|
Nu esti logat.
Vine bebica si cautam locuinta#1 2009-05-18 12:31:52
Vine bebica si cautam locuintaSuntem un cuplu tinar care locuim cu chirie in Bucuresti,cu posibilitati financiare modeste(chiria si intretinerea ne cam maninca toti bani) si care asteptam cu drag venirea unui sufletel pe la inceputul lui octombrie.Momentan locuim la bloc intr-o garsoniera dar cautam sa gasim ceva la curte ( o camera 16 m patrati cu baie si buc separata de propietari ) conditii decente de trai mobilata sau nu,zona cit de cit decenta si aproape de un mijloc de transport in comun.Suntem dispusi sa platim max 9 mil cu cheltuielile incluse.Bineninteles cautam oameni seriosi si cumsecade care sa il accepte si pe bebica Offline #2 2009-05-18 19:31:54
Re: Vine bebica si cautam locuintalidia, eu sunt din iasi, deci nu te prea pot ajuta... dar bun venit pe forum, speram ca va fi cineva care sa te ajuta sa-ti gasesti casa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2009-05-18 22:09:12
Re: Vine bebica si cautam locuintadaca vrei te pot ajuta cu hainute cand o fi sa vina bebele, foarte bine prind, si eu am primit si imi sunt de mare ajutor ca sunt foarte scumpe, ma poti contacta atunci There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2009-06-10 09:37:19
Re: Vine bebica si cautam locuintaTimpul trece foarte foarte repede si din pacate nu am gasit nimic ca sa ne putem muta Offline #5 2009-06-10 10:24:35
Re: Vine bebica si cautam locuintalidia, adevarul e ca 9 milioane pt chirie + cheltuieli la curte e ffff putin... mai ales in bucuresti.. probabil ca de asta nu gasiti... Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-10 11:53:41
Re: Vine bebica si cautam locuintaeu doresc doar o camera cu baie mica si bucatarioara la curte nu toata curtea nu 2 camere Offline #7 2009-06-11 13:36:46
Re: Vine bebica si cautam locuinta1-2 milioane pe iarna la casa? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|