|
Nu esti logat.
Nightwish: Tarja Turunen sau Anette#1 2007-07-09 18:18:31Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteMa gandesc ca e mai OK sa deschidem un topic, sa nu stricam topicul cu muzica noua. Cum va plac mai mult Nightwish? Cu fosta vocalista Tarja Turunen sau cea noua Anette (nu stiu celalalt nume)? Offline #2 2007-07-09 18:37:41
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anetteclar tarja. am fost si sunt fan am fost si la concert cand au venit in bucuresti....70 % din sala se ridica in picioare datorita ei si restul de 30% datorita instrumentatiei. sincer, de cand am auzit ca a plecat din formatie nu am mai urmarit ce au facut ceilalti membrii. m-am multumit sa ascult creatiile vechi. iar acum ca am auzit varianta cu aceasta anette...au incercat ei sa faca "aceeasi marie cu alta palarie", adica au pastrat genul, dar e slabuta tipa, sincer. nightwish avea farmec datorita tarjei si a faptului ca era soprana. acum...e o formatie din multime....mai bine ramaneau doar cu instrumental si atat...cei care stiu ce a fost nu cred ca vor fi de acord cu ce este acum mami de minuni Offline #3 2007-07-09 18:46:48
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteTarja Turunen fara indoiala Some dreams just aren't meant to come true..I learned that... Offline #4 2007-07-09 19:01:30Re: Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteTarja clar Dar sa nu fim rautacioase , are voce si fata asta noua, dar parca prea are iz de Within Temptation...Nightwish nu o sa mai fie niciodata ce a fost fara Tarja si acordurile-i inalte care te fac sa ti se zbarleasca pielea pe tine...Cred ca ar fi fost mai potrivia Vibeke de la Tristania care de asemenea are o voce de soprana...ma intreb cum s-o descurca Anette la piesele mai vechi in concerte Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2007-07-09 19:58:04
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anettevotej tot cu tarja. ea m-a facut fan nightwish. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-09 22:34:52
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anettetarja http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-07-10 01:20:58
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anette
Hehe..da..si mie mi se pare la fel...ca acum "are iz" de Within Temptation (care de asemenea canta bine...nu am ce zice...), dar parca vocea Tarjei era deosebita... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-07-10 01:25:00
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anetteimi plac amn2, eu zic ca ambele sunt deosebite, da si eu am zis la fel ca u andreea86 ca sa te citez pe u "are iz de within temptation" sau mai bine zis pe wildhoney. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-07-10 02:29:11Re: Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteHi hi .. se pare ca suntem ca unanimi in gandire Offline #10 2007-07-10 10:15:35Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anettemelodia care ma face sa mi se ridice parul pe mine e Swanheart...nu stiu daca o stiti...si dak o stiti, ce parere aveti? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #11 2007-07-10 10:27:21
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anetteda...e faina, mai ales cand intervin si tobele de la final eu sunt cu wishmaster (o am si ca melodie la telefon si sar oamenii in tramvai in sus cand ma suna cineva ) si forever yours mami de minuni Offline #12 2007-07-10 11:18:43
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteDa,e unanimitate,si eu o sa o am mereu in amintiri pe Tarja,e pur si simplu prea greu sa-i umple cineva locul.Da,are si Anette voce,dar nu se compara,instrumental e Nightwish,dar ca voce...deja e alta trupa pt mine .Si eu ascult cu multa placere melodiile vechi,ca de exemplu White night fantasy,Higher than hope,Dark chest of wonders,Wish i had an angel,Nemo,Walking in the air,Sleeping sun,Ocean soul,Moondance,etc si daca stau bine si ma gandesc,nu stiu daca e vreo melodie care sa NU-mi placa Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-07-10 11:27:37) Offline #13 2007-07-10 11:45:59
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteTarja cu siguranta.Anette are o voce mai banala, in timp ce vocea Tarjei este exceptionala! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #15 2007-07-10 22:11:32
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteSunt o ascultatoare inraita Nightwish...parerea mea este ca Tarja nu va mai avea acelasi succes fara Nightwish si nici Nightwish fara Tarja, erau 2 elemente care se completau perfect: vocea Tarjei si contributia lui Tuomas la muzica si versuri. Nu stiu cate dintre voi ati avut ocazia sa ascultati albumul Tarjei dupa ce a plecat de la Nightwish...chiar daca are o voce superba, ceva lipseste...asa si cu Nightwish, probabil ca nu vor mai fi ca inainte. Sper sa ma insel Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #16 2007-07-10 22:39:56
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau AnetteNu am fost pe faza cu Tarja,nu stiam ca si-a scos album.Poti sa mi-l trimiti pe mess?Ca am vazut ca ti-ai lasat id-ul pe topicul ala. Offline #17 2007-07-10 22:44:10Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anettedark_ky cred ca ai dreptate. Nu am ascultat Tarja singura inca, dar cele doua elemente mergeau superb impreuna: instrumentatia complexa si alocuri dura, cu vocea ei ... ma apuc si eu sa sap dupa the new album, ca m-ai facut curioasa Offline #18 2007-07-10 22:53:42
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anettefetelor eu am aflat azi ca Nightwish nu mai exista, in lokul Tajei nu a venit alta cica. ei doar se reunesc la concerte dar fara domnite si am tot contracziceam azi k a venit alta in lokul "sopranei" asa imi place sa-i zik Tajei. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #19 2007-07-10 22:57:24
Re: Nightwish: Tarja Turunen sau Anettedojo, daca vrei ti-l dau eu Pain is inevitable, suffering is optional. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|