|
Nu esti logat.
Secretie vaginala#1 2010-01-16 17:53:19
secretie vaginalaSunt insarcinata in 19 sapt.si la ultimul examen de secretie vaginala am avut urmatorul rezultat: Offline #2 2010-01-17 12:05:27
Re: secretie vaginalapai in primul rind eu sunt de parere ca medicul o fi stiind mai bine decit asistenta....pe bune acum! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-23 13:06:31
Re: secretie vaginalaam o secretie albicioasa abundenda la analize de secretie mi-a iesit totul negativ mai putin bacili gram pozitiv.ce imi recomandati sa iau? Offline #4 2010-09-23 13:13:46
Re: secretie vaginalaioana, nu mai posta acelasi lucru in mai multe locuri. cum iti ziceam, nu trebuie sa iei nimic pentru bacilii gram pozitiv. daca ai simptome deranjante, fa si testele pentru chlamydia, ureaplasma si michoplasma. Offline #5 2010-09-28 23:46:40
Re: secretie vaginalaAm Facut Si Mi-au Iesit Negative Si Alea.da Nu Stiu Oare De La Ce O Fi.ms Frumos Pt Ahutor Orikum Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|