|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu#1 2009-03-02 17:21:13
Sarcina sau nuBuna ziua. Sunt noua pe forum. Am indraznit sa postez pentru ca am o si eu o o bucurie, sper. Vreau sa imi dati cateva sfaturi. De cateva luni, imi doresc un copil, numai ca e mai dificil pentru ca nu am ciclu regulat. Insa, acum cred ca e de bine. Ultimul CM a fost in data de 26 ianuarie, iar pe 28 februarie mi-am facut un test de sarcina, care a iesit pozitiv. In celelalte luni, in care am mai incercat, am facut vreo 4-5 teste, toate au iesit negativ. Acesta este primul din viata mea pe care am vazut 2 liniute. M-am bucurat f.f.f. tare! M-am programat la ecograf joi acum, pentru o ecografie abdominala, insa, ma gandesc ca este o sarcina mica, in ziua aceea as avea 5 sapt. Care ar fi posibilitatea sa nu se vada la eco? Si care ar fi posibilitatea ca testul sa fie gresit, sa fie pozitiv si sa nu fiu insarcinata. Simptome asa... nu am f. multe, doar: sensibilitate f.mare la sani, dureri de burta (aprox. ca la CM), uneori usoara greata (dar asta mi se mai intampla si datorita faptului ca am pb. cu fierea), o stare continua de somnolenta si foame excesiva. Astept un raspuns urgent si sper sa imi tineti pumnii sa fie BB! Offline #2 2009-03-02 17:29:38
Re: Sarcina sau nuFelicitari pt bebe in primul rand si bine ai venit pe forum. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #3 2009-03-02 17:39:33
Re: Sarcina sau nuMultumesc frumos pentru rapiditate. Prietena mea cea mai buna, care lucreaza la Pol. Panduri, a vb. cu o dr. de acolo, si mi-a spus ca la cea intravaginala se vede, macar un punct acolo, ceva... insa am vb. la tel. cu doctora mea care mi-a spus ca mai bine sa o evit, si sa fac abdominala. De aceea as vrea sa o fac pe cea abdominala. Nu mai am rabdare pana cand nu am certitudinea de la doctor ca sunt. S-asa mi se pare muuult prea mult timp de asteptat pana joi, cand fac... sa speram ca e cu ochisori. Doctora mea, mi-a spus sa ma duc la control joi si sa duc si 2 teste de sarcina si ca ma trimite si la ginecolog. Testele ma pune sa le fac atunci, oare? Sau... ce controale imi mai face ea, avand in vedere ca si vizita la ea, si cea la gine sunt dimineata, iar eco e abia in jurul pranzului? Offline #4 2009-03-02 17:53:49
Re: Sarcina sau nuNu are ce sa-ti faca rau eco intravaginal. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #5 2009-03-02 18:04:53
Re: Sarcina sau nuDa, sunt f.f.f. nerabdatoare, mai ales ca eu si sotul meu dorim sa dam vestea cat mai repede, si mai ales am si planuit o petrecere pentru asta, sa sarbatorim. O prietena de-a mea tot intravag. a facut si la fel mi-a zis si mie sa fac, pt. ca la asta se vede si cand e sarcina mica. O sa vad cum decurg lucrurile joi, daca nu se vede la cea abdominala, vineri ma duc deja la una intravag. Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-02 18:09:43
Re: Sarcina sau nuDa, ginecologul te va consulta inauntru si te va palpa. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #7 2009-03-02 18:25:55
Re: Sarcina sau nuAr fi f. bine sa se vada joi acum, ca sa pot sa imprastii vestea. Insa, daca nu se vede, am sa-ti ascult sfatul cu 8 sapt., despre asta am mai citit, ca atunci se aude si inimoara batand, pana la urma mai sunt 3 saptamani (ce muuuult ), dar trec repede, sper eu. Mersi inca o data pentru sfat. Cea mai mare teama a mea este sa nu fie testul bun, desi am auzit ca sunt f. rare cazurile sa iasa pozitiv si sa nu fie BB. Mai ales ca mie nu mi-a venit CM, maine fac o sapt. de cand mi-a intarziat, si in plus am prestat la greu in perioada de ovulatie, cred ca zilnic . Offline #8 2009-03-02 21:39:17
Re: Sarcina sau nuMultumesc, si te asteptam la noi la prenatal cu drag :k?ra: Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #9 2009-03-07 12:48:18
Re: Sarcina sau nuAm facut eco si se pare ca sunt insarcinata. Sunt f.f.f. bucuroasa si emotionata. Nu a putut insa sa imi spuna varsta sarcinii, pt. k era f.f.f. mic, sacul embr. are 5-6mm, iar embrionu doar 1mm. Deci... fara cuvinte, f.f.f. micut! Offline #10 2009-03-07 14:51:41
Re: Sarcina sau nufelicitari si sarcina usoara, mamico! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #11 2009-03-07 14:58:43
Re: Sarcina sau nu
felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos Offline #12 2009-03-08 21:25:02
Re: Sarcina sau nuBravo, felicitari inca o data! Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #13 2010-08-02 23:30:39
Re: Sarcina sau nucristynaoprea, aai warn pentru postare multipla. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|