|
Nu esti logat.
Durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??#1 2008-08-11 10:58:02
durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??Am niste nedumeriri. Fata mea se plange de durere de burtica zilnic de catva zile, nu are pofta de mancare deloc si a avut si stare de voma.Totul a inceput acum cateva zile dupa ce a ingerat niste pate de ficat. Problema e ca si anul trecut cam in aceeasi perioada am avut primul episod dupa ce ingerase o briosa si am dus-o la spital, i-au facut injectii, am fost si internata cu ea, analizele de sange bune, i-am facut si pt tenie si pt giardia, i le-am repetat, toate bune, la ecografie insa i-a depistat ceva la fiere, coleciistul cam alungit, ceva de genul asta, i-au dat un tratament cu fiobilin si sab simplex o sapt., dar uneori se mai plangea si am pus pe seama faptului ca zice ca o doare burta cand nu mai vrea sa manance. Am fost la control de fiecare data si dr. zicea ca nu are nimic. Apoi si-a mai revenit, am zis ca am scapat si acum iar episodul asta. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2 2008-08-11 13:44:42
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??si sora mea se plangea cand era mica de asa ceva si avea giardia. daca sunt in intestinul subtire sunt mai dificil de depistat mami de minuni Offline #3 2008-08-11 13:49:28
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??Nu exista nici o metoda de a-i depista in intestinul subtire? Offline #4 2008-08-11 13:51:03
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??tot ce am facut pana acum ca si analize nu a iesit nimic There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-08-11 13:52:26
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??Ce analize trebuie facute Daliana? Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-11 14:07:29
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??a facut eco, test giardia, copro si antigen giardia si nimic There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2008-08-11 14:10:56
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??Thx! Offline #8 2008-08-11 14:29:08
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??picaturile gasite de mine sunt unele cu tinctura de propolis, o sa incerc cu astea, poate o lasa, daca nu..... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #9 2010-11-04 11:30:08
Re: durere burta copil si stare voma-viermi sau altceva??salut si baetelu meu a avut sintomele aste cu exceptia stari de voma am banuit ca ar ave vermisor si mia indicat cineva sai exclud laptele din alimentatie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|