|
Nu esti logat.
Baiat sau fata??????????????#1 2009-05-07 11:44:45
Baiat sau fata??????????????Am vazut pe forum un tabel cu lunile in care poti avea baiat sau fata, ce-i drept in cazul meu s-a potrivit, am insa si o alta formula de calcul(de la o prietena) si in acest caz s-a potrivit. Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. Offline #2 2009-05-07 12:12:39
Re: Baiat sau fata??????????????eu nu cred in chestiile astea... sexul copilului e determinat de cauze energetice (la care, vag, poate contribui si ziua/luna conceptiei... dar mult mai importanta e energia mamei (secundar si a tatalui) in timpul sarcinii....). daca energia mamei se schimba, si sexul copilului se poate schimba (vezi mamici la care doctorul a jurat ca e baiat/fata, iar apoi s-a dovedit, dupa cateva luni, contrariul - si nu ma refer la erori medicale aici) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2009-05-07 12:48:27
Re: Baiat sau fata??????????????fals...... Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #4 2009-05-07 14:10:45
Re: Baiat sau fata??????????????Fals sau nu , e ca s-a potrivit in foarte multe cazuri, stiu o tipa care si-a programat si baiat si fata la o diferenta de 5 ani..., stiam ca tatal este "raspunzator" pentru sexul bebelasului... Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. Offline #5 2009-05-07 14:23:09
Re: Baiat sau fata??????????????asa si este, tatal e responsabil pt sexul copilului. daca cromozomul x al lui iese in fata va rezulta un profil xx = fata. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-07 14:44:51
Re: Baiat sau fata??????????????in cazul gemenilor cum se mai calculeaza?! ... oricum cel mai bine e sa astepti sa vezi rez de la eco mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #7 2009-05-08 15:17:45
Re: Baiat sau fata??????????????
43, impar, si sigur ca-i fata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|