|
Nu esti logat.
Ce sa facem daca bebe vomita?#1 2009-05-29 15:26:03
ce sa facem daca bebe vomita?nu stiu ce sa ma mai fac cu bebita al meu .Avem deja 13 zile si aproape dupa fiecare masa vomita.il alaptez din 3 in 3 ore,noaptea chiar la 4 ore,cate jumate de ora ,un sfert de ora dintr-un san si un sfret din celalalt cu pauza cand il pun la piept si il bat pe spate ca sa elimine gazele.Ragaie de 2 ori ,dar dupa ce il schimb si il pun in patut intr-o parte nu trece un sfert de ora si vomita jet de lapte.Nu se intampla de fiecare data dar cel putin o data pe zi e sigur.Imi este frica sa nu ii afecteze stomacelul si nu stiu ce sa fac ca sa nu se mai intample asta.Se poate sa ma ajutati cu un sfat? Offline #2 2009-05-29 17:18:58
Re: ce sa facem daca bebe vomita?pai schimba-l inainte sa manance, asa se facel a bebelusi. si nu este neaparata nevoie sa-l bati pe spate, ragaie oricum. cat vomita? are o regula? dimineata, pranz sau seara? normal estesa notezi cateva zile tot ce mananci tu si dupa care masa a ta vomita, apoi faci o analiza. Offline #3 2009-06-02 14:29:57
Re: ce sa facem daca bebe vomita?nu are o regula la vomitat,in general dc nu ragaie atunci vomita si cu jet,si daca nu il bat nu ragaie deloc. Offline #4 2009-06-02 15:44:53
Re: ce sa facem daca bebe vomita?nici eu nu stiu ce sa-ti spun,Alina.Si fetitei mele i s-a intamplat de doua ori cand avea vreo 10 zile,si de vreo doua ori mai tarziu cand am vrut sa-i dau lapte praf si am incercat prima data cu Nan si a doua oara cu Lactogen,pe care se pare ca organismul ei nu le tolera.Dar primele dooua ori chiar nu stiu de la ce s-a intamplat,si imi era asa frica....Noroc ca nu s-a mai repetat.Cu pediatrul ai vorbit? Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #5 2009-06-03 09:22:51
Re: ce sa facem daca bebe vomita?mie prima fata mi-a vomitat cu jet de cateva ori cand manca haplea, conteaza si gaura la tetine, tu alaptezi, cumpara mameloane de silicon, poate ai canalele f desfundate si manaca repede, curge mult lapte si atunci mameloanele dozeaza mai putin lapte, incearca asa, cat ii ia sa manance? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|