|
Nu esti logat.
Lista pentru nou-nascuti#1 2009-11-14 17:48:27
lista pentru nou-nascutisalutare mamici... sunt o mamica cu burtica ( avem 31 sapt 4 zile ) si ma tot gandesc la lista pe care trebuie s-o fac inainte ca bebele iubit sa vina pe lume.....cu ce trebuie sa-i cumpar, creme , haine,( la mobila stiu ce-mi trebuie)....problema este hainute (si ce cantitati), baita, cremele care se folosesc, etc......de cate ori vreau sa incep lista, de atatea ori ma opresc...imi tot zic ca mai este timp....(stiti voi: superstitiile mamei, matusii, etc), dar voi incepe curand sa cumpar...numai ca ma pierd intr-un magazin de bebei..si uit complet ce-mi trebuie si ce nu..... It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #2 2009-11-14 17:51:35
Re: lista pentru nou-nascutihttp://forum.anticonceptionale.ro/t1525 … acasa.html Ultima oara a fost editat de katami (2009-11-14 17:52:08) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2009-11-14 18:49:02
Re: lista pentru nou-nascutims frumos katami . It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #4 2009-11-14 18:53:40
Re: lista pentru nou-nascuti ce fain... eu n-am rezistat... dar am cunoscut o tipa care a procedat asa la ambii copii. acum are 2 fetite... si cel mai tare mi s-a parut ca am sunat-o dupa a doua nastere, sa aflu ce face si ce fel de bebe are... si mi-a zis, inca ametita: "fetita. slava Domnului ca e fetita, ca cea mare nu voia sub nicio forma sa accepte fratior... spunea mereu: "nu, mami, e fetita, ASA MI-A SPUS MIE DOAMNE DOAMNE " Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2009-11-14 19:27:29
Re: lista pentru nou-nascutisa -ti traiasca baietelul si sa se nasca sanatos. It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-14 20:06:49
Re: lista pentru nou-nascutiei, la mine tati tre sa lucreze, ca si asa suntem in urma rau cu casa etc etc. bine, normal ca o sa se implice si el, dar "greul" tot mie imi revine. plus ca stiu ca voi fi un zombie de la nesomn.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-11-14 21:36:17
Re: lista pentru nou-nascutiDaniela si eu stau tot in Canada. Unde anume locuiesti, pe care parte? in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #8 2009-11-15 00:36:12
Re: lista pentru nou-nascutistau pe partea franceza(rive-sud de montreal) It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #9 2009-11-15 04:18:43
Re: lista pentru nou-nascuti
Stau pe partea engleza (Toronto). Eu am avut un baby shower la serviciu si am primit un fel de bassinet si ceva hainute (am donat deja bassinetul ca nu-mi prea placea; era mare si ocupa mult spatiu). Dar mi-au organizat prietenii unul si au fost jucarii, activity gym, haine, carut etc. Inafara de niste wash clothes care sut in exces si prosoape de baie (cred ca am vreo 15 buc) am strictul necesar. Dar tot mai trebuie cateva lucrusoare insa am hotarat sa le lasam pentru cand nasc ca poate nu o sa am nevoie neaparat de ele. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #10 2009-11-15 17:13:32
Re: lista pentru nou-nascutiiti dai seama in ianuarie la -35 grade? mor afara:) ...daca va fi iarna ca cea de anul trecut, zic : Doamne ajuta ca ajung repede la spital It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #11 2009-11-15 17:20:35
Re: lista pentru nou-nascutifetelor, va rog sa continuati la topicul indicat de katami Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|