homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Referitor bioclin gel...rog urgent!

#1 2008-01-23 15:47:09

gentiana
New member
Inregistrat: 2008-01-11

referitor bioclin gel...rog urgent!

Va rog sa-mi spuneti daca bioclin gel se foloseste in loc de sapun sau se aplica dupa spalarea cu sapun...vad ca nu face deloc spuma (stiu ca nu are sapun) dar n-am inteles din prospect daca inlocuieste sapunul sau se foloseste ca un unguent pt combaterea senzatiilor neplacute in zona intima...:f?rbryllad:
O zi super buna !!!

#2 2008-01-23 15:52:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: referitor bioclin gel...rog urgent!

gentiana....sper ca nu te speli cu sapun in vagin!
pe vulva(deci la exterior) poti face toaleta normala(cu sapun) si apoi sa aplici gelul. in vagin insa sa nu cumva sa bagi sapun!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-01-23 15:53:58

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

ca unguent se foloseste.ori cu ajutorul aplicatorului, ori cu dedgedtelul tongue dupa ce te speli, numai cu apa de preferinta, aplici gelul

#4 2008-01-23 15:55:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

gentiana tot de la bioclin este si o spuma pt.zona intima.eu o folosesc si este ok.gelul se aplica la exterior.daca vrei sa iti intiduci si in vagin poti cu degetelul sau cu aplicatorul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-01-23 16:21:31

gentiana
New member

va multumesc pt raspuns....nu spal in interior cu sapun...cal putin nu de la un timp, m-am desteptat prea tarziu...dupa cauterizare
v-am scris acum cateva zile in legatura cu o senzatie de jena (usturime+mancarime) care a aparut taman cand ziceam ca am scapat si eu de probleme ginecologice...dupa cauterizare rana col uterin
am fost la doc care mi-a recomandat initial nidoflor (fara rezultat) apoi colpotrophin unguent (n-am folosit inca tot tubul si nu stiu cat timp sa folosesc...am uitat sa intreb).....
colpotrophin a ajutat la inceput...senzatie de diminuare a disconfortului dar nu de tot...asa ca citind pe acest site de bioclin am zis sa folosesc si eu ca nu strica
vreau sa spun ca parca s-a agravat starea de cand am pus bioclin multi-gym gel si de asta am pus intrebarile de mai sus...sau poate e o simpla coincidenta
pt spalat folosesc un gel intimp de la favisan (cu extracte din plante)
nu stiu ce sa mai fac....sunt disperata...nu m-am confruntat niciodata cu probleme din astea pt atat de mult timp
doc a spus ca poate fi o reactie alergica...alergica la ce ???...nu stiu
sau ca sunt eu prea sensibila...mi-a luat lama pt analiza la interval de 1 sapt si nu a iesit nimic...nici o infectie
spune ca sunt eu prea sensibila......
mentionez ca am probleme cu rinichii dar nu am usturimi la urinat (analiza urinei a iesit cu grad mare de aciditate...ca si cum as manca toata ziua carne si citrice...ceea ce nu corespunde cu realitatea) si fac trat cu duphaston pt ovar polichistic
ar putea da trat hormonal astfel de stari?sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele dar nu am cui sa ma confesez.......

Publicitate

loading...

#6 2008-01-23 16:23:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

geantina...eu in locul tau as repeta analiza de secretie...in alt loc preferabil...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-01-23 16:28:15

gentiana
New member

nu stiu daca sa termin trat dat de doc cu colpotrophin si sa contiuni cu bioclin un timp...m-am cam saturat de controalele astea ....sau daca sa repet analiza....
stie cineva un doc ginecolog bun in galati?

#8 2008-01-23 16:30:31

crys_ty_na
Platinum member

termina tratamentul si apoi mergi intr un loc unde se fac analize...nu neaparat la medic...si o refaci...pe mine simptomele tale ma duc cu gandulla candida sincer...sensibila sensibila...dar nici chiar asa...si uita te pe aici de medic http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742

