|
Nu esti logat.
Cercei la fetite#1 2009-02-02 04:48:06
cercei la fetiteI-am pus cerceii din maternitate si i-au facut rani in spatele urechiusei. I-am dat jos seara in ideea sa ii pun altii mai mici, dar nu i-am pus imediat ca nu erau sterilizati. Cand am vrut sa ii pun, se astupasera gaurile.........., ce facem? Care e solutia? Unde refacem gaurile? Sa aiba fata cercei, pls. help! Ca vine botezul si se supara nasha........ There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2 2009-02-03 20:04:36
Re: cercei la fetiteEu nu i-am facut gauri in maternitate si i le-a facut la 6 saptamani o cunostinta care e asistenta.Poate cunosti si tu vreo asistenta care sa vrea sa ii faca,ca nu se baga toate.Nepoatei mele i le-a facut asistenta doctorului de familie. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #3 2009-02-04 10:52:30
Re: cercei la fetiteincearca la un magazin de bijuteriicare sa faca cu pistolul. e mai putin dureros. insa orice injectie nu ai voie sa o faci decat la cel putin 30 de zile de vaccinul anterior. eu i-am facut alexandrei abia la 7 luni ca sa imi iau de o grija cu toate vaccinurile mami de minuni Offline #4 2009-02-16 09:26:47
Re: cercei la fetitemerge cu pistolul la copii mici? Se baga un bijutier la asta? Apoi mi-ar fi cam teama....., parca o asistenta in mediul policlinicii mi se pare mai potrivita.......Dar nu stiu ce, cum si unde... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2009-02-16 14:10:10
Re: cercei la fetiteeu i-am pus cercei fetitei mele pe la 4 luni (nu mai tin minte exact). am fost intr-un centru comercial, si i-am pus din aia sterili, prin impuscare. nici "pis " nu a zis. nu a avut timp sa realizeze ce s-a intamplat. Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-16 19:32:23
Re: cercei la fetitesi eu i-am pus cerceii tot in maternitate. dar dr de familie, sau pediatra nu poate sa ii faca gaurile? la noi pediatra face si asa ceva...si cu cat mai repede cu atat nu doare. Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #7 2009-02-17 12:48:40
Re: cercei la fetitesa intreb asistenta, daca nu, sa vedem pe la bijutieri, atunci There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2009-03-15 11:54:52
Re: cercei la fetiteeu iam pus cercei fetitei mele la 4 luni la poiclinica si a tecut o saptaminna aproape ca sa vindecat nu o supara deloc urechiusa Offline #9 2009-03-17 11:32:55
Re: cercei la fetiteam vb si o sa rezolv in sfarsit cu asistenta la controlul de 3 luni! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #10 2009-03-17 12:36:59
Re: cercei la fetiteCe-i at?ta grabă cu cerceii? Din c?te-mi amintesc, alor mele li s-a pus pe la un an... şi tot mi s-a părut devreme şi inutil. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #11 2009-03-17 13:19:46
Re: cercei la fetitela mine e graba ca i-am facut din maternitate si erau mari cerceii si i-am scos si cand am vrut sa ii pun altii mici se astupasera gaurile, dar exista semnul lor si vreau sa se nimereasca in ac. loc, mi-e ca ramane aici cu cicatrice si apoi mai tarziu sa nu aiba 2 semne, de asta insist There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #12 2009-03-17 13:45:38
Re: cercei la fetiteTrebuia sa ii pui o ata in urechi, sa o tii cam o saptamana asa... si apoi sa ii pui cerceii. Offline #13 2009-03-17 14:15:27
Re: cercei la fetiteacum nu se mai pune ata, i-au pus direct There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #14 2009-03-17 14:18:53
Re: cercei la fetiteStiu ca nu mai e "la moda" dar unii copii nu suporta cercelul direct. Offline #15 2009-04-14 11:16:58
Re: cercei la fetiteeu am rezolvat in sfarsit, dar astia sunt prea mici!!!!!!!!!, iar trebuie sa ii schimb... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|