|
Nu esti logat.
Metode contraceptive in premenopauza#1 2009-12-08 12:41:23
metode contraceptive in premenopauzaVa rog sa ma sfatuiti ce metode contraceptive as putea folosi (in afara de prezervativ) in perioada de premenopauza diagnosticata in care ma aflu, cu o lipsa de menstra de aproape 1 an si cu contraindicatie la estrogeni? Offline #2 2009-12-08 15:31:20
Re: metode contraceptive in premenopauzaLas link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-12-10 12:21:26
Re: metode contraceptive in premenopauzaovule spermicide... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-12-10 13:45:45
Re: metode contraceptive in premenopauza
Am contraindicatie la estrogeni pentru ca am varice pronuntate la membrele inferioare, am fost operata de 2 ori cu recidive de fiecare data si am facut de cateva ori si tromboflebita superficiala. Dar Cerazette - stiu ca sunt numai cu progesteron - mi-ar dauna? Oricum nu am menstra si am luat si eu o perioada Exluton in vremea cand se gaseau si atunci nu am avut deloc menstra dupa ele. Deci... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|