homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spitalul Polizu

#1 2010-05-06 14:18:54

catybal
Full member
Inregistrat: 2009-03-10

spitalul Polizu

Ma adresez mamelor care au nascut la acest spital:

1)Ce conditii sunt acolo?cum stau cu igiena?
2)ce medici buni pentru bebe recomandati acolo?
3)cat costa nasterea acolo?
4)cum se procedeaza pentru a ocupa o rezerva acolo?
5)bebele ramane alaturi de mama?

Sunt mamica...mare realizare !
gravida 35

#2 2010-05-07 14:52:15

xenona
Full member
Inregistrat: 2008-07-17

Re: spitalul Polizu

buna,
si pe mine ma intereseaza acelasi lucru smile
sa speram ca ne raspunde cineva smile

hi hi suntem in aceasi perioada cu sarcina.
Cu cine nasti? Si cum?  puss

Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010

#3 2010-05-07 16:17:31

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Cine are cunostinte la spitalul asta?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#4 2010-05-10 13:48:37

catybal
Full member
Inregistrat: 2009-03-10

xenona eu sunt supravegherea dr pechi...insa nu stiu mai nimic de reyervele din spital, nici de conditii...daca vei afla ceva te rog sa imi scrii.

Sunt mamica...mare realizare !
gravida 35

#5 2010-05-10 16:22:19

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

eu am nascut dintr-o intamplare la polizu si am ajuns pe mainile dr oprescu, f buna, nu m-a vezut ea in timpul sarcinii si cu toate astea s-a purtat exemplar cu mine...si acum sa rasp la intreb
1. la cap igiena e cam neplacut, am avut noroc ca a vb stul cu dr si am st intr-o rezerva cu 3 paturi si baie in cam, daca treb sa stau in salon cred ca ma imbolnaveam, erau multe fete care nu se ingrijeau (adk nu se spalau) si miroseau urat, in plus "dispareau" obiecte de valoare din camera
2. dr oprescu cu ea am nascut eu si o recomand cu incredere
3. eu am dat asa 10mil la dr, 2mil la anestezist si am vrut 2mil la neonatolog, dar n-a vrut sa mi ia, asistentele te ajutau, dar daca nu le dadeai ceva se uitau urat la tine  supa
4. cel mai bine vb cu dr pt rezerva, cea in care am stat era a dr si n-am platit nimic, dar sunt ci rezerve cu plata, nu stiu sa-ti spun exact cm sunt acelea
5. eu am nascut prematur si nu aveam voie cu ei in camera, dar le amuzeam pe fete ca se plangeau "n-am dormit toata noaptea ca a plans bb-ul lui X "... asa ca ti-l poate da in camera
multa bafta si noroc, sarcina si nastere usoara  par

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#6 2010-05-12 12:07:11

xenona
Full member
Inregistrat: 2008-07-17

Am inteles ca o rezerva single costa 65 de eur, iar daca stai 2 in camera e 50 de eur.
In rest cat dai pe la doctori nu am aflat.
Eu vreau cezariana dar cred ca intreb direct cat ma costa big_smile

daca mai aflu ceva va scriu.

pupici

Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010

#7 2010-05-12 15:48:16

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fleurette a scris:

eu am nascut dintr-o intamplare la polizu si am ajuns pe mainile dr oprescu, f buna, nu m-a vezut ea in timpul sarcinii si cu toate astea s-a purtat exemplar cu mine...si acum sa rasp la intreb
1. la cap igiena e cam neplacut, am avut noroc ca a vb stul cu dr si am st intr-o rezerva cu 3 paturi si baie in cam, daca treb sa stau in salon cred ca ma imbolnaveam, erau multe fete care nu se ingrijeau (adk nu se spalau) si miroseau urat, in plus "dispareau" obiecte de valoare din camera
2. dr oprescu cu ea am nascut eu si o recomand cu incredere
3. eu am dat asa 10mil la dr, 2mil la anestezist si am vrut 2mil la neonatolog, dar n-a vrut sa mi ia, asistentele te ajutau, dar daca nu le dadeai ceva se uitau urat la tine  supa
4. cel mai bine vb cu dr pt rezerva, cea in care am stat era a dr si n-am platit nimic, dar sunt ci rezerve cu plata, nu stiu sa-ti spun exact cm sunt acelea
5. eu am nascut prematur si nu aveam voie cu ei in camera, dar le amuzeam pe fete ca se plangeau "n-am dormit toata noaptea ca a plans bb-ul lui X "... asa ca ti-l poate da in camera
multa bafta si noroc, sarcina si nastere usoara  par

fleurette , raman socata , eu nu am stiu ca ai nascut cu oprescu...
e vorba de oprescu dana, nu?
e doctorita mea cu ea o sa nasc, adica sper , sa nu fie in concediu....

9 ani de copilarie ....

#8 2010-05-12 18:43:08

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Fleurette, cand ai nascut ?
si eu tot la Polizu o sa nasc si as vrea o rezerva de 1/ max 2 paturi - tocmai din teama de "vecine " ... pe mine doc meu ma vede la spital si - nu vreau sa fiu rea sau rasista - dar procentul de mamici certate cu sapunul, la care mai vine si tot  satul in vizita e de 90% ... ca dotari , am inteles ca spitalul e bun, au sectie de neonatologie f buna ...

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.