|
Nu esti logat.
Buna.ma poate lamuri cineva????#1 2009-12-01 14:05:08
buna.ma poate lamuri cineva????Ma numesc Ana si am 30 de ani ..Am avut in ultimele 2 luni CM normal.Am avut pe 8 octombrie.,apoi pe 5 noiembrie.In jurul datei de 20 noiembrie am avut perioada de ovluatie.Pe 20,21,22,am avut contact sexual neprotejat.Urmatorul ciclu ar trebui sa apara pe 7 decembrie.In dim asta m-am trezit cu o mica sangerare rosie insa,nu inchisa la culoare.Mentionez ca de 3-4 zile,sanii m-au durut si am avut si mancarimi la nivelul lor.De ce ciclu asa repede?sau e ciclu?Va multumesc anticipat.PS.Eu si iubitul meu ne dorim un copil atit de mult. Offline #2 2009-12-01 14:15:48
Re: buna.ma poate lamuri cineva????se poate sa vina mai repede... dar asta ar insemna ca ovulatia s-a produs mai devreme decat ai calculat tu... Offline #3 2009-12-01 14:18:47
Re: buna.ma poate lamuri cineva????mersi mult....ovluatia am calculat-o pe net cu ajutorul datelor anterioare ale ciclului.nu stiu ce sa zic....multumesc oricum de raspuns Offline #4 2009-12-01 14:33:27
Re: buna.ma poate lamuri cineva????buna... treci pe la "intrebari despre fertilitate" - "pentru aspirantele la titlul de mamica". acolo fetele sunt maestre in ovulatii si temperaturi si te vor putea lamuri mai bine Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2009-12-01 14:37:56
Re: buna.ma poate lamuri cineva????ms mult katami....ne dorim ft mult un copil....acu nu stiu ce si cum...stiu doar ca putem:) si ca ne dorim:) Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-01 14:38:46
Re: buna.ma poate lamuri cineva????o sa fie multa bafta!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|