|
Nu esti logat.
Totul despre alaptare 2#1 2012-10-04 17:47:51
Totul despre alaptare 2
Offline #2 2012-10-04 17:53:31
Re: Totul despre alaptare 2Casuta noua la alaptare 6 ani de dragoste Offline #3 2012-10-04 21:59:13
Re: Totul despre alaptare 2Si eu tot in fund ii dadeam la inceput si intepeneam acolo de ma dureau toate. Imi aduc aminte ca o tineam cu o singura mana in brate ca sa nu stea pe operatie. Si-acuma e o lungana. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #4 2012-10-05 10:21:42
Re: Totul despre alaptare 2Eu il alaptam in pat, lipt de mine la inceput D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #5 2012-10-05 10:40:40
Re: Totul despre alaptare 2Nati nu putea deloc sa prinda sanul daca o puneam in pat lipita de mine la inceput. Nu stiu de ce. Abia cand a mai crescut am reusit s-o alaptez asa ... Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-05 12:53:21
Re: Totul despre alaptare 2eu il fac sa prinda sanul stand turceste, cu o mana ii tin caputul, cu cealalta ii dau sanul, dupa ce prinde bine si sge mai lacom, il iau pe brate si ma indrept de spate sau ma razem de perne. ca suge mai mult de o ora asa adormit, nu pot de spate sa stau tot aplecata. nici eu nu prea reusesc sa-i dau culcata, si e mult mai incomod pt mine deocamdata. acum alaptez din ambii sani, pe brate. nu stiu ce-oi face cand s-a grasuni. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #7 2012-10-05 14:45:23
Re: Totul despre alaptare 2atunci va sta si altfel si nu te vei chinui. al meu acum sta si in picioare in fata mea, eu stau la marginea patului si el suge. "Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte Offline #8 2012-10-05 14:58:53
Re: Totul despre alaptare 2Da exact Deno,cum zice Loli,o sa poti sa-i dai din orice pozitie...important e sa incerci! Eu nu incercasem si vreo luna jumate stateam pe fund cu el pe o perna ca era mic tare...l-am pus pe pat si am vazut ca reusesc. 6 ani de dragoste Offline #9 2012-10-05 15:12:16
Re: Totul despre alaptare 2Deno nu iti face probleme ca ai sa alaptezi si cu bebe stand in cap doar sa treaca prima luna sa se acomodeze si el un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #10 2012-10-05 21:35:41
Re: Totul despre alaptare 2Angel, tare asta asa este, se poate oricum numai el sa vrea. "Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte Offline #11 2012-10-05 23:33:05
Re: Totul despre alaptare 2Da Loli,pot cam de pe la 6-7 luni de cand se ridica el in picioare...pt ca mergea de-a busilea si cand ajungea la mine si ma gasea,hop se suia pe mine si ma tragea de tricou daca aveam,daca nu pac direct la treaba 6 ani de dragoste Offline #12 2012-10-06 10:42:41
Re: Totul despre alaptare 2si pe mine pe unde ma prinde ma trage de bluza, si hop la laptic. "Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte Offline #13 2012-10-07 19:08:49
Re: Totul despre alaptare 2fetelor vin cu una noua. mi-a facut varza un sfarc ca sta 20 de ore la san.si asta prin tetina aceea nenorocita fara de care u prinde dom'le tzatza. in sfarsit. important e ca bea laptelemeu. eu in continuare muuulg ca pana se trezeste el fac mastita, sa nu mai vorbesc ca toate in casa miros alapte de cum imi curge laptaria. cu toate ca sta asa mult la san, (din care doar 10 minute mananca,apoi ma suge ca pe suzeta fara sa inghita macar o data intr-o ora) cand ilpun jos, adormit beton, nu dureaza 1 minut si se trezeste. si reiau toata povestea. sa nu mai spun ca doarmea DOAR pe pieptul nostru, altfel jos se trezea intr-un minut si nu ai adormea decat cu tzatza,si dupa tzatza, v-am zis mai sus povestea. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #14 2012-10-07 19:26:30
Re: Totul despre alaptare 2Denorah, din biberon suge mai bine pt ca ii vine laptele mai repede, la san munceste si inghite cu aer si de chioraitul de mate, sfatul meu ar fi sa renunti la muls si pus in biberon si sa ai rabdare, in curand va creste si va prinde putere si va suge mai bine din san... Eu am alaptat doar 7 luni, sper sa mai intre si fete mai laptarese ca mine si sa te sfauiasca... Offline #15 2012-10-07 19:38:26
Re: Totul despre alaptare 2papu stiu, dar nu pot sta cu el in brate toata ziua sila san,pt ca un aspect f important ce l-am omis, este acela ca ma doare spatele de nu mai pot respira. si efectiv nu mai pot sa-l tin... Viata mea, desprinsa din povesti Offline #16 2012-10-07 22:51:07
Re: Totul despre alaptare 2Deno, sa-ti zic ca si Nati adormea instant cu suzeta si de vreo luna cand i-o dau urla de zici ca-i bag in gura otrava? Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-07 22:51:38) Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #17 2012-10-07 23:07:03
Re: Totul despre alaptare 2Deno,se trezeste pt ca te-ar mai suge.eu cu el dorm si acum cu orele cu tzatza in gura lui(ca pe suzeta) atentie la transferul de atasament! Ti-ar placea sa fie atasat de un cauciuc si nu de tine? El suzeteste cu orele la sanul tau si nu scoate nimic pt ca...asa e natural sa fie. 6 ani de dragoste Offline #18 2012-10-08 07:06:06
Re: Totul despre alaptare 2Cu lanolina ma dau si eu. au inceput sa mai treaca dupa pauza de o zi. ideea e nu ca nu vreau sa stau cu el ca mi-e draag de mor, dar nu pot, am problema de spate care o am si care banuiesc ca s-a agravat din cauza anesteziei ?!?!?! Pt ca asa dureri n-am mai avut niciodata. am insistat pt rahi....si-acum nu-l pot tine in brate. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #19 2012-10-08 09:52:13
Re: Totul despre alaptare 2Deno, toate starile pe care le descrii sunt normale, si eu am trecut prin ele, vestea buna e ca te obisnuiesti cu bb cu programul, cu tot si o sa treaca starile astea. E foarte important sa fii calma, pentru ca altfel il agiti tu si pe el. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|