#9 2008-01-23 16:43:42

gentiana
New member

multumesc mult pt raspunsuri
dragele mele.....am repetat analizele si mi-a iesit in sfarsit candida...pe care o banuiam dar nu o tratam pt ca doc la care ma duceam eu nu o vedea la microscop   am schimbat medicul, a iesit bestia la analiza, am facut trat cu 2 ovule lomexin la 5 zile, spalaturi cu bicarbonat, 1 pastila fluconazol doza unica si canesten unguent...aaaa si plus symphoral in caz ca exista un fond alergic....maine se implinesta a 10 - a zi d ela tratam si nu pot sa zic ca am scapat de senzatiile neplacute.
Bineinteles ca e mult mai bine decat la inceput, nu mai exista secretie...doar o sensibilitate crescuta a zonei, foarte usoare mancarimi aproape imperceptibile si mai am o portiune rosie spre clitoris si usoare umflaturi in zona clitorisului.
Nu stiu cat timp sa continui trat cu unguent canesten si spalaturi cu bicarbonat....si in cat timp se vindeca nesuferita asta de candida ? Oare sunt pe drumul cel bun? Medicul care mi-a dat acest trat nu mi-a spus sa ma duc din nou la control....mi-a zis sa am rabdare. Avand in vedere conditiile descrie pot sa am contact sexual sau sa mai astept?
Multumesc anticipat. Va pup!!!

Ultima oara a fost editat de gentiana (2008-02-02 17:57:50)

#10 2008-02-03 10:15:00

gentiana
New member

imi raspunde si mie cineva la mesajul de mai sus...pleaseeee.....am cedat nervos grater

#11 2008-02-03 11:03:58

crys_ty_na
Platinum member

deci in primul rand inceteaza cu spalaturile cu bicarbonat...si pune 3-4 zile iaurt in vagin...cum o siringa de 5 ml...alta siringa in fiecare seara...si pe langa o cutie de biotics...si continua cu canestenul daca ai mancarimi usturimi...fara dulciuri si calcati toata lenjeria uda...

#12 2008-02-03 19:38:02

gentiana
New member

multumesc cryss asa o sa fac angel

#13 2008-02-03 20:08:42

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

iaurt in vagin?...adica danone natural? ...intreb caci eu nu am avut candida sau altceva vreodata si ma mira asta cu iaurtul

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#14 2008-02-03 20:44:55

crys_ty_na
Platinum member

cu placere gentiana smile ...da micanarcisa...nu danone...unul mai ieftin...gen napolact...contine lactobacili care refac flora noastra vaginala...

#15 2008-02-03 20:50:50

micicutza
Banat

uiii nu stiam...si il bagi si il lasi acolo?....de fapt el se va scurge inapoi cred...dar probabil ca il tii ceva la temperatura camerei  sa nu fie rece, bbrrr...e bine de tinut minte...si poti pune si asa fara motiv?...ma gandesc ca eu folosesc irigator zilnic si se reface flora in acest fel?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#16 2008-02-03 20:54:22

crys_ty_na
Platinum member

pai il lasi umpic sa nu fie rece din frigider...il pui inainte sa te bagi in pat si dimineata te speli...il poti pune si fara motiv...dar daca n ai nimic sfatul meu e s o lasi asa...poate ar fi bine sa raresti spalaturile cu irigatorul...caci spalaturile prea dese pot provoca gardnerella...

#17 2008-02-03 20:59:09

micicutza
Banat

mersi crys...pai voi incerca dar asa ce m-am obisnuit, of

#18 2008-02-03 21:02:00

crys_ty_na
Platinum member

cu placere...pai reduci la 6 pe sapt...apoi 5...pana macar tot la 2 zile...doctoressa spune ca e indicat maxim de 2 ori pe saptamana...sau dupa fiecare contact...daca ai contact in fiecare zi atunci teoretic poti in fiecare zi tongue

#19 2008-02-05 20:14:38

gentiana
New member

hello everybody....
am inceput de ieri sa iau biotics si am papat aseara 5 ml iaurt cu partea de jos wink
mie si frica sa va spun ca azi a fost un pic mai bine ca ieri...dar inca nu am scapat de usturimi mai ales dupa urinare...
vreau sa va rog sa-mi spuneti ce parere aveti ref la analizele mele in urma carora doc a pus diag de candida :
- reactie leucocitara moderata;
- frecvente celule epiteliale superficiale;
- flora micro...nu stiu cum bogata
- coci?gram pozitivi;
- bacili gram pozitivi;
- prezente celule cevurice sau levurice nu inteleg (a subliniat);
- filamente pseudomiceliene;
-T/N absent...asta ce inseamna?
Va rog mult sa-mi raspundeti. M-am speriat dupa ce am citit atatea despre candida si ceilalti microbi care o pot intretine. Oare de asta nu scap mai repede de ea? Poate nu sunt analizale bune?!:f?rbryllad:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.