homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analiza patologica embrion

#1 2010-03-22 13:48:22

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Analiza patologica embrion

Daca cineva s-ar pricepe sa-mi zica si mie niste pareri pana voi merge la medic, ar fi minunat.
Date: sarcina oprita din evolutie 11-12 saptamani si urmatoarele (scrisul este cam indescifrabil, sper sa intelegeti)
Fragmente mici de endometru cu glande ce prezinta modificari epiteliale de tip secretor intr-o stroma ??? decidua lizata infiltratie inflamator cronic, difuz; fragmente de decidua  cu infiltrat inflamator acut marcat grupat si difuz, cu loziuni distrofice (edem, distrofie fibrinoida), de de necrobioza?? tare, de necroza hemoragica; adiacent , vilozitati placentare de dimensiuni variabile bitrofoblastice??? unde ?? cu muguri sinctionali. alte -rare- cu discrete proliferari de trofoblast ?? cu staza?? , rare focare de eritrofoeza?? si mai scrie ceva indescifrabil.

imi pare rau ca am pus atatea semne de intrebare, dar unde sunt puse nu am reusit sa descifrez cuvantul si am scris ce cred eu ca ar fi, desi nu stiu ce ar putea fi alea.

va rog daca se poate sa0i lasati link doctoressei.
multumesc

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2 2010-03-22 14:14:38

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

Re: Analiza patologica embrion

smart lady a scris:

Daca cineva s-ar pricepe sa-mi zica si mie niste pareri pana voi merge la medic, ar fi minunat.
Date: sarcina oprita din evolutie 11-12 saptamani si urmatoarele (scrisul este cam indescifrabil, sper sa intelegeti)
Fragmente mici de endometru cu glande ce prezinta modificari epiteliale de tip secretor intr-o stroma ??? decidua lizata infiltratie inflamator cronic, difuz; fragmente de decidua  cu infiltrat inflamator acut marcat grupat si difuz, cu loziuni distrofice (edem, distrofie fibrinoida), de de necrobioza?? tare, de necroza hemoragica; adiacent , vilozitati placentare de dimensiuni variabile bitrofoblastice??? unde ?? cu muguri sinctionali. alte -rare- cu discrete proliferari de trofoblast ?? cu staza?? , rare focare de eritrofoeza?? si mai scrie ceva indescifrabil.

imi pare rau ca am pus atatea semne de intrebare, dar unde sunt puse nu am reusit sa descifrez cuvantul si am scris ce cred eu ca ar fi, desi nu stiu ce ar putea fi alea.

multumesc

imi pare rau pt tine  puss  puss  sper sa iti raspunda fetele in cel mai scurt timp

pc  lyssna

#3 2010-03-23 08:25:03

smart lady
Addicted member

va rog, se poate sa dati link doctoressei?

#4 2010-03-23 08:45:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

am lasat link smart lady puss

#5 2010-03-23 08:51:53

smart lady
Addicted member

multumesc tare mult camysh kram

Publicitate

loading...

#6 2010-03-24 09:09:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

smart lady a scris:

multumesc

Imi pare tare rau insa mi-e imposibil sa iti dau un raspuns. e asa departe vizita la medic?
din ce scrie aici nu imi reiese vreo cauza, ca presupun ca asta te interesa.
e rau ca sunt atitea cuvinte pe care nu le-ai inteles...medicul insa le va intelege precis cind va citi buletinul si va stii sa il interpreteze. asa ca nu pot sa iti spun decit sa ai rabdare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2010-03-24 12:34:21

smart lady
Addicted member

multumesc oricum doctoressa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.