|
Nu esti logat.
OPRIRE LACTATIE#1 2010-01-28 20:58:14
OPRIRE LACTATIEBuna Fetelor, As Vrea Sa Stiu Cam Ce Metode Ati Folosit Pt A Opri Lactatia? Injectii Cu Ceva Hormoni? Mie Medicul De Familie Mi-a Spus S Ma Leg Strans Cu Ceva Si Sa Mananc Mult Usturoi, Dar Sincer Vreau S Iincerc Ceva Mai Concret. Astept Sugestii Despre Acele Injectii .multumesc Offline #2 2010-01-28 21:52:10
Re: OPRIRE LACTATIEnu sunt injesctii ci niste pastile se numesc dostinex si iti tb 2 pastile. eu nu am folosit ptr ca deja ini scazuse lactatia f mult si nu a fost nevoie. daca simteam ca se umple sanul il mulgeam un pic. Offline #3 2010-01-28 22:09:41
Re: OPRIRE LACTATIEbuna mutumesc de raspuns, ideea e ca medicul a speriat-o pe amica mea spunandu-i ca pastilele au efecte secundare greata kile' in plus etc...ai avut asa ceva? Offline #4 2010-01-28 22:19:30
Re: OPRIRE LACTATIEeu nu. dar cunosc pers care au luat si sunt f bine nu au patit nimic si din cate stiu eu se dau si compensate Offline #5 2010-01-29 10:32:45
Re: OPRIRE LACTATIEdostinexul este foarte bine tolerat fata de alte variante de medicamente cu aceeasi substanta activa. as zice sa mergi la ginecologul tau totusi Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|