|
Nu esti logat.
Frica inainte de nastere :(-2#20 2010-09-17 10:24:04
Re: Frica inainte de nastere :(de ce sa-ti fie frica, bre? las ca stie corpul tau ce are de facut... tu numa sa il asculti, sa nu-l sabotezi cu frica ta Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #21 2010-09-17 12:09:27
Re: Frica inainte de nastere :(vaiiiiii aici ii de mine nici nu stiam ca exista un topic de genul Deci eu sunt fricoasa de tot ce tine de medicina...poate si ca in 28 de ani nu am avut probleme de sanatate...oricum, eu o sa nasc natural de abia astept sa nasc (ca sa imi vad puiul si sa incep sa am grija de ea ) dar procedeul nasterii imi da fiori....daca n-o sa stiu sa imping ...daca se blocheaza ea acolo intre oase si nu mai poate iesi , daca imi cedeaza inima chiar daca nu am probeleme cu inima tot la asta ma gandesc deci is praf! si recunosc ca is fricoasa De abia astept sa ma stiu nascuta si cu oitica in brate Offline #22 2010-09-17 15:02:44
Re: Frica inainte de nastere :(ce vorbesti dana?crezi ca numa de tine e aici?si de mineeeeeeeee...ca si eu am aceleasi temeri ca si tine si ma gandesc la nebunii,dar ma consolez gandindu-ma ca toate trecem prin asta si nu sunt singura si ma gandesc la bebe ca vine el cumva pe lume si ma rog la dumnezeu sa-mi dea forta atunci sa simt si sa stiu ce sa fac In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!! Offline #23 2010-09-21 10:49:34
Re: Frica inainte de nastere :(cu toate avem temeri, dar le dapasim pt ca suntem femei puternice ... mie mi-a fost mai teama in pr luni decat in ultimile mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #24 2010-09-21 11:43:50
Re: Frica inainte de nastere :(offf si eu mor de frica ... de felul meu, suport greu durerea; sunt o fricoasa ce sa mai, ca ex va spun ca daca ma ciupesc (a se citi tai) un pic la mana, ma ia cu rau Mamica de Eric Andrei Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-21 16:22:03
Re: Frica inainte de nastere :(Mda...azi radeau de mine medicul internist si cel anestezist la clinica ca le-am tot zis ca sunt mai fricoasa dar ma simt mai bine pt ca am vorbit cu anestezistul si am inteles ce si cum imi va face si cred ca va fi bine sunt relativ mai linistita Offline #26 2010-09-21 20:39:57
Re: Frica inainte de nastere :(bai, acu pe bune... nu va fie asa frica, mai ales pt cele care nasteti natural... frica blocheaza reactiile "sanatoase" ale organismului in momentul ala si mai rau iese Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2010-09-22 12:47:20
Re: Frica inainte de nastere :(Fetele si eu ma inscriu intre cele fricoase, deja de pe acuma ma gandesc, sper sa imi dea Dumnezeu putere sa trec peste si merg inainte cu gandul ca nu o carpat nimeni asa ca nu oi fi prima.Sper sa ma calmez pana atunci ca cica prelungeste si travaliul cea mai iubita mamaruta Mara Irina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|