zici...si asta ar fi foarte interesant...am sa ma uit si dupa asa ceva....dar daca totusi merg pe bratara, dati-mi si mie o idee de mesaj, pentru gravat... Offline #13 2007-10-12 22:56:16
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?friendship is like peeing your pants,everyone can see it but only you can feel it desi nu cred ca incape da daca o poti prescurta merge asa intre prietene ... mie imi place mult cum suna it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2011-09-30 16:34:42
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?Am si eu o problemuta` ..In 3 saptamani..e ziua unui prieten...si nustiu ce cadou sa ii iau ....e prieten bun..si ne stim de vreo 8 ani..Bani nu vreau sa ii dau. MErsii anticipat:X Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #15 2011-09-30 21:27:00
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?
Sunt diverse site-uri cu cadouri interesante... accesorii pentru calculator, chestii "baietesti". Da un search pe google si inspira-te sau comanda de acolo. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2011-10-08 23:10:51
Re: Cadouri Pntr un Majorat ?ce zice-ti ma ajutati?Am luat recent unui prieten...un cadou mai diferit ..un ursulet de plus,biberon si papucei de bebe . Insa pt urmatorul majorat,tot baiat NU STIU ! Aici a fost mai simplu pt ca nu era un prieten asa apropiat ca urmatorul..asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si-n mai putin de-o ora am stiut exact ce luam(impreuna cu iubitul meu ). Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|