|
Nu esti logat.
Febra dupa vaccin de un an#1 2008-06-24 18:19:23
febra dupa vaccin de un anrobert a facut vaccinul de un an ieri , i-am dat preventiv paracetmol supozitor de 125 , si totusi a facut febra ... in fine ii scad febra cand face cu sosete cu otet+apa, novocalmin daca are peste 39 ... pediatra a spus ca nu sunt probl;eme daca face febra, sa nu faca mai mult de 3 zile ca atunci nu mai e de la vaccin ... Offline #2 2008-06-26 11:20:23
Re: febra dupa vaccin de un anpai 27-28 grade, sunt multe...e foarte cald Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-06-29 01:32:53Re: febra dupa vaccin de un anal meu puiut a primit vaccinul pe 24 iunie si chiar eram speriata ca o sa faca febra..dr mi-a spus ca inainte si dupa vaccin sa-o pun un supozitor.. Offline #4 2008-06-29 17:37:00
Re: febra dupa vaccin de un annu mai are starile alea , in casa e aceeasi temperatura, dar porbabil ca a fost si de la intepaturi de tantar (este alergic la intepaturi de tantari, i se inroseste zona unde a fost ciupit si ii se formeaza bubite cu lichid) mai avem un vaccin peste o luna ... sper sa nu mai reactionez asa Offline #5 2009-10-11 11:11:32
Re: febra dupa vaccin de un anla mihai la vaccinu de un an,dupa o saptamana a avut un pic de stare febrila...la vaccinu de piele ROR,in rest tot bine.. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-12 18:26:21
Re: febra dupa vaccin de un annoi am facut 2 vaccinuri la un an:ROR si Priorix;nu mi-a facut niciodata febra dupa vaccinuri Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #7 2009-10-23 08:06:51
Re: febra dupa vaccin de un anam auzit ca se poate face febra dupa vaccin....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2009-11-11 17:09:01
Re: febra dupa vaccin de un anda se poate face febra,fiul meu nu la toate vaccinurile a facut febra... Offline #9 2010-02-15 09:34:23
Re: febra dupa vaccin de un anSi fiimea a facut febra dupa toate. I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|