homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nightwish: Tarja Turunen sau Anette

#1 2007-07-09 18:18:31

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Nightwish: Tarja Turunen sau Anette

Ma gandesc ca e mai OK sa deschidem un topic, sa nu stricam topicul cu muzica noua. Cum va plac mai mult Nightwish? Cu fosta vocalista Tarja Turunen sau cea noua Anette (nu stiu celalalt nume)?

Aici canta Anette

Urmeaza links catre cantece interpretate de Tarja Turunen:
(Sleeping Sun)

(Dead Boy's Poem) - o piesa pe care o ador. Ignorati va rog desenul animat smile

(Bless the Child) .. ceva mai "dura"

(walking in the air) cover dupa Aled Jones

Hai sa comentam aici smile

#2 2007-07-09 18:37:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anette

clar tarja. am fost si sunt fan big_smile am fost si la concert cand au venit in bucuresti....70 % din sala se ridica in picioare datorita ei si restul de 30% datorita instrumentatiei. sincer, de cand am auzit ca a plecat din formatie nu am mai urmarit ce au facut ceilalti membrii. m-am multumit sa ascult creatiile vechi. iar acum ca am auzit varianta cu aceasta anette...au incercat ei sa faca "aceeasi marie cu alta palarie", adica au pastrat genul, dar e slabuta tipa, sincer. nightwish avea farmec datorita tarjei si a faptului ca era soprana. acum...e o formatie din multime....mai bine ramaneau doar cu instrumental si atat...cei care stiu ce a fost nu cred ca vor fi de acord cu ce este acum

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-09 18:46:48

blackwitch
Full member
De la: constanta (de la mare :X)
Inregistrat: 2007-05-01

Tarja Turunen fara indoiala wink

Some dreams just aren't meant to come true..I learned that...

#4 2007-07-09 19:01:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Tarja clar big_smile Dar sa nu fim rautacioase , are voce si fata asta noua, dar parca prea are iz de Within Temptation...Nightwish nu o sa mai fie niciodata ce a fost fara Tarja si acordurile-i inalte care te fac sa ti se zbarleasca pielea pe tine...Cred ca ar fi fost mai potrivia Vibeke de la Tristania care de asemenea are o voce de soprana...ma intreb cum s-o descurca Anette la piesele mai vechi in concerte smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2007-07-09 19:58:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

votej tot cu tarja. ea m-a facut fan nightwish.
(si nu ignoram desenul animat. e anime. i love anime)

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2007-07-09 22:34:52

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

tarja

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2007-07-10 01:20:58

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Wildhoney a scris:

Tarja clar big_smile Dar sa nu fim rautacioase , are voce si fata asta noua, dar parca prea are iz de Within Temptation...Nightwish nu o sa mai fie niciodata ce a fost fara Tarja si acordurile-i inalte care te fac sa ti se zbarleasca pielea pe tine...

Hehe..da..si mie mi se pare la fel...ca acum "are iz" de Within Temptation (care de asemenea canta bine...nu am ce zice...), dar parca vocea Tarjei era deosebita...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#8 2007-07-10 01:25:00

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

imi plac amn2, eu zic ca ambele sunt deosebite, da si eu am zis la fel ca u andreea86 ca sa te citez pe u "are iz de within temptation" sau mai bine zis pe wildhoney.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#9 2007-07-10 02:29:11

dojo
Full member
Site

Hi hi .. se pare ca suntem ca unanimi in gandire big_smile

Imi place vocea Anettei .. este frumoasa si se simte ca are si talent. Problema insa zic eu este ca vine dupa Tarja care este senzationala fara indoiala. Cand ascult Dead Boy's Poem, Walking in the Air, Forever Yours, Beauty and the Beast, Sleeping Sun, Nemo etc. (nu's fan, dar am avut acu' 2 ani o depresie crunta si m-am tratat cu MULT Nightwish big_smile) ... simt ca mi se ridica parul pe mine .. am descoperit Nightwish de la un ascultator, pe vremea cand tineam o emisiune by request la un defunct post de radio din Tm (Analog se numea). Pe acolo ne permiteam sa difuzam niste muzici de te socai .. a fost pe stilul Adult Contemporary si se auzeau toti "clasicii" in viata sau nu, plus chestii noi de calitate. Unul dintre ascultatori mi-a cerut Nightwish .. aveam 2 discuri in radio, dar nu ii ascultasem. Prima piesa a fost Sleeping Sun .. am crezut ca ma fac farame. Doamne ce voce. Am facut si eu cor la liceu 5 ani si eram foarte into it, de aia apreciez o voce cultivata. Fata asta are har cat carul. Dupa aia am dat de alte piese si am cautat eu. Acum 2 ani postul s-a vandut la Kiss FM (exact de ziua mea) si s-a inchis, am fost dati afara (aveam insa un job de designer deja, asa ca pe plan financiar eram OK) .. peste 1 saptamana m-a anuntat jumatatea ca pleaca in germania la munca vreo 10 luni, asa ca am intrat intr-o depresie crunta care m-a tinut 1 luna aproape. Nu am mai putut asculta nimic (muzica pe care o iubeam odata era cea care imi provoca acum tristete) .. numai Nightwish pana nu am mai stiut de mine .. lucram la situri si ascultam nightwish big_smile

