|
Nu esti logat.
Problema cu sanii#1 2010-01-01 18:05:35
problema cu saniifetelor disper. tocmai am descoperit o zona in sanul drept, undeva in dreptul mamelonului care e tare la atingere e doar in locul ala dar eu zic ca are 3 cm zona. stiu ca trebuie sa merg la doctor dar pana ajung spuneti-mi si mie ce poate sa fie, daca presupune din start operatie sau ceva de genul ca am intrat rau in panica ps:iau yasmin And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #2 2010-01-01 19:06:28Re: problema cu saniiDin ce stiu eu si ce am mai auzit poate sa fie mastoza fibrochistica (o afectiune benigna care se trateaza si nu necesita operatie) asta mai are asemenea manifestari. Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #3 2010-01-01 20:12:23
Re: problema cu saniida nu ma doare adica acum parca ma doare putin da cred ca e autosugestie+menstr care vine maine. And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #4 2010-01-01 20:15:31Re: problema cu saniiPai asta zic... nu te agita... poate ti s-au umflat/intarit si din cauza de menstra si asta te induce in eroare. Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #5 2010-01-01 20:18:45
Re: problema cu saniiDoamne ajuta sa fie cum spui tu. Dar m-am speriat rau ca nu aveam nicio probema si iubi mi-a zis ca e ceva acolo...parca mi-a dat cu ceva in cap And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-01 20:19:16
Re: problema cu saniiAcea zona poate disparea o data cu aparitia menstrei. Eu zic sa astepti sa treaca menstra si, daca tot persista, abia atunci sa mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2010-01-01 20:24:55
Re: problema cu saniioricum dupa menstra ma duceam ... daca tot sunt acolo sa fac control complet. si daca e de la menstra nu trebuia sa fie la ambii? ma gandesc si eu si are treaba cu ac-urile? si am luat 33 pastile ca sa nu fie de rev... pe 31 nu am mai luat And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #8 2010-01-01 20:28:33Re: problema cu sanii
nu neaparat... se mai intampla sa se umfle/doara/sensibilizeze mai mult un san decat celalalt in perioada dinainte de menstra... poate si de unde ai prelungit pastilele si tensiunile s-au acumulat mai mult decat intr-o perioada obisnuita de 21 zile... Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #9 2010-01-01 20:29:14
Re: problema cu saniiNu e neaparat sa fie la ambii sani. Stai linistita. Daca era sa aiba treaba cu anticonceptionalele, aparea aceasta zona tare de la primele folii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #10 2010-01-01 20:31:48
Re: problema cu saniie a3a folie terminata dar nu am avut absolut niciun fel de problema cu ele of sper sa fie bine And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #11 2010-01-02 15:40:36
Re: problema cu sanii
chisturile trec intr-adevar cu tratament, dar chisturile nu sunt tari, iar tratamentul pt ele consta tocmai in AC de tipul celor pe care le ia ioana. deci daca era chist, se retragea cu yasmin, nu devenea palpabil. in plus, mastoza fibrochistica provoaca dureri in apropierea ciclului, ceea ce iarasi nu se intampla la ioana. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|