homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

REGULAMENTUL FORUMULUI


#1 2009-04-12 10:25:09

persifona
Vizitator

REGULAMENTUL FORUMULUI

1. Nu injuram, nu punem etichete, nu jignim.

2. Nu folosim majuscule. Pe forum nu se tipa.

3. Nu se admit posturi multiple.

4. Nu deschidem topic-uri separate pt fiecare intrebare. Inainte de a posta o intrebare, verificam daca nu s-a mai vorbit despre problema respectiva.

5. Odata pusa intrebarea, asteptati cu rabdare raspunsul. Sigur va veni.

6. Va rugam sa evitati folosirea excesiva a prescurtarilor.

7. Cand aveti de adaugat ceva in mai putin de 15 minute la un post propriu la care nu s-a raspuns, folositi butonul "editare". Il gasiti in coltul dreapta jos a mesajului, intre "sterge" si "citeaza". Nu se aplica la Discutii diverse si la Members Area.

A. Raporteaza = trimite moderatorilor mesajul pe care il veti scrie pentru a-i anunta ca exista o problema cu mesajul raportat. Va rugam sa nu abuzati de acest buton. Mesajele de genul "E urgenta. Va rog raspundeti" nu se trimit ca rapoarte.
B.  Sterge = Sterge mesajul. Exceptie face primul mesaj al fiecarui topic, care nu poate fi sters, astfel ca userii nu pot sterge topicurile deschise de ei insisi.
C.  EDITEAZA = Editeaza mesajul. Daca la mesajul initial, pe care l-ati postat, doriti sa mai adaugati ceva inainte sa se fi raspuns sau sa corectati, apasati butonul Editeaza. La acest buton se refera regula numarul 7.
D.  Citeaza = Introduce in mesajul pe care il veti posta mesajul pe care doriti sa il citati.

La incalcarea regulilor 1-8 se primeste warn. Daca regulile sunt incalcate de 2 ori se primeste ban 1 zi. Daca si dupa ban de 1 zi regulile sunt in continuare incalcate, se primeste ban 2 zile, urmand ca pentru urmatoarele abateri ban-ul sa fie de o luna, apoi 2 luni. Daca si dupa ban 2 luni se incalca regulile, ban-ul va fi permanent.

8. Nu facem reclama (inclusiv la semnatura) si nu postam linkuri decat daca au legatura cu subiectul topicului. Incalcarea acestei reguli atrage ban 1 zi. Face exceptie reclama aprobata de administratori.

9. Nu acceptam clone (multiple id-uri ale aceleiasi persoane). "Clonele" vor fi banate, ramanand un singur id utilizabil.

10. Fara atitudini agresive pe forum! Nu facem revolutii, nu suntem in guvern, suntem intr-o familie. Cine incalca aceasta regula primeste ban o zi prima data. A doua oara ? ban permanent. Nu va implicati in 'flame wars', 'razboaie' cu alti membri. Daca un alt membru a postat un mesaj care credeti ca reprezinta un atac personal, NU raspundeti pe forum. Contactati un moderator sau raportati si explicati de ce sunteti ofensati de mesaj. 'Agresorul' va fi avertizat sau banat. Implicarea in aceste razboaie personale va face raspunzatori in aceeasi masura si veti suporta aceleasi masuri administrative ca si cel care initiat atacul.

11. Orice topic care instiga la violente verbale si dispute neconstructive va fi inchis. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge posturi sau topicuri care incalca regulamentul forumului.

12.  Topicurile cu subiecte inventate facute doar cu scopul de a pacali userii forumului vor fi inchise iar moderatorii pot sactiona cu pana la banarea permanenta a userului vinovat.

13. Postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi este interzisa. Cei care incalca aceasta regula vor primi ban permanent fara a fi atentionati anterior, iar topicul sau postul in cauza va fi sters de catre moderatori.

14. Este interzisa colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membri ai forumului fara aprobarea celor in cauza.

15. Orice cerere de modificare a id-ului se trimite catre moderatori. Daca este una intemeiata se aproba, in limita a 5 id-uri pe luna.

16. Un user odata creat nu se mai poate sterge, iar mesajele scrise pot fi editate respectiv sterse doar de cel care le-a scris (in cazuri exceptionale se poate schimba denumirea userului).

17. Moderatorii sunt alesi de catre conducere. Orice schimbare legata de moderatori este alegerea conducerii.

18. Orice nemultumire legata de deciziile conducerii o veti transmite conducerii prin mail, nu prin intermediul forumului.

19. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant.

20. Insultele si jignirile aduse moderatorilor si administratorilor acestui forum, fie ca sunt pe forum sau pe e-mail, se sanctioneaza cu ban. Durata banului se va decide de conducerea forumului in functie de gravitatea insultelor/ jignirilor aduse.


Mentiune:
Warn-urile mai vechi de trei luni se anuleaza si nu se mai iau in calcul la acordarea ban-urilor.

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.