Revenind la topic, ca v-am plictisit cu ale mele ... plecarea Tarjei din Nightwish inseamna pentru mine cel putin sfarsitul. Este UNICA si de neinlocuit. Un instrumentist bun il mai poti inlocui, pana la urma este vorba de niste note si de un instrument, dar o voce atat de deosebita si de buna mult mai greu. Sunt convinsa ca multi simt la fel ca si mine (se si vede in raspunsuri), ca Nightwish si-au pierdut acel "ceva" pe care il aveau odata. Imi plac si Within temptation si Evanescense (amy lee este si ea o voce buna), dar pe Nightwish i-am iubit din prima secunda datorita vocii fetei. Este incredibila ...

#10 2007-07-10 10:15:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

melodia care ma face sa mi se ridice parul pe mine e Swanheart...nu stiu daca o stiti...si dak o stiti, ce parere aveti? big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#11 2007-07-10 10:27:21

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

da...e faina, mai ales cand intervin si tobele de la final smile eu sunt cu wishmaster (o am si ca melodie la telefon si sar oamenii in tramvai in sus cand ma suna cineva big_smile ) si forever yours tongue

mami de minuni hjarta

#12 2007-07-10 11:18:43

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Da,e unanimitate,si eu o sa o am mereu in amintiri pe Tarja,e pur si simplu prea greu sa-i umple cineva locul.Da,are si Anette voce,dar nu se compara,instrumental e Nightwish,dar ca voce...deja e alta trupa pt mine smile.Si eu ascult cu multa placere melodiile vechi,ca de exemplu White night fantasy,Higher than hope,Dark chest of wonders,Wish i had an angel,Nemo,Walking in the air,Sleeping sun,Ocean soul,Moondance,etc si daca stau bine si ma gandesc,nu stiu daca e vreo melodie care sa NU-mi placa big_smile
Pt Wildhoney,chiar s-au gandit si la Vibeke,pt ca daca te uiti pe site la Nightwish vezi numele:Liv,Sarah,Marcela,Vibeke taiate cu o linie si urmate de Anette,deci au avut cateva optiuni.

Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-07-10 11:27:37)

#13 2007-07-10 11:45:59

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Tarja cu siguranta.Anette are o voce mai banala, in timp ce vocea Tarjei este exceptionala!

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#14 2007-07-10 14:18:17

dojo
Full member
Site

Swanheart este inca o piesa absolut superba ...  cred ca ma apuc iar de ascultat Nightwish smile

#15 2007-07-10 22:11:32

dark_ky
Full member
De la: Bucuresti...
Inregistrat: 2007-01-08

Sunt o ascultatoare inraita Nightwish...parerea mea este ca Tarja nu va mai avea acelasi succes fara Nightwish si nici Nightwish fara Tarja, erau 2 elemente care se completau perfect: vocea Tarjei si contributia lui Tuomas la muzica si versuri. Nu stiu cate dintre voi ati avut ocazia sa ascultati albumul Tarjei dupa ce a plecat de la Nightwish...chiar daca are o voce superba, ceva lipseste...asa si cu Nightwish, probabil ca nu vor mai fi ca inainte. Sper sa ma insel smile

Pain is inevitable, suffering is optional.

#16 2007-07-10 22:39:56

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Nu am fost pe faza cu Tarja,nu stiam ca si-a scos album.Poti sa mi-l trimiti pe mess?Ca am vazut ca ti-ai lasat id-ul pe topicul ala.

#17 2007-07-10 22:44:10

dojo
Full member
Site

dark_ky cred ca ai dreptate. Nu am ascultat Tarja singura inca, dar cele doua elemente mergeau superb impreuna: instrumentatia complexa si alocuri dura, cu vocea ei ... ma apuc si eu sa sap dupa the new album, ca m-ai facut curioasa wink

#18 2007-07-10 22:53:42

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

fetelor eu am aflat azi ca Nightwish nu mai exista, in lokul Tajei nu a venit alta cica. ei doar se reunesc la concerte dar fara domnite si am tot contracziceam azi k a venit alta in lokul "sopranei" asa imi place sa-i zik Tajei.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#19 2007-07-10 22:57:24

dark_ky
Full member
De la: Bucuresti...
Inregistrat: 2007-01-08

dojo, daca vrei ti-l dau eu smile

Pain is inevitable, suffering is optional.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.