|
Nu esti logat.
Pastila pierduta#1 2010-04-20 10:06:06
pastila pierdutabuna,folosesc anticonceptionale yaz si aseara am am patit un necaz,cand am vrut sa iau pastila am scapat-o si ea stie unde a cazut ca nu am mai gasit-o am cautat-o ora si nu am dat de ea,era fix a 21 a pastila,as vrea sa trec la pastilele placebo dar nu am inteles prea bine din prospect,nu stiu cand sa o iau,acum dimineata si una diseara?sau numai una diseara apoi sa le termin?si inca ceva,in prospect scrie ca sunt protejata daca urmez aceasta metoda,asa este? Offline #2 2010-04-20 12:08:56
Re: pastila pierdutaorice pastila uitata/pierduta, sau cum o mai fi ea, trebuie inlocuita. cel mai bine e sa ai mereu o alta folie de rezerva, asta de stiut pe viitor. mai departe nu stiu sa-ti raspund, nu stiu cum e cu astea placebo, dar ma gandesc ca le poti lua ca si cum nu ai fi omis o pastila si te protejezi suplimentar 7 zile. mai asteapta, insa, si alte pareri V., soarele si luna Offline #3 2010-04-20 13:38:50
Re: pastila pierdutaNu esti protejata daca iei pastilele placebo acum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|