|
Nu esti logat.
Test papanicolau#1 2010-08-18 15:41:18
test papanicolauBuna fetelor ajutati-ma cu testul va rog pe intelesul meu.. ca dr astia nu au timp Descriere:celule scuamoase superficiale, intermediare, parabazale, celule endocervicale absente, inflamatie abundenta.Modificari celule reactive asociate cu: inflamatie Diagnostic: 1 Sistem bethesda:Frotiu inflamator negativ pentru leziuni introcepiteliale sau maligne 2 Clasificare papanicolau CD2 Mi s-a dat clotrimazol ovule si ovestin ovule alternativ cate 6 din fiecare. Ce parere aveti? Offline #2 2010-08-19 13:25:23
Re: test papanicolaudoctoressa nici un raspuns??? Offline #3 2010-08-19 13:41:18
Re: test papanicolau
iti raspund eu. ai o inflamatie, dupa cum scrie si acolo. Offline #4 2010-08-20 11:54:03
Re: test papanicolaubuna.sunt noua pe forum.am si eu nevoie de parerile voastre pana ajung la medic.am fost la ginecologie acum 6 luni.doamna doctora mi-a zis ca am vegetatii(HPV), m-a trimis la dermatologie si sa-mi fac un papanicolau. acele vegetatii unele mi le-a cauterizat , pt altele mi-a dat condilyne.am luat si canesten ovule, poligynax, imunosoprine 2 cutii.dupa 6 luni mi-au recidivat .am primit si rezultatele de la testul papanicolau.nu stiu sa le interpretez.o sa va scriu ce scrie p el: Offline #5 2010-08-20 14:25:44
Re: test papanicolaumellyse83 ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-24 15:26:12
Re: test papanicolauBuna ziua. Sunt noua pe acest forum si as dori sa ma ajutati in interpretarea Testului Papanicolau si a secretiei vaginale. Precizez ca in urma rezultatului am urmat tratament de 6 zile cu Polygynax si spalaturi vaginale o data pe sapt. cu Tantum Rosa timp de o luna (tratament dat de d-l dr. care nu m-a lamurit ce si cum am). Si acum sa trec la scrierea rezultatelor, sper sa inteleg si ceea ce scrie. Offline #7 2010-08-25 10:24:15
Re: test papanicolauMultumesc pt raspuns, Alexia. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|